Skip to main content

Geweldige boerderij-stijl Living Room Tips

Boerderij Style Explained

Met een knipoog naar het verleden, maar stevig in het heden, boerderij-stijl huis ontwerp biedt een trendy manier om een ​​tijdloze omgeving te bereiken. En ondanks het feit dat gemeenschappelijke kenmerken-zoals het gebruik van neutrale kleuren en boerderij van organische materialen tot dag stijl bevat ook moderne updates, waardoor het een aantrekkelijke optie voor alle soorten huiseigenaren. Als uw woonkamer is behoefte aan het opknappen, voorzien van een paar veranderingen-open concept hier, staldeuren er-voor een look die is verre van one-size-fits-all.

Open-Concept Farmhouse Living Room

Comfortabele open concept boerderij woonkamer

Boerderij stijl hoeft niet altijd rustiek te kijken. In feite zijn veel huiseigenaren die turn-of-the-eeuwse huizen en de openstelling van het interieur natuurlijk licht te werpen in hun ruimte. Deze kamer door Jennifer Robbins Interiors laat zien hoe een open concept woon-en eethoek, compleet met een glas-paned wand, moderniseert een traditionele closed-in aanpak. Comfortabel ingericht, industriële lampen, en verticale shiplap geven deze ruimte een boerderij gevoel dat niet over-the-top.

Eclectic Farmhouse Living Room

Kleurrijk en ecletic boerderij woonkamer

Boerderij stijl is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden gecombineerd met de vele andere home decor trends. Een art deco spiegel en cellulaire tinten paar goed met horizontale sponning en een Perzisch tapijt om deze woonkamer door Judith Balis Interiors zowel traditionele als overgangsmaatregel te maken. Voeg een moderne bank en een koffietafel voor een strak uiterlijk dat is aantrekkelijk voor het oog.

Sloophout plafond woonkamer

Boerderij woonkamer met stenen muren teruggewonnen houten plafond

Integratie van organische bouwmaterialen in een binnenruimte kan de ruimte om te spreken voor zich. Deze kamer is door Kelly en Co. ontwerp toont hoe je boerderij constructie-elementen in een land stenen huisje te gebruiken. Het omarmen van de oorspronkelijke eigenschappen van de ruimte, zoals de zichtbare stenen muren en houten plafond-zorgt voor een combinatie van texturen voor het oog om te landen op. Dan, eenvoudig decor en meubilair modernisering van de ruimte.

Traditionele Boerderij Living Room

Klassieke traditionele boerderij stijlwoonkamer

Boerderij stijl is alles over ontspannen eenvoud en comfort. Dus, heb je niet groot met geblazen plafonds en dure materialen om te gaan om het uiterlijk nagel. Deze kamer, ontworpen door Bartlett, kiest voor comfort verblijven dan in een open en luchtig gevoel. De lage plafonds brengen warmte aan een koude winter avond en ontspannen, maar toch elegant, meubilair bieden een “sink recht in” gevoel. De bijgewerkte schuurraad open haard, compleet met teruggewonnen dakconstructie, accentueert verder het traditionele karakter van de kamer.

Monochromatische Farmhouse Living Room

Schoon en fris boerderij woonkamer monochromatische

Een eigentijdse woonkamer kan tot een chic boerderij retraite worden getransformeerd door het opnemen shiplap rond de open haard, teruggewonnen houten balken, en tonale meubels en accessoires. In feite kan bijna elke kamer (ja, zelfs die met een jaren ’80 vibe) worden gegeven boerderij flair door het toevoegen van slechts een paar details. Dit moderne boerderij woonkamer van designer Sophie Metz is zowel verfijnd en comfortabel.

Industrial Farmhouse Living Room

Boerderij woonkamer met industriële rand

De eenvoud van boerderij stijl kan heel gemakkelijk te nemen een industriële wending. Deze woonkamer van Risinger & Co. maakt architectonische details van de ruimte om op te vallen, en dan vult ze aan met modern meubilair, metalen barkrukken, en een blootgestelde kachelpijp. De koeienhuid vloerkleed voegt een westerse gevoel, als een naadloze mix van twee stijlen aandient.

