Skip to main content

Tople Metal tekem Ideje za Razvedriti Up Your Kopalnica

Vsi vemo, da je oblikovanje trendi pridejo in gredo, ampak naslednja velika stvar je toplo kovinske napeljave v kopalnici. Gone so dnevi hladni krom in nerjavečega jekla. Te dni, to je o ustvarjanju povabili prostore z enaki bakra, brona, medenine in zlato.

Če vas skrbi, kako najbolje vključiti te materiale v vašem design brez najemnin zasnovo postane preveč retro, ne skrbi. Imamo nasvete o tem, kako uporabiti toplo kovin ustvariti elegantno estetiko, ki vam bo všeč, za dolgo časa, da pridejo.

1. Pojdi Za Gold

Zamisel o uporabi zlata v kopalnici morda zdi zastarela. Toda ta pogled je v zadnjem času doživlja preporod, in pustite, da vam zagotovim, da to vsekakor prinaša razkošno dotik, ki bi pričakovali.

Ključ za uporabo zlata v sodobnem kontekstu je, da se osredotoči na vrhunskih oblik. Poglej za predmete, kot so slap pipe in minimalističnimi nadzora tuš v tej barvi. Prav tako ne pozabite, da manj je, ko gre za zlato več. Uporabite ga kot naglas v vašem design in ne kot glavno sestavino.

2. Izberite Baker

Nekaj ​​je o tem, kako, da je svetloba odbija od bakra, zaradi česar je še posebej privlačna. Iz tega razloga, bo kmalu postal go-izbira za vse, ki želijo ustvariti kopalnico, ki je resnično showstopper. Razmislite, da jo uporabljajo za kontaktno točko v prostoru, kot so veliki namakanje kad ali menijo, mešanje in ujemanje z drugo kovino.

Ena od drugih pozitivnih lastnosti bakra je, da je dokaj enostaven za nego. Večino časa, topla voda je vse, kar je potrebno obnoviti obrabljene stalnica ali razsvetljave element svojega nekdanjega sijaja. V tistih primerih, ki zahtevajo bolj temeljito čiščenje, preskočite kemikalij v korist nežnejši čistejši kot jed milom.

3. Polepšajte z bronom

Brass je bila približno za starost in to je naravno vzdržljivost v kombinaciji s tem poliranega sijaj bo vsako kopalnico Veličasten pogled, še posebej, ko se izravna s temnejšimi odtenki, ki omogočajo ciljno pop. Ta cilj morata biti top izbira v obeh najbolj sodobnih in bolj tradicionalnih prostorov.

Vendar pa je eden od dejavnikov, da razmisli, preden se potopite z medenine je, da ne zahtevajo nekaj rednega vzdrževanja, da je videti super. Vedno je najbolje, da se držijo posebnih navodil vzdrževanja proizvajalca, tako rutinske obrišite padce bi bilo treba storiti z odobrenim čistilom.

4. Prinesite v nekaterih bronaste

Bron je zanimiva izbira za vašo kopalnico konča, ker za razliko od mnogih drugih kovin se lahko dejansko bolje s starostjo. To je posledica dejstva, da so izdelki označeni kot “olje-podrgnil brona” ali “ročno-podrgnil bron” ne glede na zunanjo zaključek, da jih zaščitijo pred zunanjimi vplivi po proizvodnji. Sčasoma se bo uporaba in izpostavljenost elementom ustvariti edinstveno obarvanje vzorec, ki poglablja estetiko.

Zaradi tega vam priporočamo, bron za tiste, ki uživajo v vintage značaj in šarm. Ker je bil bron tudi zelo priljubljen med revolucionarne dobe, pa kaže, da se prilega posebej v kolonialnih domovih ali drugih podobno tradicionalnih modelov.

You may also like