Skip to main content

4 Skupno Napake Design kopalnice in kako se izogniti

4 Skupno Kopalnica Napake Design

Večina od nas se ne profesionalni notranji oblikovalci, zato je prav, da nekaj konstrukcijskih napak od časa do časa (To je najboljši način za učenje, kajne?). Vendar vam ni treba živeti s svojimi missteps za vedno. Pogosto, z le nekaj manjših poteg, te napake so enostavno določiti in vaše notranjosti počutijo bolj čudovito in funkcionalno kot kdajkoli prej.

Tukaj je štiri izmed najpogostejših kopalnica konstrukcijskih napak, ki jih vidimo, pa tudi preprostih korakov, ki jih lahko sprejme, da jih popravi. Če ugotovite, da ste krivi za eno ali dve na seznamu, ne skrbite, smo v prvi tukaj, da pomaga.

1. Ne plastenje razsvetljava

Ali ste poravnavo s preprosto na stropnih luči v kopalnici? Če je tako, delaš si uslugo. Večplastna osvetlitev je ključnega pomena za ustvarjanje resnično funkcionalno sobo in kopalnico ni nobena izjema. Večplastne razsvetljava naredi sluga rutine, kot so britje ali dajanje na ličila, celo veliko lažje.

Za tiste, ki niste prepričani, kaj bi lahko dogovor večplastna razsvetljava videti, tu je primer:

  • Osvetlitev:  Vaša obstoječa režijske osvetlitev. Razmisli še dodatno vdolbino razsvetljavo polepšala vse temne kotičke.
  • Accent osvetlitev:  Dodatna stalnica okoli ogledala ali nečimrnosti pomaga z nego rutino. Če ste pogosto namakate v kadi, da se sprostite, razmislite o dodajanju stalnica tudi tam; tisti, ki vam bo pridušeno svetlobo, da ustvarite nekaj vzdušje.
  • Naloga osvetlitev:  Manjše, osvetljeni kozmetični ogledali lahko pomaga tudi z nego.

2. skladiščenje Izdelava Naknadna misel

Kot večplastna razsvetljavo, ta napaka vpliva tako na obliko in funkcijo. Kopalnica brez dovolj prostora za shranjevanje, da je vse organizirano, je vse preveč pogosta. Izdelki se kopičijo povsod, zaradi česar je soba videti grdo in moteče od modela.

To je čas, da se resno o shranjevanju. Prvi korak je ugotoviti točno tisto, kar potrebujete. Iti skozi vaše rutine s svojo kopalnico, kot je, je, in ne svoje najboljše, da natančno določiti, kjer se stvari začnejo razpadati. Osredotočite se na vseh točkah, kjer boste našli sami dobili uničen s svojo trenutno postavitev, ali kopati skozi neorganiziranih predalih in poiščite element, ki ga potrebujete.

Nato pa gredo nakupovanje za ustrezne rešitve za shranjevanje z vašim problematičnih območij v mislih. Tu je ključ: ne samo odločijo za najcenejšo, utilitarno možnost. Namesto, vlagati v delu, ki bo naredil dvojno dolžnost z dodajanjem nekaj estetsko vrednost, kot so pletene košare zgoraj prikazanih.

3. neusklajenost napeljave

Sprijaznimo se: to je zelo enostavno neusklajenosti prijemal. Lahko so ponovno naredili svojo kopalnico kos-by-kos, samo zavedali čez čas, da nekaj ni čisto dodati v vašem design. Na srečo pa je tudi dokaj enostavno določiti; tisti, ki se zagotovo mogoče rešiti v vikend.

Ko se ukvarjajo s pritiklinami, je pomembno, da se spomnimo, da medtem ko je material, ki ga izberete za vaše napeljave je ključnega pomena, se lahko konča še toliko bolj. Dve napeljave, ki so narejeni iz istega telesa materiala, še gostijo različne konča, ne bodo ujemali. Razmislite videz, ki ste ga po prej nabave:

  • Polirani:  polirano konča so najbolj moderno videti, featuring gladko teksturo in visok sijaj.
  • Brušena ali saten:  Ti konča so najbolj pogosti, ki ponuja bolj mat videz.
  • Naoljena:  Nekateri menijo, temnejša, naoljena konča, da se malo staromodna, pa delajo tudi z nekaterimi estetskimi stili, kot so toskansko ali francoskega oblikovanja Country.

4. Pozabili dekor

Ko se ukvarjajo z tesen prostor, je lahko skušnjava, da se odreče kopalniško opremo za strah ustvarjanje nereda (glej kopalnico Design Napaka # 2). Vendar pa odsvetujemo po tem potrebo. Dekor elementi so pogosto podrobnosti, ki lahko pomagajo, da vaš model občutek namerno, popolna, in osebno, ne pa nujno utilitarno prostor ali padlo na pamet.

Realnost je, da vam ni treba preveč dekor pull off kohezivne videz. Začnite s tem, da vse svoje tekstil-, kot so brisače in tepihi-tekmo. Dal kos ali dva za stenske umetnosti na ogled. Potem, če imate prostor, razmisli še nekaj zelenja ali sveče za vaše nečimrnosti ali drugo ravno površino.

Kopalnica oblikovanje napak se zgodi, da je najboljši izmed nas, vendar to ne pomeni, da ne more učiti iz svojih napak in narediti nekaj sprememb na bolje.

 

You may also like