Skip to main content

12 Dynamic Living Room Composities met Veelzijdige Muur Unit Systems

De afgelopen jaren hebben een nadrukkelijke overgang van de oude, gesloten woonkamer ontwerp tot een woonkamer met een open plattegrond, dat de interactie tussen de verschillende ruimtes nodigt gezien. De open-plan woonkamer heeft veel voordelen, het creëert ook zijn eigen unieke set van ontwerp uitdagingen. Om te beginnen, moet je elk gebied duidelijk af te bakenen, ondanks de keuken en eetgedeelte schijnbaar als een natuurlijke uitbreiding van de leefruimte. De nieuwe Motus woonkamer composities van Scavolini krijgen deze en nog veel meer gedaan met gemak. Ontworpen door Vittore Niolu, ontwerpen deze aanpasbare woonkamer komen met de exclusieve Fluida wandsysteem dat uw woonkamer een stuk leuker en multifunctioneel maakt!

Creatieve manier om ruimtes te scheiden in een open livig zone met slimme opslagsystemen

Het Fluida wandsysteem is het hart en de ziel van de Motus Series, dat tot doel heeft de woonkamer en de keuken zowel esthetisch en ergonomisch bij elkaar te brengen. Zodat u een gevarieerde set van open en gesloten eenheden die moeiteloos mengen met elkaar te halen, kun je improviseren om unieke en fantasierijke wandsystemen die goed verder reiken dan de woonkamer vorm te geven. Deze slimme toevoegingen ook dienst doen als een elegante wandsysteem tussen de kamers terwijl het zetten van iedere beschikbare inch ruimte om gebruik te voltooien.

Fluida wandsysteem gebruikt als afscheiding tussen de keuken en de woonkamer

Slimme woonkamer aan de muur systeem in alle wit met een prachtige blauwe achtergrond

Draai naar hout achterwanden voor een vleugje elegantie in de woonkamer

Elegante grijze woonkamer aan de muur units bieden een gestroomlijnd verfijning

Open boekenkasten en entertianment consoles vorm aan de trendy wandmeubel

Snazzy woonkamer oplossing met slimme wandelementen

In antwoord op uw dagelijkse behoeften, kan extra eenheden eenvoudig worden toegevoegd aan een bestaand Fluida wandsysteem om ervoor te zorgen dat het groeit mee met de behoeften van uw gezin. Dit ingenieuze modulariteit is wat de Motus woonkamer samenstellingen apart in termen van vorm en functie.

Mix van open en gesloten eenheden voor de dynamische woonkamer wandsysteem

Brilliant spatten van oranje verlevendigen het neutrale woonkamer

Woonkamer wandmeubel met veelzijdige storage-oplossingen

Fluida Muur System in Tundra Gray voor de woonkamer

Motus woonkamer design van Scavolini biedt aanpasbare composities

 

You may also like