Skip to main content

12 Dinamični dnevna soba skladbe z Versatile Wall Systems enote

V zadnjih nekaj letih se je z odločno premik od starega, zaprte dnevna soba z dnevnim prostorom z odprtim tlorisom, ki vabi interakcijo med različnimi prostori. Medtem ko je odprtega tipa bivalni prostor veliko koristi, prav tako ustvarja svoj edinstven nabor projektnih izzivov. Za začetek, boste morali kljub kuhinjo in jedilnico območja zdelo kot naravni podaljšek bivalnega prostora jasno razmejiti posamezna območja. Novi Motus dnevna soba skladbe iz Scavolini dobil to in še veliko več naredili z lahkoto. Designed by Vittore Niolu, modelov ti prilagodljivi dnevna soba prihajajo z izključno stene sistema Fluida , ki naredi vašo dnevno sobo veliko bolj zabavno in večnamensko!

Ustvarjalen način, da ločil prostore v odprtem livig območja s pametnimi sistemi za shranjevanje

Stena sistem Fluida je srce in duša Motus serije, ki si prizadeva, da bi skupaj z dnevno sobo in kuhinjo, tako estetsko in ergonomsko. Vam omogoča, da izberete raznolik nabor odprtih in zaprtih enot, ki brez truda mešajo med seboj, lahko improvizirati za oblikovanje edinstvene in domiselne sisteme sten, ki segajo tudi izven dnevno sobo. Ti pametni dodatki tudi dvojno kot eleganten sistem particije med prostori, medtem ko dajanje na voljo vsak centimeter prostora za dokončanje uporabo.

Fluida zid sistem uporablja kot pregrado med kuhinjo in dnevno sobo

Smart dnevna soba stenski sistem v vseh bela s čudovitim modro ozadje

Obrnite se na lesenih backpanels za pridihom elegance v dnevni sobi

Elegantne sive dnevna soba stenske enote ponujajo elegantno prefinjenosti

Odprte knjižne police in entertianment konzole oblikovati trendy stensko enoto

Odštekano rešitev dnevna soba s pametnimi stenskih elementov

Kot odgovor na vaše vsakdanje potrebe, lahko dodatne enote se lahko doda obstoječe stene sistema Fluida, da se zagotovi, da raste skupaj s potrebami vaše družine. Ta genialna modularnost je tisto, kar nastavi Motus dnevna soba skladb, razen v zvezi z obliko in funkcijo.

Mešanica odprtih in zaprtih enot za dinamično dnevna soba stenski sistem

Briljantno pljuski pomaranče poživijo nevtralno dnevno sobo

Dnevna soba stenski enota z vsestransko rešitev za shranjevanje

Fluida Wall sistem v Tundra Gray za dnevno sobo

Motus dnevna soba design iz Scavolini ponuja prilagodljive skladb

 

You may also like