Hedendaagse Boerderij Living Room

Boerderij met moderne architectuur en meubels

Ondanks de nostalgie vaak geassocieerd met boerderij stijl, kunnen liefhebbers van hedendaags design zeker nog profiteren van de beste eigenschappen. Neem deze hedendaagse boerderij woonkamer door Northworks Architects and Planners, bijvoorbeeld. De tong en groef plafonds zeggen “boerderij”, maar het meubilair en de open concept ruimte zijn allesbehalve.

Nieuwbouw Boerderij Living Room

Nieuw huis met boerderij stijl architectuur

Een huis heeft geen historisch aan traditionele boerderij stijl te omarmen te zijn. Dit nieuw gebouwde huis is ontworpen door Tom Meany Architect bevat kenmerken zoals een balkenplafond, kleine raampjes, en een grote stenen open haard om een ​​modern huis met het comfort van een klassieke boerderij te creëren.

Breng de openlucht in het

Woonkamer in de moderne boerderij met vouwbare wand

Een verbinding met de natuur is een terugkerend thema in de moderne boerderij design. Deze woonkamer van Joseph Farrell Architecture is voorzien van een opvouwbare muur van ramen aan het interieur ruimte versmelten met het terras. Organische elementen zoals de jute tapijt en levende planten verder vertegenwoordigen een bewoonbare oppervlakte die gratis en onbeperkt door het vervagen van de in de out voelt.

gebruik Shiplap

Kindvriendelijke woonboerderij woonkamer met shipslap

Omdat hout zo zwaar werd gebruikt in boerderijen van het verleden, shiplap lambrisering is een van de gemakkelijkste manieren om te brengen van de stijl in nieuwe woningen. Bij het installeren, kiest u borden die sneetjes en schaafwonden te hebben, omdat ze het uiterlijk van oude gebruik repliceren en roepen een gevoel van geschiedenis. In deze ruimte door Renew Properties, de gebeitst hout schoorsteenmantel offsets de shiplap om een ​​contrasterende gevoel te creëren.

Voeg Farmhouse Color

Pale Blue Farmhouse Living Room

Een lichte en frisse kleurenpalet is altijd een goede keuze voor de boerderij-stijl kamers. Maar je hoeft niet altijd wit te gaan. In plaats daarvan, Integreer lichtblauw in ruimten door de mantel en boekenkast accenten. Buffalo Lumber illustreert deze kleurkeuze door het mooi te combineren met witte meubels en licht hout afwerkingen. Lichtgrijs en warm havermout ook goed voor een eenvoudige en ongecompliceerde look.

Integreer authentieke kenmerken

Klassieke boerderij stijl Integreer authentieke kenmerken

Een deel van wat maakt boerderij stijl zo aantrekkelijk is het comfort dat afkomstig is van stukken van de geschiedenis. Dus waarom deze te beperken? Deze woonkamer is gevuld met het antieke versieringen zoals distressed meubilair, traditionele boerderij stoelen en kippengaas kasten. Bladeren goed verkopen en rommelmarkten voor het echte werk, of shop voor nieuwe accessoires die de boerderij esthetische omarmen.

Voeg een getufte Sofa

Rustieke stijl woonkamer met getuft sofa

Wie zegt boerderij leven kan een hint van luxe niet bieden? Door te spelen met het decor, kun je een traditionele ruimte om zowel comfortabel en op maat gemaakte kijken podium. Deze boerderij woonkamer door The Source Room paren klassieke elementen met een elegante getuft sofa voor een onverwachte (maar zeer welkom) verfijning.

Gebruik Barn Doors

Barn deuren geven elke ruimte een traditionele boerderij gevoel. Plus, ze zijn grote ruimte spaarders voor kleine ruimtes en kan gemakkelijk partitioneren een open concept plattegrond. In sommige gevallen, twee staldeuren zijn zelfs beter dan één! Deze ongebruikelijk gevormde kamer, met dank aan Edward Ira Schachner, gebruikt schuur deuren naar de open haard complimenteren en versterken de boerderij look.

 

You may also like