Skip to main content

5 geheimen voor het maken van een romantische Feng Shui Slaapkamer

5 geheimen voor het maken van een romantische Feng Shui Slaapkamer

Als je denkt aan Feng Shui, mag romantiek niet het eerste ding dat komt te letten zijn. Feng Shui-principes zijn allemaal over de verbetering van onze woonruimtes – met inbegrip van de slaapkamer. De elementen van Feng Shui zijn bedoeld om de juiste energie, (of Chi’i) voor elke kamer in ons huis uit te brengen. De kleuren en elementen van deze praktijk focus op veel gebieden van ons leven, met inbegrip van harmonie in het gezin, creativiteit en romantiek. Het goede nieuws is dat je een Feng Shui slaapkamer met slechts een paar eenvoudige veranderingen kunnen creëren.

Hier is hoe Feng Shui elementen een romantische en ontspannen sfeer voor uw slaapkamer te creëren.

1. Begin met een romantische Feng Shui slaapkamer kleurenschema

De Feng Shui kleuren bedoeld om liefdevolle relaties thuis verbeteren zijn, niet toevallig, dezelfde kleuren die we al associëren met romantiek. Traditionele Feng Shui slaapkamer kleuren zijn rood, roze en wit. Het is niet   praktisch om uw slaapkamer te versieren in een dergelijk beperkt kleurenpalet, maar een rustgevende neutrale kleurenpalet met Feng Shui kleuraccenten is een prachtige manier om ze op te nemen. Hier ziet u hoe deze romantische kleuren te gebruiken in uw slaapkamer decor:

  • Kies kunstwerk met rode of roze accenten om uw romantische slaapkamer kleurenschema te verbeteren.
  • Voeg een paar kussens of een luxe gooien in de Feng Shui romantische kleuren.
  • Kaarsen kunnen niet alleen uw kleurenschema, maar ook een romantische sfeer toe te voegen.
  • Verse bloemen in de kleuren rood of roze zijn vooral gunstig voor het bereiken van de romantische Chi’i (energie) in uw slaapkamer.
  • Denk verder dan een eenvoudige rode, roze of witte Feng Shui kleurenpalet in uw slaapkamer. Om harmonie te maken, kunt u tinten die uw kleurenschema passen, zoals perzik, roest of ivoor te kiezen.

2. Gebruik Feng Shui romantische symboliek in uw slaapkamer

Er is meer aan de Feng Shui dan kleuren of plaatsing van het meubilair. Als het gaat om uw slaapkamer, zijn er ontwerpen en symbolen dacht aan de romantische energie te verbeteren.

  • Versieren in paren. De symboliek van de “tweeën” is het belangrijk om Feng Shui slaapkamer design. Beelden of beeldjes van zwanen, Mandarijn eenden, in paren, is bijzonder gunstig.
  • Kunstwerk dat liefde en relaties oproept. Of je gelukkig foto’s met uw significante andere frame voor uw muren, of hang klassieke kunst die liefdevolle relaties toont, deze vorm van kunst aan de muur is een must voor romantische Feng Shui.
  • Vermijd kunst en decor dat onaangename emoties of verlies suggereert.
  • Familiefoto’s zijn prachtig in andere gebieden van het huis, maar zijn niet gunstig voor een romantische Feng Shui slaapkamer beschouwd – dit is de ruimte voor romantische foto’s die je relatie te ondersteunen.

3. Voeg romantische slaapkamer verlichting

De meest romantische kamers zijn ontspannen, en verlichting is een groot deel van dat. Elke slaapkamer heeft basic overhead verlichting voor het reinigen, aankleden en het vinden van dingen. Uw romantische slaapkamer verlichting is een andere laag van het licht dat de stemming voor uw romantische Feng Shui slaapkamer sets.

Bedside verlichting kan afkomstig zijn van tafellampen, schansen en swing arm lampen of opknoping hangers over uw nightstands. Om romantische sfeer door middel van verlichting te bereiken, moet uw bed lichten gedimd en zacht. U kunt extra romantische verlichting toe te voegen met LED-kaarsen, die kunnen worden gekocht met een timer en remote, voor zorgeloos sfeerverlichting. Je kunt ook op delicate lichtslingers in uw slaapkamer voor een totaal romantische look, het hele jaar door.

4. Kies romantische en luxe beddengoed

Uw beddengoed zijn het belangrijkste element in een romantische slaapkamer. De Feng Shui element want de liefde is van de Aarde – betekent dit dat beddengoed in natuurlijke materialen en neutrale kleuren romantische energie in je slaapkamer kan verbeteren. De meest romantische beddengoed moet voelen romantische en luxe om aan te raken, zelfs als ze zijn niet duur. Vul uw beddengoed ensemble met werpt dekens en kussens in de kleuren van Feng Shui romantiek.

5. Feng Shui je slaapkamer met romantische accentdecor

De prachtige geheim aan het brengen van de voordelen van Feng Shui in uw huis is dat het werkt in elke stijl versieren. Uw accent decor hoeft niet zo te zijn Feng Shui-thema, kan het in welke stijl u kiest voor uw slaapkamer. Uw doel voor het bereiken van een romantische slaapkamer is om bewust te kiezen voor elk stuk van decor, en vraag jezelf af of het de ontspannende en romantische stijl je hoopt te bereiken door middel van Feng zal verbeteren   Shui. De meest romantische decor slaapkamer nodigt u uit om te blijven hangen en te ontspannen.

You may also like