Skip to main content

7 nasvetov za sproščujoče Feng Shui kopalnice Retreat

Ljubezen vaš novi feng shui kopalnica vibe? Carry to isto spa-stil v vašo spalnico. V feng shui praksi, barve in elementi so različni za spalnico, vendar pa še vedno lahko dosežejo pomirjujoče vzdušje. Najlažji način za dodajanje udobje za vašo spalnico je skozi razkošno posteljnino in mehkih vonjev. Samo dodal mehko met in dišeče sveče lahko popolnoma preoblikovati svojo spalnico in ustvarjanju, da feng shui umik občutek.

Radi imamo izkušnjo spa umik, še posebej, če ga lahko ponovno doma. Ustvarjanje sproščujoče vibe v vaši kopalnici je približno več kot le sveče in puhasto haljo. Lahko tudi objemu blagodejno energijo feng shui z vašo najljubšo okrasitev stil in barvno paleto. Z uporabo teh preprostih principov je enostaven in lep način ustvariti pomirjujoče feng shui kopalnico umik.

1. Izberite pravo feng shui barvno kopalnica shemo

Morda presenečenje, da veš, da je najboljši feng shui barve za vašo kopalnico niso le blues in zelenicah. Medtem ko imajo lahko ti kul barve mesto v vaši paleti barv, v feng shui pomenijo vode, ki je že v izobilju v vaši kopalnici.   Steklo, kovina in voda, vaše kopalnice predstavljajo vodo, preveč. Najenostavnejši način, da okrasite svojo kopalnico s Feng Shui ravnateljev je skozi ravnovesja, predvsem skozi barve. Vaš cilj pri izbiri pravih barv kopalnica je uravnotežiti močne vodne elemente s toplimi odtenki in lesa poudarki. Modra in zelena je lahko del vaše čudovite barvne palete, vendar boste želeli, da se pomešajo z naravnimi dodatki in barvami.

2. declutter in poenostavitev za sproščujoč kopalnico umik

Težko je biti sproščen, ko si bomo soočeni z nereda. Pri majhnem prostoru, kot je kopalnica, nereda je še večji problem. Feng shui je vse o energiji, ali Chi. Gibanje energije se lahko ujeli v žepih nereda, kar vaši kopalnici prostor za pobeg iz ne.

Začnite z reševanjem kopalnica nasprotni nered. V naši naglici, da bi dobili pripravljen vsako jutro, smo prenehali vidim nered bomo pustil za vsak dan. Z uporabo organizatorjem predal in lepo shranjevanje na vrhu števec, lahko skrijete nereda, ki ustvarja stres, kot ste začeli vaš dan. Ocenite svoje potrebe skladiščenja in se obračuna števec prednost. Ponovno oceniti tudi svojo kopalnico smetnjaka.   I f njim zdi se preliva hitreje, kot jo lahko izpraznite, boste morda morali nadgraditi. To je velik vir nereda stresa v kopalnici.

3. Posodobite osvetlitev za feng shui kopalnico

Kopalnica razsvetljava je skoraj tako pomembno, da feng shui kot svojo barvno paleto. Kako svoje barve (in vi) so v vaši kopalnici lahko naredijo ali pa uničijo vaše jutro. Pomislite več kot le tipično režijske svetlobe ali nečimrnosti svetlobo. Iščejo načine za “plasti” vaše razsvetljave za sproščeno vzdušje. S poudarkom na feng shui energije, pravi razsvetljava je bistvenega pomena za vašo kopalnico umik, kot preveč svetla osvetlitev je lahko preveč energična za sproščujoč prostor.

Če niste dobili želeni videz z jutranjim ličila rutino, lahko zadnje LED osvetljeni ogledala osvetlitev vas in vaše nečimrnosti lepo. Najhitrejši način, da spremenite svojo kopalnico osvetlitev je skozi svoje žarnice. Prepričajte se, da so vaši žarnice prav za vašo kopalnico z eksperimentiranjem s toplo, podnevi in ​​mehkih žarnice, dokler ne dobite popoln videz.

4. Izberite pravo kopalnico posteljnino

Najmehkejših posteljnino so mora v feng shui kopalnico umik. Puhasto brisače in plašče vas vabimo, da se ustavi in ​​spustite stres ob koncu dneva. Bela ali nevtralno siva in bež so odlična barve za kopalnico posteljnino, ker vas spodbuja, da se ustvarjalno z barvno shemo.

5. Dodajte popoln feng shui kopalnico naglasi

Karkoli kopalnica barvna shema se odločite, lahko izboljšate svoje blagodejno feng shui energijo s pravimi dodatki. Seveda, boste želeli, da vaše dodatki preprosta, da obdržite svoj nered na minimum. Če je vaša kopalnica barvna paleta napolnjena z “akvareli,” bodo okrasni poudarki, da je najbolj uravnotežena, če se to ne bo toplo in naravno. Teak škatle ali majhen klop lahko ravnotežje preveč kul barv v vaši kopalnici. Za temne barve kopalnica paleti, dodatki iz naplavljenega lesa ali pobeljene lesa so odlična dotik olajšati stvari.

6. Ne pozabite dodati pomirjujočih vonje za vašo kopalnico

Kot popolno spa izkušnjo, vonjave, ki jih izberete za vašo kopalnico so pomemben del vašega feng shui transformacijo. Elementi za umik kopalnico mora opravljati vse svoje čute, in izberete naravne vonjave, je verodostojno način, da jih vse skupaj.

7. Prinesite feng dizajn shui v spalnico

Ljubezen vaš novi feng shui kopalnica vibe? Carry to isto spa-stil v vašo spalnico. V feng shui praksi, barve in elementi so različni za spalnico, vendar pa še vedno lahko dosežejo pomirjujoče vzdušje. Najlažji način za dodajanje udobje za vašo spalnico je skozi razkošno posteljnino in mehkih vonjev. Samo dodal mehko met in dišeče sveče lahko popolnoma preoblikovati svojo spalnico in ustvarjanju, da feng shui umik občutek.

You may also like