Skip to main content

Gorgeous Bedroom Kleuren om Try Out dit voorjaar

Biologische finsihes en stof nemen deze tropische slaapkamer in hout en wit tot een geheel nieuw niveau!

Wisselende seizoenen te brengen met de vele voordelen en het verplaatsen van de koudere maanden naar warmere tijden voelt dat er veel meer bijzonder. Ja, de festiviteiten van Holiday Season misschien achter ons, maar nu kunnen we genieten van de buitenwereld, zonder onszelf te draperen in laag na laag! Verse groene bladeren, helderder ochtenden en zonniger dagen toe te voegen nieuwe kleur aan een eerder saaie wereld en u kunt het zelfde met uw slaapkamers en te doen! Dat klopt, dit is een blik op de meest populaire en trendy slaapkamer kleuren van het seizoen en deze moet je goed dienen voor de rest van 2019 ook. Vanaf het eenvoudig en ingetogen om de uitzonderlijke en chique, dit is een visuele traktatie die je niet zou willen missen.

De beste slaapkamer kleuren voor de komende maanden zijn een prachtige mix van tinten die iedereen zou genieten. Er is iets in er voor degenen die willen alleen het ‘meest trendy’ keuze en ook een perfecte optie voor wie op zoek is naar beneden te gaan de tijdloze pad. Of het serene en adapatable of sensationeel en stijlvol, deze slaapkamer kleuren zal je niet disspoint een beetje.

Coral op zijn Brilliant Best

Pantone Color of the Year heeft gezien veel huiseigenaren scharrelen rond om inspiratie die hen zou toestaan ​​om koraal toe te voegen aan hun huizen te vinden. Een van de beste plaatsen om dit te doen is de slaapkamer en je hebt tal van mogelijkheden hier om uit te kiezen. Als u een grote plons van koraal in de neutrale slaapkamer wilt, dan het accent muur is de onbetwiste koning. Maar die minder getrouwd met de kleur kan kussens, accenten en beddengoed gebruiken om de klus te klaren, zonder zich te verbinden tot deze volledig.

Zoek de schaduw van koraal of perzik die je liefde

Stijlvol en trendy manier van het toevoegen van koraal en tinten van roze tot de hedendaagse slaapkamer

Majesteit van Purple onthuld!

We hebben altijd paars hield en het gebruik ervan zelfs in de kleinste manieren maakt een groot verschil aan het interieur vrijwel direct. Purple voelt elegant en koninklijke en het brengt een sfeer van raffinement om zelfs de meest eclectische slaapkamer. Dit jaar, re-ontdek de magie van paars weer en doen dus het gebruik van het samen met wit om ervoor te zorgen dat het opvalt visueel. Paarse gordijnen, beddengoed of zelfs decor toevoegingen zijn gemakkelijk te vinden en een paint job is nooit ver weg!

Eigentijdse slaapkamer in wit en paars is een weelderige showstopper

Chic Californische slaapkamer in de kleuren paars met schitterende verlichting

Opvallend slaapkamer waar het plafond is ook paars!

Prachtige moderne slaapkamer met paarse hoofdeinde muur, gordijnen en briljante pops blauw rondom

Prachtige Jewel Tones

Ga naar beneden een pad dat is een beetje anders, veel meer briljant en vol levendige charme dit voorjaar met een slaapkamer die is gedrapeerd in parel tonen. Jewel kleurtinten misschien niet gemakkelijk te vinden zijn, maar ze zijn de beste optie voor mensen die deze helderder route te nemen. Als uw slaapkamer heeft een neutrale achtergrond, dan is het toevoegen meerkleurige accenten nog gemakkelijker. Gooi kussens in majestueuze paars, smaragdgroen of ontzagwekkende Ruby Red ervoor te zorgen dat je niet hoeft te houden aan deze kleuren op de lange termijn en zij kunnen snel worden verwisseld, zonder dat kost je een fortuin.

Het is moeilijk om de kleur te missen in deze slaapkamer

Met decor naar juweel-afgezwakt schoonheid toe te voegen aan de slaapkamer

Gebruik beddengoed om bode juweel tonen in de slaapkamer van dit seizoen

Serenity van White and Wood

Hout en wit slaapkamers zijn een hot trend die we al met u gedeeld en het is een kleurenschema dat het hele jaar door is gebonden aan zitten aan de top van de trends in kaart te brengen. Als u nog andere kleuren in de kamer in de vorm van accenten, gewoon verschuiven ze uit en maak een achtergrond in het wit. af te stappen van de grijze overdosis van de afgelopen jaren en de focus op hout in plaats daarvan naar de slaapkamer een gezellige en aangename uitstraling te geven. Naarmate de tijd vordert, het toevoegen van verschillende kleuren en accenten op basis van veranderende trends gemakkelijk en goedkoop zou zijn.

Greenery buiten voegt frisheid aan deze slaapkamer in wit en hout

Buitengewoon weelderige aanpak om het verfraaien met hout in de witte slaapkamer!

Maat DIY hoofdeinde voor de slaapkamer in wit en hout

Kozijnen voeg een vleugje zwarte de serene slaapkamer in wit en hout

You may also like