Skip to main content

Stylish Blue Living Room Ideeën

The Best Blue Living Rooms

Blue woonkamers zijn er in alle soorten en maten. Van traditioneel tot modern, alles daar tussenin, blauw is een kleur die zich uitstrekt over stijlen als geen ander. In feite, naast neutralen, is er geen-grasscloth bedekte kleur te versieren met dan blauw. Dus of uw smaak wenden tot helder en vet, of zacht en subtiel, deze blauwe woonkamer ideeën zijn zeker voldoende inspiratie te bieden.

Glossy en Dramatische

Celebrity ontwerper Thom Filicia staat bekend om het creëren van ruimtes die klassieke nog een soort van onverwachte flair die hen onderscheidt van de massa. Deze blauwe woonkamer in Greenwich, Connecticut is geen uitzondering. Een van de belangrijkste dingen op te merken is dat, terwijl de verf is een zeer donker blauw, het heeft een glanzende afwerking die het nog spannender en levendiger dan een matte afwerking zou maakt. Beschouw deze techniek bij het gebruik van donkere kleuren verf.

Klassieke en ingetogen

Een klassieke zitkamer, zoals deze is ontworpen door Echelon aangepaste woningen, is de ideale setting voor de traditionele en ingetogen Wedgwood blauwe muren. In combinatie met de witte beadboard plafond en een lichte hickory vloeren de kleur leest bijna als een neutrale, maar het geeft toch voldoende diepte aan de kamer gevoel robuust houden. De kleur gecombineerd met architectonische details van de kamer te bewijzen dat een ruimte een ton van de persoonlijkheid kan hebben voor een enkel meubel wordt geplaatst binnen.

Warm en gezellig

Er is geen betere kleurencombinatie dan blauw en oranje. In het geval van deze warme en gezellige blauwe woonkamer, designer Cory Connor gebruik gemaakt van een donker, maar levendige kleur als de primaire kleur en dan geaccentueerd met hints van roestige oranje. Door het schilderen van de ingebouwde boekenkasten dezelfde kleur als de-grasscloth bedekte muren, heeft ze een gevoel van intimiteit gecreëerd, en er is een gevoel van omhuld door deze warme en gastvrije kleur.

Schoon en Hedendaagse

Contrast is de sleutel in deze overgangsperiode woonkamer door Alice Burnham Interior Design. Donkerblauw grasscloth wallpaper biedt de perfecte achtergrond voor twee stukken van de moderne kunst, terwijl een blauwe midden van de eeuw moderne bank knalt tegen kernachtige witte lambrisering. Ondanks het gebruik van verschillende donkere blues, de kamer zorgt voor een lichte, luchtige gevoel dankzij het overwogen gebruik van wit en crème.

Bohemian Casual

De rustgevende kleuren van de zee en de lucht zijn ideaal voor Bohemian stijl ingerichte kamers. In deze woonkamer, bijna elke kleur is een schaduw van blauw, met geen echte accentkleuren te spreken. Deze toon-op-toon look kan moeilijk zijn om weg te trekken, maar in dit geval, het enorme raam en enorme hoeveelheid natuurlijk licht door zorgen voor een onderbreking van de enkele overspanning van kleur.

Breezy Beach Style

Designer Sabrina Alfin creëerde een luchtige, beach-achtige verblijf door te trouwen met waterige blues met zandige neutralen in San Fransisco Bay gebied thuis. Slipcovered meubels helpt geven de ruimte een ontspannen en ongedwongen sfeer, terwijl de natuurlijke versieringen zoals een jute tapijt, rieten manden, en drijfhout hulp accenten brengen het strand thema thuis.

Zacht en subtiele

Delicate blues zijn groot voor het toevoegen van zachte elegantie klassieke ruimtes. Hier gebruikt ontwerper Christina Marie een zachte blauwe getuft sofa in een zeer vergelijkbare kleur als de muren om een ​​comfortabele en rustgevende ruimte te creëren.

Eclectic elektrisch huiskamer

Texas gevestigde ontwerper Erin Williamson gemaakt drama in deze ruimte met een diepe, bijna elektrische schaduw van blauw. Met de bamboe-stijl etageres wordt dezelfde kleur als de muren geschilderd, ze lijken bijna te worden gebouwd in en geven de ruimte een gevoel van grote architectonische diepte. De crème bank springt nagenoeg uit de muur, een dynamische brandpunt.

Kalm en koel

Een rustgevende palet van zacht blauw, grijs en wit zorgt voor een rustgevende sfeer in dit traditioneel ingerichte woonkamer. Hier is de ploeg uit Graaft Design Company gebruikt een zachte schaduw van blauw op de muren en dan gelaagd in items van hetzelfde tonale kwaliteit aan de look te creëren.

Scherpe en Sophisticated

Fans van scherpe en verfijnde overgangsregeling stijl kan precies wat ze willen het gebruik van donkere tinten van blauw te krijgen. In deze grote blauwe woonkamer het ontwerpteam van Accents Et Details gebruikt Stiffkey Blue van Farrow en bal op de muren die rijkdom en karakter toe te voegen en prachtig versterkt de architectonische details. In combinatie met de neutrale kleuren van het meubilair en de rijke houten vloeren het resultaat is zowel opvallend en verfijnd.

Cosmopolitan Chic

Decorateur showhouses zijn ontworpen voor de presentatie van het ontwerp talenten van interieur design professionals, en in veel gevallen het geeft hen een kans om hun spierballen en een beetje plezier. In deze kamer van de 2012 Kips Bay Decorator showkas ontwerper gebruikt Brian del Toro de opvallende combinatie van donkere wintertaling en kalk om een ​​opvallend effect te creëren. In tegenstelling tot de marine of indigo, wintertaling heeft een warmte die gezelligheid toevoegt aan donkere kamers.

funky Traditionele

Volgens ontwerper Annie Lowengart, de inspiratie voor deze blauwe woonkamer kwam uit een antieke tapijt gedaan in rijke blues en warm amber. Op basis van die stichting is een elegante en toch funky woonkamer geboren. De functie muur en gebouwd in boekenkasten zijn geschilderd in Farrow & Ball’s Chinese Blauwe die warmte en een beetje speelsheid voegt aan deze heerlijk eclectische woonkamer.

Donker en Moody

Deep indigo is een rijke en krachtige kleuren en afhankelijk van hoe het gebruikt kan worden donker en humeurig, of vet en verheffend. In deze kamer is ontworpen door Linda Burnside Interiors is het een beetje van beide. De kleur op de muren is vrij donker en rijk, maar de gebruikte materialen op het licht-gekleurde meubels pops en gordijnen stoffen voeg een gevoel van speelsheid.

subtiel Coastal

Lichte kleuren zijn ideaal voor open, luchtige ruimten zoals deze open concept woonkamer en keuken ontworpen door Schell Brothers Bouwers van het Huis. Doet denken aan de zee, de muur kleur is ideaal voor kamers proberen om een ​​kust vibe acheive. De toevoeging van zandkleurig bekleding, een stenen haard en beadboard plafond completeren de kust kijken zonder kitscherig.

You may also like