Skip to main content

Nasveti za Ustvarjanje zunanji tuš vaših sanj

Zunanji tuš lahko tako zabavno in praktično. Če ne želite, otroke, domače živali in drugih odraslih, sledenje umazanijo s svojo hišo, zunanji tuš je odličen način, da veliko na prostem, kamor spada: na prostem. Spodaj so nekatere od največjih trendov v zunanji tuši, skupaj z nasveti strokovnjakov o tem, kako jih vključiti v svoj zunanji prostor.

Nasveti za Ustvarjanje zunanji tuš vaših sanj

Nasveti za namestitvi zunanji tuš

“Zunanji tuši so lepo lastnost za lastnike bazen ali beachfront domov,” pravi Jarret Acevedo, mojster vodovodar in lastnik Jarret Acevedo Vodovod in ogrevanje. Vendar pa je odvisno od tega, kako nizko vaše temperature spustijo v zimskem času, boste morali sprejeti previdnostne ukrepe, s prho. “Skrb je vsekakor potreben za pravilno Plumb za zaščito pred zmrzovanjem, če je območje z frigidna temperature,” Acevedo opozarja.

Dajanje svoj tuš strateško ubije dve muhi na en mah. “Odvisno od postavitve, lahko udarec s tuš steno in graditi tuš, da se odpre do drugega dežju zunaj,” pravi Jonathan Self, nepremičninski posrednik za Center Coast Realty.

Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za zunanji tuši

Tudi če nimate bazen, lahko zunanji tuš še vedno na dvorišču območje počutim kot zasebni umik. Pri gradnji svoj zunanji tuš, imejte v mislih uporabljenih materialov. “Uporaba materialov, kot so gladko reke kamen pomaga skriti umazanijo in pesek in ohranja območje videti čisto tako da vam ne nenehno čiščenje po vsakem prho,” Self pravi.

Medtem ko zunanji tuši niso strašno težko zgraditi, Self opozarja, da je to enostavno, da se jim narobe. “Poskrbite, da voda iz tušem se odvajajo iz hiše,” je priporoča. “Prav tako boste želeli, da poskrbite, da se voda ne zbira, ko ste končali, saj si ne želite, tuš, da postane komarjev past.”

Okoljsko osveščeni zunanji gradnja tuš

Ta voda odtok ima tudi morebitne negativne posledice za okolje, zato ne pozabite, izdelke, ki jih uporabljate. Melissa Rappaport Schifman, urednik in misel vodja trajnost na Rise , priporoča mila in šamponi, ki so narejene iz popolnoma naravnih biorazgradljivih sestavin, še posebej, če je vaš tuš voda vpije v tla. To je treba preveriti, da vaši načrti držijo z lokalnimi občinskimi predpisi.

Prav tako je pomembno, da izberejo učinkovit razpršilno. “Razpršilnik nizko tok bo pomagalo zmanjšati količino porabljene vode brez žrtvovanja udobja,” pravi Schifman. Standardna Razpršilnik uporablja 2,5 litrov vode na minuto, medtem ko tisti z EPA WaterSense Label uporablja dve litrov na minuto – ali manj.

Poleg varčevanja z vodo showerhead, Schifman priporoča uporabo sončne grelec tople vode, da bi prihranili denar. “To je lahko tako enostavno, kot visečo torbo, ki absorbira toploto sonca (dober za kampiranje), na preprost zunanji rezervoar, pobarvane črno, do bolj kompleksni sistemi s sončnimi kolektorji cevi.”

Oglejte si nekaj najbolj vročih trendov v zunanji tuši:

You may also like