Skip to main content

Red Bedroom Tips en adviezen

Red Bedroom Tips en adviezen

Rood is een warme, levendige kleuren vaak gezien tijdens de feestdagen. Deze kleur optie kan te vet voor sommigen en wordt normaal gesproken vervangen voor de kleur neven-geel en oranje. Toch, het is een mooie kleur alternatief voor slaapkamers, vooral als het kleurenschema is gepland en worden met een neutrale of kleur complement. Of u van plan rood gebruiken als belangrijkste kleur optie-zoals deze dynamische slaapkamer ontworpen door DKOR Interiors Inc.- of als accentkleur; Hier zijn een aantal goede ideeën en foto’s om u te helpen beslissen.

Hoe naar Red Gebruik in combinatie met Grijs

 Hoe naar Red Gebruik in combinatie met grijze kleur op Slaapkamer

Rode en grijze werken goed samen; zoals in dit leuke, moderne slaapkamer ontworpen door Savio & Rupa Interior Concepts. Door het gebruik van grijs als de algehele kleur optie met accenten van rood in heel voegt net genoeg warmte en pit aan het ontwerp interessante en goed in balans te houden. Deze accenten van kleur kan in kussens, lampen, kunstwerk worden opgenomen of in een gebied tapijt.

Rood en Zwart Slaapkamer Option

 Rood en Zwart Slaapkamer Option

Rood en zwart is een traditionele kleur combinatie, die ons doet denken aan de klassieke race auto’s en 1950’s diners. Deze kleurencombinatie is populair tijdens de Art Deco-tijdperk, die schoon, gepolijste afwerking voor producten, artwork, en interieurs aangeboden. Een alternatief over hoe je deze kleur duo samen te voegen is met een hint van rood en zwart te gebruiken in combinatie met andere neutrale kleuren. Dit kleurenschema is perfect voor een meer mannelijke look, zoals deze eigentijdse slaapkamer ontworpen door Busybee Design.

Red Wallpaper Idea

 Slaapkamer met Red Wallpaper Idea

Rood kan worden gebruikt om een ​​centraal punt of accent muur in uw slaapkamer te creëren om de illusie van ruimte of verkorting, waardoor een odd-sized kamer verschijnen evenredig toe te voegen. Wallpaper is een geweldig alternatief voor een accent muur; als deze traditionele slaapkamer ontworpen door Vahallan Papers, die twee typen aangepaste gedessineerde behang-kathedraal gebruikt en Burlington- gerangschikt in een uniek design. Dus niet om het effect van deze accent muur te verliezen; de ontwerper nog een paar accent kussens, die de balans van de kleurstelling en de algehele vormgeving.

Red Bedding Idea

slaapkamer met Red Bedding Idea

Een ander alternatief voor het toevoegen van de kleur rood naar uw slaapkamer is via uw beddengoed. Een plons van kleur op het bed is een geweldige manier om een ​​beetje pop toe te voegen aan een kamer die wordt omsloten in neutrale tinten. Een goed voorbeeld van dit idee is in deze eclectische slaapkamer ontworpen door Fiorella Design, die een rode sprei, kussens, en een leuk accent kussen gebruikt om een ​​levendige en serene slaapkamer.

Rood, Zwart, wit Slaapkamer Idea

 Rood, Zwart, wit Slaapkamer Idea

De klassieke zwart, wit en rood kleurenschema binnen het beddengoed en accent wand wordt doorbroken door de beige suède bed en beige kleur van de muur. Dit pretontwerp door Busybee Design is een subtiel en eenvoudige oplossing voor hoe je een lange, onhandig grote slaapkamer kijken warm en gezellig.

Red Headboard Idea

 Red Headboard Idea

Naast het gebruik van rood in een accent muur; Een ander alternatief is om rood te gebruiken binnen meubels of een hoofdeinde als deze mooie slaapkamer ontworpen door Terrat Elms Interior Design. Een stevige rode hoofdeinde kan worden gebruikt of als u een kleine hint van rode gebruik een gestreept of patroon ontwerp toe te voegen. Als je besluit om een ​​hoofdeinde gebruikt in een andere dan een neutrale tint kleur, moet u voorzichtig op te zijn hoe je accessoires uw beddengoed en een kamer in de toekomst; omdat je worden beperkt op bepaalde kleuren of combinaties.

French Inspired Slaapkamer Met behulp van Red

 French Inspired Slaapkamer Met behulp van Red

Deze hippe kleine meisje slaapkamer ontwerp van Warline Schilderen Ltd is een prachtig idee over hoe om samen te gebruiken rood en wit tot een trendy design, dat zal groeien met uw kind te creëren. Een unieke en eigentijdse Franse landelijke stijl die een leuke wallpaper ontwerp, rood hoofdeinde, gordijnen, en levendige accenten gebruikt om een ​​perfecte ruimte voor een klein meisje, tiener, of gasten te creëren.

You may also like