Skip to main content

15 eklektične Kopalnice z brizgalno prijetne Blue

Ideja o oblikovanju eklektično kopalnico lahko tako zabavno in strašljivo hkrati. Medtem ko mnogi homeowners uživajte v hladni mash up barv, tekstur in celo obdobij, da je eklektičen slog prinaša, da ga potegnete z eleganco, je lahko težka naloga zares. Če k temu dodamo vse večjo željo lastnikov stanovanj, da imajo blažilno kopalnico, ki združuje pridih modernosti s svojim izbranim slog oblikovanja, in dodelitev oblikovanje postane še bolj zapletena. Ampak danes imamo zbirko 15 čudovitih eklektičnih kopalnic , ki bodo omogočili vam navdih in ideje, ki jih lahko dajo uporabiti. In najboljši del je, da so vsi prišli z zdravo dozo modro!

Penny ploščice v modri barvi ustvarjajo fascinantno ozadje

Zakaj modra si vprašal? Za začetek je najbolj želene primarna barva v kopalnici in lepo združuje z umirjanje nevtralnih in bela. Če temu dodamo še številne eksotične odtenke, ki jih ponuja, in modre eklektične kopalnice so kot nalašč za tiste, ki želijo igrivo, eleganten in elegantno kopalnico, ki odraža njihovo osebnost.

Obrnite se na Walls

Eden od zaščitnih znakov eklektični slog je enostavnost, s katero vam omogoča, da se pomešajo različnih oblikovalskih slogov razteza v različnih desetletjih in celo obdobij. Medtem ko to vam daje veliko raznolikost glede na pribor, nečimrnosti, ogledala in luči, ki jih lahko poberem za eklektično kopalnico, zahteva tudi skrbno prehod med kontrastnih elementov. Barva je najlažji način, da se veže teh različnih stilov skupaj, in modro to stori z zgovornim lahkoto. V kopalnici, stene zajete v svetlo modre ploščice vratar v barvi, medtem ko je vodenje classy.

Odličen uporaba modre ploščice v kopalnici

Osvetlitev in stenske ploščice ustvariti subtilen ombre učinek v kopalnici

Če želite preseči ploščice, potem mislim ozadje, ki je kar grand povratek leta 2015. stenske freske, talne ploščice in celo strop lahko dodate modro eklektično kopalnico, ne da bi prevzel in zaradi česar je vizualno prepričljivo. Ponovite ta odtenek v kopalnico napeljave, umivalnike in drugimi možnostmi, ki jih naredite, in imate ustvarjalno, individualno in brezčasno eklektično kopalnico.

Izjemna način dodajanja modro v kopalnico

Barvita manjša kopalnica ideja

Vodoodporna stena zidana dodaja barvo za majhno kopalnico

Cool Shades of Blue

Velika prednost nabiranje barve, kot so modra številni odtenki, ki jih ponuja in lahkota, s katero ena hue prehod v naslednjo. Torej, kako to igrajo v vašo korist v eklektičen kopalnici? Ker prinaša kontrastne teksture in oblikovne elemente težko, lahko uporabite ta prehod v senci, da jih veže skupaj truda. Niste omejeni na samo eno “težko najti” odtenek, medtem ko nakupovanje za kad, napeljave ali dodatkov, zaradi česar vaša naloga še toliko bolj enostavno. Odtenki, kot zelenomodra in turkizno lahko prinese pridihom zelene, ki se lahko uporablja za prehod preko zelenih dodatkov v kopalnici!

Zlato prinaša pridih Vladarji v kopalnico

Ploščice v tuš prinese kontrast in element presenečenja za nastavitev

Kopalnica s teal ploščice in kad v rdeči barvi

Faux ploščice stena zidana ustvarja zabavno kontaktno točko v kopalnici

Dotaknite se v mnogih odtenkih modre, za pisano kopalnico

Potopite se v Blue!

Oblikovalci Predlagamo, da z vztrajanjem na osnovno belo ozadje, medtem ko oblikovanje eklektično kopalnico, saj pomaga pri ustvarjanju pomirja, brezčasen prostor. Modra je popoln partner tu, saj deluje briljantno z belo in ne zdi na pravem mestu ali kričeča, tudi v najmanjših kopalnic. Z vintage kadi in retro oblikovanja prevzamejo, v zadnjih nekaj letih, pomislite barvitem kad v modri (parkelj-peš ali s samostojnim) popestriti nastavitev. Če beli ne deluje za vas, lahko celo odločijo za all-modro ozadje za monokromatsko videz.

Kad prinaša modro lepoto te eklektična kopalnico

Lovely uporaba modre barve v eklektičen kopalnici

Brilliant kopalnica v modri barvi z lepim stene umetnosti

Edinstvena zasnova strop dodaja barvo in voh v kopalnico

You may also like