Skip to main content

Gyönyörű Hálószoba színek, hogy próbálja ki ezt a Spring

Szerves finsihes és szövet ezt trópusi hálószoba fa és fehér, hogy egy teljesen új szintre!

Évszakok változásai hozzák számos előnyét és mozgó hidegebb hónapokban a melegebb időkben érzi, hogy sokkal több különleges. Igen, az ünnepség a nyaralási szezon talán mögöttünk, de most már tudjuk élvezni a külvilág nélkül textúrázó magunkat réteg után réteg! Friss zöld levelek, fényesebb reggel és naposabb nap új színt a korábban unalmas világban, és meg tudod csinálni ugyanezt a hálószoba is! Így van, ez egy pillantást a legnépszerűbb és divatos hálószoba szín a szezonban , és ezeket kell szolgálnia, jól érzi magát, a többi 2019 is. A könnyű és alábecsülte a kivételes és elegáns, ez egy vizuális élvezet, amit nem akarnak lemondani.

A legjobb hálószoba színei a következő néhány hónapban tartalmaznia csodálatos keveréke színárnyalatok, hogy mindenki élvezze. Van valami ott azok számára, akik csak a „legtrendibb” választás és egy tökéletes választás azok számára, akik lemenni az időtlen utat. Legyen nyugodt és adapatable vagy szenzációs és elegáns, ezek hálószoba színek nem disspoint akkor egy kicsit.

Coral annak Brilliant Legjobb

Pantone Color of the Year látott sok lakástulajdonosok scurrying körül találni inspirációt, amely lehetővé tenné számukra, hogy adjunk korall otthonaikba. Az egyik legjobb hely, hogy ezt a hálószoba, és van rengeteg lehetőség van választani. Ha szeretne egy nagy csobbanás a korall a semleges hálószobában, akkor a hangsúly fal a kétségtelen király. De a kevésbé feleségül a színt használja díszpárna, ékezetek és ágynemű hogy a munkát elkövetése nélkül, hogy azt teljes egészében.

Keresse az árnyékban korall, vagy barack, hogy szeretsz

Klasszikus és divatos hozzáadásának módja korall és rózsaszín árnyalatú a modern hálószoba

Majesty Purple Leleplezett!

Mindig szerettem lila és használja még a legkisebb módon teszi a nagy különbség, hogy a belső szinte azonnal. Lila érzi elegáns és fejedelmi, ez hozza a levegő a kifinomultság, hogy még a leginkább eklektikus hálószobában. Idén újra felfedezni a varázslatos lila és ismét megteheti, hogy együtt, fehér, hogy kiemelkedik vizuálisan. Lila drapériák, ágynemű, vagy akár dekorációval kiegészítések könnyű megtalálni, és a fényezés soha nem túl messze!

Kortárs hálószoba, fehér és lila egy pazar showstopper

Chic kaliforniai hálószoba árnyalatú lila ragyogó világítás

Feltűnő hálószobában, ahol a mennyezet is lila!

Gyönyörű modern hálószoba lila kopjafa fal, drapériák és ragyogó durran kék körül

Lenyűgöző Jewel Tones

Menj le egy utat, amely egy kicsit más, sokkal látványosabb és tele élénk varázsa idén tavasszal egy hálószoba, amely terítette ékszer hangok. Jewel-tónusú dekorációval nem lesz könnyű megtalálni, de a legjobb választás azok számára, akik ezt a világosabb útvonalát. Ha a hálószoba egy semleges hátteret, majd hozzáadjuk ékszer tónusú díszítéssel még könnyebbé válik. Díszpárna fenséges bíbor, smaragdzöld, vagy félelmetes rubinvörös arról, hogy nem kell ragaszkodni ezek a színek, hogy hosszú távon, és lehet cserélték ki gyorsan, anélkül, olcsóbb ha egy vagyont.

Nehéz, hogy hiányzik a szín ebben hálószoba

Használja dekoráció hozzá ékszer tónusú szépség a hálószobában

Paplant, hogy bejelent ékszer hangok a hálószobába ebben a szezonban

Serenity White és Fa

Fa és fehér hálószoba egy forró trend, hogy már veled megosztott, és ez egy színösszeállítás, amely kötődik a tetején találhatók a trendek chart egész évben. Ha más színek a szobában formájában ékezeteket, csak váltani őket, és hozzon létre egy hátteret fehér. Mozdulni a szürke túladagolása az elmúlt néhány évben, és elsősorban fa helyett, így a hálószobában egy barátságos és kényelmes fellebbezést. Ahogy az idő visel, hozzátéve más színek és ékezetek szerint változó trendek lenne egyszerű és olcsó.

Lomb kívül hozzáteszi frissességet a hálószobában fehér és a fa

Rendkívül gazdag megközelítés díszítő fa, a fehér hálószobában!

Egyedi DIY kopjafa a hálószobába fehér és a fa

Ablakkeretek adjunk hozzá egy csipetnyi fekete derűs hálószoba fehér és a fa

You may also like