Skip to main content

Zgradite boljše Kopalnica: 6 Kopalnica Nadgradnje vredno denarja

Kuhinje so običajno videti kot srce doma, vendar kopalnice so mišice . Slabo načrtovana kopalnica lahko vpliva na način menite o vašem domu za prihodnja leta. Še več, to je eden od najbolj dragih prostorov za prenove. Če ste izgradnjo lastnega doma, je pomembno, da se v kopalnico prav prvič. Vaš graditelja mora imeti seznam standardnih možnosti in nadgradnje, ampak kako veš, katero kopalnica nadgradnje bodo dodali, da vrednost vašega doma?

Ponovite po nas: Kopalnice bi morali biti najbolj funkcionalne sobe v domu. Izbira prave kopalnico nadgradnje pomeni, da boste ljubezen svojo kopalnico v prihodnjih letih – ne glede na to, kaj. Investirajte v teh kopalnica nadgradenj, da bi dobili najbolj vrednost za svoj denar.

Zgradite boljše Kopalnica: 6 Kopalnica Nadgradnje vredno denarja

Master kopalnica

Če vaš izbrani floorplan ponuja glavno kopalnico kot možnost, vzemi. Master kopalnice so eden od najbolj zaželenih funkcij za sledne vrednost. Če je vaš trenutni dom postavitev ne vključuje glavno kopel, bi bilo vredno svojega denarja, da imajo svoj arhitekt oblikovanje enega za vas. Kot eden izmed najbolj uporabljanih prostorov v celotnem domu, mojster kopalnica je treba. To daje odraslim prostor za počitek, se ločiti od otrok in ostati pri zdravi pameti. To je ena od dražjih kopalnico nadgradnje, ampak kaj ste porabili na glavno kopalnico vas bo povrnil desetkratno v funkcionalnosti in naložb.

klet vodovod

Dodajanje kleti vodovodne med procesom graditi je poceni in enostavno, da plača svoj graditelj, da je to storiti, preden se premaknete na. Seveda, to ni najbolj razburljiv nadgradnjo. Kljub temu pa se odločijo za vodovod v vaši kleti – tudi če je ni končal – smiselna. Boste verjetno konča svoje kleti nekje v prihodnosti, in ob vodovodne nameščen med gradnjo vam prihrani denar. Ko ste pripravljeni, da ga konča, ti ne bo treba razbiti beton ali iztrgati stene namestiti vodovod. Namesto tega lahko priključite neposredno v obstoječe vodovodne in preskočite na oblikovanje in drywall.

Ploščice in tla

Vprašajte vsakogar, ki je živel s slabo roza ploščice za 10 let: Ploščica je težko nadomestiti. To zahteva veliko rušenje, in, v večini primerov, boste jo odložiti ali naučiti živeti s ploščice sovražiš. Ne zadovoljite standardni ploščice, če to ni nekaj, kar imate radi, saj poskuša nadomestiti po cesti, je drago in zamudno. Nadgrajeni površine izboljšati videz kopalnice, tako da je nekaj posebnega. Sledite isto načelo tla, izbiro dolgotrajne gradiva, ki se vam zdijo privlačne. Vedno lahko spremenite barvo, barvo in napeljave, ampak ploščice in tla bo tam za nekaj časa.

Extra shranjevanje

Če je eden od vaših možnosti za kopalnico nadgradnje povečala za shranjevanje, mora vaš odgovor pritrdilen. shranjevanje Kopalnica je ena od značilnosti, ki jih morda ne razmišljajo o začetku, vendar lahko naredijo velike izboljšave v vašem življenjskem slogu. Dodatna omare, vgrajeno v police in organizatorji, da je razlika med barvnim jamo in mirnem umik. Odločite se za nadgradnje, ki gradijo skozi prostor, ki ga imajo in vam pomagajo ohraniti svoje kopalnice popolnoma organizirani.

boljša osvetlitev

Builder-razred razsvetljava je redko navdihujoča. To je običajno standardni over-the-ogledalo luči, ki so poceni kupiti in namestiti. Lahko nadgradite svoj osvetlitev paket na svoje z javnim naročilom boljših tekem in tudi načrtovanje za pločevinke luči. Medtem ko je naravna osvetlitev je vedno najbolje, okna niso vedno izvedljivi v kopalnici. Make up za pomanjkanje svetlobe z nadgrajenih napeljave, ki so opremljeni s svetlimi LED luči, ki bo trajal.

Ločena kad in tuš

Eden od najpreprostejših kopalnica nadgradnje, s katerimi bi dobili vrnitev na svoj denar, je ločeno kad in tuš. Ločeni prostori povečanje vašega doma vrednost in ponujajo več funkcij – predvsem v glavni kopeli. Standard kad in tuš combo lahko storite trik, vendar nima wow faktor. Ločeno kad in tuš ni ravno obnova vikend, tako da, če je to nekaj, kar želite, nadgraditi med gradnjo namesto. Boste hvala sami kasneje.

Kuhinje lahko prodajajo domov, ampak vse homeowner lahko povem, da je udobna, funkcionalna kopalnica prav tako pomembna. Funkcija in stil naj skupaj ustvariti prostore, ki ohranjajo svojo družino organiziran, tako da si za nadgradnje, ki so združljivi s tem, kako živiš. V večini primerov se lahko porabi malo več o premišljena kopalnica nadgradnje povečati sledne vrednost vašega doma – in zadovoljstvo vaše družine.

You may also like