Skip to main content

15. Kis Vendégszoba Ötletek Space-Hozzáértés Jóság

Szerepét játssza egy tökéletes gazda szól előkészítése. Első dolgokat, mielőtt kezét, és annak biztosítása, hogy minden apró részlet a helyén van kulcsa az ideális vendégszoba. A dedikált vendégszoba nem mindig lehetőség sokunk számára, és hajlamosak vagyunk kombinálni egy az otthoni iroda, játszószoba, sőt a további gyerek szobában. De azok, akik rendszeresen otthont barátok és a család lehet, hogy érdemes egy kis és értelmes vendégszoba ez a tér-tudatos és létre lehet hozni a költségvetést. A kis vendégszoba jön egy széles körű formák és néha még egy nyitott sarok lehet alakítani egy!

Természetes fény és egy árvíz kék hozza az elegáns hálószoba életre

Mielőtt rendezni az utolsó pillantást a kis szobájában, úgy a forgalom értékét fogja látni, és a vendégek számát akkor kell, hogy a fogadó rendszeresen. Ez szűkíti díszítő választás az Ön és ezzel a vásárlást az apró vendég hálószoba egy egész sokkal könnyebb. Az egyik megvan a funkcionális szempontból a dolgok válogatni, itt az ideje, hogy lépni esztétika és az általános hangulat a vendégeket. Modern, sokszínű és tér-értő, itt van 15 kisebb szobákat a kezdéshez a helyes irányba –

Fordulj külön ággyal

Cseréje a hagyományos nagyméretű ágy, két különálló ágy a szobában is egy praktikus és divatos választás. Ez ad a kis vendégszobában egy sokkal tágasabb vizuális és egyben sokkal jobban alkalmazkodó alaprajz. Segítségével külön ágy hozza vizuális szimmetria a szobába, és akkor is megy a függőleges ezt az ötletet, és használja galéria ágyak helyett két különálló ágy, hogy hozzon létre az azonos alvó helyet, de a fél alapterületét használt!

Ágynemű és szőnyeg hoz színt a kis vendég hálószoba, fehér két ággyal

Rusztikus hálószoba két ággyal megduplázza a smart vendégszoba

Akár inkább egy vendég szoba fehér shabby chic csábítják, vagy valami sokkal kellemes és hangulatos egy hegyi kabin ihletésű megjelenés, a két különálló ágy megduplázza a vizuális hatás akkor választott stílusban. És ebben az esetben két, a barátok úgy döntenek, hogy megjelenjenek az ugyanazon a hétvégén, akkor nem kell kényszeríteni őket, hogy ugyanazt a queen ágy vagy esnek az egyik a nappali kanapé kanapé!

Kis fehér shabby chic stílusban vendég hálószoba két ággyal

Kétágyas szobákban bőséges helyet a könyvek és kiegészítők

Tér hozzáértés hálószoba tetőtér alvó kuckó a tetőtérben

Betölt néhány szín

Csak azért, mert a vendég szoba kicsi, nem jelenti azt, hogy teljesen távol marad színe. Nem rendelkezik ugyanezt a megközelítést díszítésére a vendégszobában, mint te abban az esetben, egy kis hálószoba. A vendégek egy szórakoztató, vidám és játékos vendégszobát színt mind hívogató és fiatalító. Tart őket távol a több unalmas és földhözragadt hálószoba hangulatát és biztosan hozza az egyes üdülési hangulat. A semleges hátteret éltet egy pár akcentussal színárnyalatok is a jól bevált megközelítés itt. Ismételjük meg a kiemelő szín a szobában a nagyobb hatás kedvéért.

Mesés tapéta és kis ágy viszont a sarokban niche egy szép hálószoba

Gerendaház stílusban vendég hálószoba durran vörös

Kortárs vendégszoba szép durran almazöld és a tér értő tervezés

Találjanak Cozy Niche

Itt beszélünk egy dedikált vendégszoba, ha esetleg még mindig küzd, hogy megtalálja helyet valójában faragni egy. Rátérve az üres sarkot a nyitott terű nappali egy vendégszoba egy nagyszerű alternatíva azok számára, akik menteni helyet. Tudod kap ez történik egy pár üveg tolóajtó vágányokon és néhány drapériák. Amint az ajtó becsukódott, és a függönyöket megy le, akkor barlang egy vendégszoba, hogy van olyan jó, mint bármely más! Terek, mint a padlás és pince is tart rengeteg lehetőséget és tökéletes területek kézműves elegáns és hívogató szoba.

Fény töltötte vendégszoba shabby chic stílusban

Gyönyörű tetőtéri szobákban modern mediterrán stílusban

Üveges tolóajtók viszont még üres sarokban egy kis vendégszoba

Többfeladatos Murphy ággyal

Murphy ágy hogy a munka gyárts egy sokoldalú vendégszoba egész sokkal könnyebb és adja meg a szoba másodlagos cél. Modern Murphy ágy könnyen telepíthető és rendelkezésre állnak a változatos skáláját stílusok és befejezi. Sok ilyen jön egyedi, beépített tároló egységek és a polcok hogy további funkciókat a kis szobájában. Ha a Murphy ágy nem viszket a képzelet, akkor a daybed tároló egység, vagy akár egy pótágy rejtett fiókok kínál egyaránt helyet értő alternatívák.

Megtalálni a megfelelő zug való alakítására hívogató vendégszobában

Murphy ágy segítségével pedig még a kis otthoni iroda egy szép vendégszoba

Helytakarékos ágy tároló tökéletes a kis vendégszobában

 

You may also like