Skip to main content

5 Titkok létrehozása Romantikus Feng Shui hálószoba

5 Titkok létrehozása Romantikus Feng Shui hálószoba

Ha úgy gondolja, Feng Shui, romantika nem lehet az első dolog, ami eszébe jut. Feng Shui elvei szólnak bővítsük életterek – beleértve a hálószobában. Az elemek Feng Shui célja, hogy kihozza a megfelelő energiát, (vagy Chi’i) minden szobában otthonunkban. A színek és elemei a gyakorlatban összpontosít számos területen az életünk, beleértve a családi harmónia, a kreativitás és a romantika. A jó hír az, hogy hozzon létre egy Feng Shui hálószoba csak néhány egyszerű változtatásokat.

Itt van, hogy Feng Shui elemek hozzon létre egy romantikus és pihentető hangulattal a hálószoba.

1. Kezdjük egy romantikus Feng Shui hálószoba színséma

A Feng Shui színek célja, hogy fokozza a szeretetteljes kapcsolatok otthon van, nem véletlenül, ugyanazokat a színeket már társítani romantika. Hagyományos Feng Shui hálószoba színek közé piros, rózsaszín, és fehér. Ez nem   praktikus, hogy díszítse a hálószobában egy ilyen korlátozott színpalettát, de a nyugtató semleges színpaletta Feng Shui színhatások egy csodálatos módja annak, hogy bele őket. Itt van, hogyan kell használni ezeket a romantikus színek a hálószoba dekoráció:

  • Válasszon grafika piros vagy rózsaszín árnyalattal, hogy fokozza a romantikus hálószoba színséma.
  • Adjunk hozzá néhány díszpárna, vagy egy luxus dobja a Feng Shui romantikus színben.
  • Gyertyák nem csak növeli a színösszeállítás, hanem hozzá egy romantikus hangulat.
  • Friss virágok piros vagy rózsaszín különösen előnyös megvalósítása romantikus Chi’i (energia) a hálószobában.
  • Gondolj túl az egyszerű piros, rózsaszín vagy fehér Feng Shui színpaletta a hálószobában. A harmónia megteremtésére, akkor választhat, árnyalatok, amelyek illeszkednek a színösszeállítás, mint a barack, rozsda vagy elefántcsont.

2. A Feng Shui romantikus szimbolizmus a hálószobában

Van még a Feng Shui, mint a színek, vagy bútorok elhelyezését. Mikor jön el a hálószoba, vannak minták és szimbólumok vélik, hogy fokozza a romantikus energiát.

  • Díszítsd párban. A szimbolizmus „kettes” Fontos, hogy a Feng Shui hálószoba kialakítása. Képek vagy figurák hattyúk, mandarin kacsa, párban, különösen kedvező.
  • Grafikát, amely idézi a szerelem és a kapcsolatok. Akár keret boldog fotók a más jelentős a falakon, vagy tegye a klasszikus művészet, amely ábrázolja szeretetteljes kapcsolatok, az ilyen típusú fal művészeti elengedhetetlen romantikus Feng Shui.
  • Kerüljük a művészet és a dekoráció, amely azt sugallja, kellemetlen érzelmek, vagy veszteséget.
  • Családi fotók csodálatosak más területein a ház, de nem tekinthető kedvezőnek egy romantikus Feng Shui hálószoba – ez a hely a romantikus képek, amelyek támogatják a kapcsolatot.

3. Add romantikus hálószoba világítás

A legromantikusabb hálószoba pihentető, és a világítás egy nagy része. Minden szoba szüksége az alap felső világítás tisztítására, öltözködés és a dolgok megtalálásában. A romantikus hálószoba világítás egy másik réteg világos, hogy adja meg a hangulatot a romantikus Feng Shui hálószoba.

Éjjeli világítás jöhet asztali lámpák, sconces és lengőkar lámpák, vagy lógó medálok át a nightstands. Ahhoz, hogy a romantikus hangulatot a világítás, a fények ágya legyen szabályozható és puha. Felvehet újabb romantikus világítás LED gyertya, amely megvásárolható egy időzítő és távoli, a gondtalan hangulat világítás. Azt is fel kényes húr fények a hálószobában egy teljesen romantikus megjelenés, egész évben.

4. Válassza ki a romantikus és luxus ágyneműkkel

Az ágyneműt a legfontosabb eleme egy romantikus hálószobában. A Feng Shui elem szeretet Földet – ez azt jelenti, hogy az ágyneműt a természetes szövetek és semleges színek növelhetik romantikus energiát a hálószobában. A legromantikusabb ágyneműt kell érezni romantikus és luxus tapintású, akkor is, ha azok nem drága. Fejezze be ágynemű együttest dobás takarók és párnák a színeket Feng Shui romantika.

5. Feng Shui a hálószobában romantikus kiemelő dekorációval

A csodálatos titok, hogy hozza a hasznot a Feng Shui az otthoni, hogy működik minden díszítő stílus. A kiemelő dekoráció nem kell Feng Shui témájú, akkor bármilyen stílust választja a hálószoba. A cél elérése érdekében egy romantikus hálószoba tudatosan választani minden egyes darab dísz, és kérdezd meg magadtól, ha ez növeli a pihentető és romantikus stílusban szeretnénk elérni a Feng   Shui. A legromantikusabb hálószoba dekoráció csábítja, és lazíts.

You may also like