Skip to main content

Csodálatos hálószoba ötletek a kislányok számára

Díszítő egy kislány hálószoba

Az általános iskolai évek csodálatosak. Már nem egy csecsemő vagy kisgyermek igénylő közép-of-the-éjszakai ellátást, de még nem egy tini egy megfelelő hozzáállás, az elemi korú gyermek, a legtöbb esetben, tele van szórakoztató, szeretet és hóbort. Ha van egy lánya ebben a korcsoportban, itt az ideje, hogy neki van egy hálószoba, amely tükrözi státuszát, mint „nem csecsemő többé,” mégis megtartja a gyermekkor ártatlansága. Íme tizenkét ötleteket díszítésére egy hálószoba, amely izgalomba minden kislány, kezdve az imádnivaló teret Chango & Co.

Get Boldog

Citrusos világos, tele vidám érinti, és szinte trópusi annak napfényes intenzitása, itt egy szuper színes hálószoba Lucy and Company, hogy lesz minden rendben: aranyos tapéta, kedvelt, kitömött állatok, a vidám dobás takarót kapcsolatokat a színösszeállítás együtt és szórakoztatóbb érinti a római árnyék, retro ezüst könyvespolc, és az üveg lámpák. De ez a zöld, napsárga, és fuksziarózsaszínig palettát ellopja a show. Nehéz találni egy jobb szín kombó egy kislány szobájába.

Ne felejtsd el a mennyezeti

Tudod festeni a mennyezet minden hálószobában, persze, de ez egy különösen szórakoztató érintőképernyős a gyermek hálószoba. Ez a lány szobájába, talált KMH Interiors, egy szép tér tele van nagy érinti, mint a csillár, lógó szék, és bozontos szőnyeg, de ez a cirkusz sátor csíkok a mennyezet, hogy rúg ki a hóbort.

Megosztott Hálószoba ötletek

Ha kislányát megosztás egy hálószoba, hogy minden szó, hogy miként abban a szobában van díszítve, de készen kell lépése a végső szót. Egyes gyerekek szeretnek, hogy egyénivé tegyék részén a szobában; mások, mint a mérkőzés. Csak légy biztos, hogy minden lány egy területen tárolni a kedvenc vagyonát, és elég helyet az íróasztalon engedély házi feladat egyidejűleg. Ez aranyos teret Finnian Hold Interiors használ békés palettáját zöld, kék, és puha, szürke.

Színes nem kell Mean Pink

Sok gyerek szeretne egy szivárvány fényes hálószoba, és miért nem? Ha a lánya szereti a színes, de nem feltétlenül minden rózsaszín, tartsa a padló, a bútorok és a falak (kivéve talán egy kiemelő fal) semleges, majd megőrülnek a ágynemű, kis bútorok és kiegészítők. Egy őrült fényes kiemelő freskó egy szórakoztató érintőképernyős, hogy működik a gyermek térben, de túl sok a hálószobába. Ez aranyos szoba találtak Craft-O-mániákus.

Adjon meg egy tanulmány Area

A lánya esti házi feladatokat fog nőni végig vele. Minden iskolás korú gyereknek szüksége van egy pult tanulmányi időt. Az egyszerű asztali frontembere egy nagy hirdetőtábla itt bemutatott tökéletes hely, hogy vizsgálatot. De mi teszi ezt a szobát különleges az aranyos fal dekor-és ez a pillanat megismételni. Csak töltse ki a teret át a fejtámla színes és csodálatosan mintás tapéta. Ez egy egyszerű DIY, és akkor valószínűleg csak kell egy tekercs papír.

Kibír Bútor alapjai

Kivéve, ha van egy költségvetés, amely lehetővé teszi az új bútorok néhány évente, akkor szeretnénk, hogy válasszon egy hálószoba meg, hogy nő fel a lányát. A helyiség itt látható elragadó most mi fiatal lány nem szereti a pöttyös és a csodálatos kutya plakát? Az alap fehér bútorokkal nem lesz probléma kezelése egy érettebb paletta, ágynemű és kiegészítők, amikor a tizenéves érkezik.

olcsó simítások

Van-e a lányának hercegnő ízek, de a költségvetés egy kicsit kevésbé királyi? Semmi gond, akkor könnyen hozzá elég simításokat a kerékpáros szerencse. Vegyünk egy tipp ebben a szobában talált C Magazine, és díszíti egy egyszerű emeletes ágy sok-sok színes bojt. Ezután adjunk gyűjteménye szórakoztató és színes díszpárna, majd tegye a tollboát a falon. Voila, a hálószoba készen áll a kis hercegnő, és a bankszámla még mindig érintetlen.

Használja felnőtt Szín

Nem tagadom, hogy sok kis lányok szeretnek mindent rózsaszín, de ez nem jelenti azt, egy lány szobájába kell kinéznie egy rágógumi gyárban. A hálószobát Steele Street Studios itt látható mutatja, hogy mennyire semleges tud dolgozni egy lány hálószobájába. A csodálatos lámpatest, szórakoztató zászlóval banner, és pöttyös ágynemű hozzá csak annyi hóbort, hogy a tér, de a kinézetét meglehetősen bonyolult.

Kis hercegnő

Vannak Ariel, Hamupipőke és Belle lányod legjobb barátai? Vajon szeretnek minden Disney hercegnő és álom érkezik egy labdát a sütőtök kocsi saját? Ő nem egyedül a sok hercegnők Disney már szerette több generáción keresztül a lányok. Mi a jobb módja annak, hogy díszíteni a szobájába, mint egy teljes falfestmény kedvenc animált karakterek? Ön is bérelhet muralist hogy hozzon létre egy egy-az-egy-fajta kialakítás, vagy vesz egy tapéta freskó, amely könnyen alkalmazható a saját.

DIY Whimsy

Itt van egy másik szobába, ami izgalom épp olyan kislány, de nem fogja megtörni a költségvetést. A szép virágos ágynemű, polcok tele kedvelt, babák és a kitömött állatokat és a tetszetős színösszeállítás mind add a helyszínre, de a papír pompom virágok fel a mennyezet és a faux lepkék streaming az egész fal, és az ablakokat, hogy a turn a teret a wow. Ha nem akar vásárolni hasonló papír sájkány, ez elég könnyű, hogy a saját. Nézze meg az alábbi utasításokat a DIY papír virágok és Washi tape pillangók.

Heading Towards the Teens

One of the most popular color schemes for a preteen girl’s bedroom is pink, white, and black. Take one look at the room shown here, and you’ll see why: it’s the perfect blend of sophistication, innocence, and quirkiness. Stick with black and white on the flooring and the furniture, and you can easily change the theme if your daughter eventually decides she’s too old for pink.

You may also like