Skip to main content

Hálószoba festék Színes Ötletek: Mi a Color személyiség?

Észrevetted, hogy a szín befolyásolja a hangulatot? Ha figyelembe vesszük, hálószoba festék ötletek, jobb hálószoba festék színe választás lesz, hogy egy hatalmas különbség, hogy érzi magát.

Híres pszichoterapeuta Carl Jung úttörő koncepció szín pszichológia. Ő volt érdekelt a színek tulajdonságok és jelentésük, és úgy vélte, hogy a színes művészeti volt a lehetőség, mint egy eszköz a pszichoterápia.

Bár vannak szabályok, hogy milyen színek vannak a legjobb egy hálószoba, minden egyes személy a saját preferenciái és íze. Lehet vonzódik egy váratlan szín, amely adottságok további segítségre van szüksége az életedben. Felejtsd el a hagyományos szabályokat. Színválasztás szeretsz és festék hálószoba falak, a mennyezet, berendezés, bútor, vagy bármi, ami boldoggá.

Hálószoba festék ötletek és technikák

Festés a hálószoba egy olcsó módja annak, hogy személyre szabott hálószoba stílusát. Ahhoz, hogy maximalizálja a hálószoba festék design, festék több, mint a falak. Tudod festeni bármilyen helyszínen a hálószoba mennyezet a földre. Íme néhány dekorációs ötletek, amelyek a festék, hogy a hálószoba a következő szintre:

Fali öntése

Ha kalandvágyó, mélységet adhat a falhoz kapcsolódó fal öntéssel, téglalap vagy négyzet alakú festés előtt. A fal öntvény ad egyedi háromdimenziós hatást a hálószobában. Kontraszt, válasszon egy másik festék színe az öntvény.

Csíkok és minták

A drámai hatás, próbálja festmény egy csík vagy több a falak. Stripes nem kell feltétlenül egységes vagy mindig függőleges. Egy csík futtatható vízszintesen, vagy egy mintát.

Metál falfesték

Ha a szoba természetes sötét, fémes színek hozzá egy meleg fénye a falakon. Ők igényelnek több rétegben kell alkalmazni, de megéri a végső hatást. Megtalálható könnyen kezelhető fémes színek a különböző színeket. A fal az alábbi képet festett fém acél festék színe.

A festék a mennyezet

Festés a hálószobában mennyezeti létrehozhat több vizuális érdeklődését. Egy merész megjelenés, fesse ágy fejtámla falra, mint egy folytonos vonal, amely hordozza a mennyezetre, amely egy baldachin hatása, mint az alábbi képen, vagy add csíkok a mennyezet, mint a fekete-fehér hálószoba alább.

fényhatást

Egy egyszerű DIY projekt, ami nagy hatással volt a festett hálószobában egy fali fényerő-szabályozóval. Dimmers olcsók és segít megteremteni a megfelelő világítás, hogy fokozza a hangulatot. Hogy képes erősebben vagy gyengébben helyiség igény különösen hasznos, ha már festett a hálószoba falai egy merész színű.

Mi Hálószoba festék színek mondanak rólad

Nézd meg a szín alatt, és válassza ki a kedvenc. Megyünk megnézzük, mi a szín választás szerint a személyiség vagy mi szükség lehet több az életedben.

Szürke

Ha úgy dönt, szürke, mint a kedvenc, tetszik minimalista design és a legújabb high-tech kütyü. Te kemény munka, és szükség van egy hálószoba, ahol meg lehet tölteni. Szerencsére, szürke nem csak a felső kortárs festék színárnyalat a pillanat, szürke falak nyugtató és pihentető.

Sárga

Ha vonzódik sárga, te egy maximalista és álmodozó. Erősen intellektuális, van egy nagy elme elvont témák és az üzleti. Maga nagyon karizmatikus, és az emberek érzik magukat a cég. A választás sárga mondja meg kell adni magadnak több időt a kikapcsolódásra, gondolom, és álom.

Ha nem biztos a festés az egész szobás világos sárga, próbálja ki a következő tippeket:

  • Csak festeni egy fal sárga
  • Menj az arany, hogy hozzon létre egy gazdag, hívogató szoba
  • Használata sárga, mint egy kiemelő színe alom vagy tartozékok

narancssárga

Orange szerelmeseinek rendkívül szociális és rettenthetetlen. Szereted a kaland, az utazás és az ülések emberek. Orange hálószoba falai meleg és indítsa el a lelkesedést. Ez az egyik legnépszerűbb színek a választás a kortárs design. Ha felhívjuk narancs, itt az ideje, hogy adjunk néhány szórakoztató az életed (és hálószoba falak).

Kék

Blue jöhet a különböző színárnyalatok, de a legtöbb kék szerelmeseinek van valami közös: az igény a béke és a harmónia. Ha úgy dönt, kék, te hűséges, meg életre szóló barátságot, és mint egy rutin. Blue rajongók általában inkább egy helyet, amely tiszta és rendezett, így biztos, hogy nem csak festeni a falakat, hanem adjunk hozzá egy kis extra tároló és rendező a hálószobában. Majd úgy érzik, többet otthon pihent egy békés, rendezett kék hálószoba.

Mohaachát

A választás mokka segítségével te down-to-earth és becsületes. Megbízható és magabiztos emberek állítják, hogy az igazi énje. Szereti az egyszerű luxus élet és a szeretet díszítő otthonában. Állítanak, hogy a szín mokka lehet mondani, hogy meg kell lassítani, és élvezze több időt a természetben.

Fekete

Ha fekete a szín választás, te titokzatos és fülledt. Prestige és a teljesítmény fontos. Te erős, független és az irányítás. Emberek, akik vonzódnak a fekete szerelem jogaidat – fekete a tökéletes színt a védett, intim helyet a hálószobában. Ha úgy dönt, fekete, kérdezd meg magadtól, ha kell beállítani több határokat a személyes és munkahelyi kapcsolatok érezni egyensúlyban és az irányítás.

Zöld

Ha zöld volt a szín választás, akkor könnyen kijönni, a beteg és elkerül a dráma. Zöld tartják a leginkább pihentető szín. Sok árnyalatú zöld rendelkezésre, amelyek mindegyike létrehozhat egy stresszmentes környezetben. Az élete egy kicsit kaotikus mostanában? Ez lehet az oka annak, amit választott zöld. Ölelj meg, és hozzon létre egy nyugodt, zen hálószobában.

Ha Ön is szeretné környezetbarát zöld szobában, válassza beltéri festékek, amelyek alacsony VOC és vegyszermentes.

Segítségével színterápia a hálószobában olyan egyszerű, mint festés a falakon. Ha úgy merész színek és szeretné, hogy megkönnyítsék a dolgokat, kezdje kicsiben. Festék egy fal, add csíkos vagy használja a kiválasztott színű, mint az akcentus színe. Ossza meg velünk, hogy milyen színű személyiség választottad?

You may also like