Skip to main content

Geweldige Slaapkamer Ideeën voor Meisjes

Het verfraaien van een Little Girl’s Bedroom

De lagere-schooljaren zijn een genot. Niet langer een baby of peuter die middle-of-the-night care, maar nog niet een tiener met een overeenkomstige houding, de elementaire-leeftijd kind, voor het grootste deel, is vol plezier, liefde, en eigenzinnigheid. Als u een dochter in deze leeftijdscategorie, is het tijd voor haar om een ​​slaapkamer dat haar status als afspiegeling hebben “geen baby meer,” maar nog steeds de onschuld van de kindertijd. Hier zijn twaalf ideeën voor het versieren van een slaapkamer die het even welk meisje zal sensatie, te beginnen met dit schattige ruimte van Chango & Co.

Wordt gelukkig

Citrus helder, vol vrolijke accenten, en bijna tropische in zijn sunshiny intensiteit, hier is een super-kleurrijke slaapkamer van Lucy and Company dat alles goed komt: leuke wallpaper, geliefde opgezette dieren, een vrolijke worp deken dat de banden het kleurenschema samen en leuker accenten in de Romeinse schaduw, retro zilver boekenkast en glazen lampen. Maar het is de lime groen, zonnig geel, en fuchsia roze palet dat de show steelt. Het is moeilijk om een ​​betere kleur combo voor de slaapkamer van een klein meisje te vinden.

Do not Forget the Ceiling

U kunt het plafond schilderen in een slaapkamer, natuurlijk, maar het is een bijzonder leuke touch voor de slaapkamer van een kind. Deze ruimte van het meisje, gevonden op JWS Interiors, is een mooie ruimte gevuld met geweldige accenten, zoals de kroonluchter, opknoping stoel en shaggy tapijt, maar het is de circus-tent strepen op het plafond die schop onder de eigenzinnigheid.

Gedeelde Slaapkamer Tips

Als je jonge dochters delen van een slaapkamer, geven elk een stem in hoe die kamer is ingericht, maar wees bereid om stap in als het laatste woord. Sommige kinderen willen hun deel van de ruimte personaliseren; anderen willen evenaren. Zorg er wel voor dat elk meisje heeft een gebied om haar favoriete bezittingen op te slaan, en er is voldoende ruimte op het bureau voor zowel om huiswerk te maken op hetzelfde moment. Deze schattige ruimte van Finnian Moon Interiors maakt gebruik van een rustige palet van groen, blauw en zacht grijs.

Kleurrijke hoeft niet te Mean Pink

Veel kinderen willen een regenboog-lichte slaapkamer, en waarom niet? Als uw dochter houdt van de kleur, maar niet noodzakelijkerwijs alle roze, houden de vloeren, het meubilair en de muren (anders dan misschien een accent muur) neutraal, en ga dan in het wild op de aanwezige, kleine meubels en accessoires. Een gekke-heldere accent muurschildering is een ander leuk tintje dat werkt in de ruimte van een kind, maar is te veel voor de master bedroom. Deze schattige kamer werd gevonden op Craft-O-Maniac.

Zorg voor een Studeerruimte

Uw dochter nachtelijke huiswerkopdrachten zich meteen mee te groeien met haar. Elke school-age kind heeft behoefte aan een bureau voor de studietijd. De eenvoudige desk fronted door een groot prikbord hier getoonde is de perfecte plek om te studeren. Maar wat maakt deze kamer bijzonder maakt is de schattige muurdecoraties-en het is in een handomdraai om te dupliceren. Gewoon in de ruimte te vullen over de hoofdeinde met kleurrijke en heerlijk gedessineerde behang. Het is een eenvoudige doe, en u zult waarschijnlijk slechts één rol papier nodig.

Stick met meubels Basics

Tenzij je een budget dat nieuwe meubels toelaat om de paar jaar, wil je naar een slaapkamer set die opgroeit met je dochter te kiezen. De hier getoonde kamer is heerlijk inmiddels wat jong meisje zou niet graag alle stippen en de prachtige hond poster? De fundamentele witte meubilair zal geen enkel probleem met een meer volwassen palet, beddengoed en accessoires als de tienerjaren komen hebben.

budget Touches

Heeft uw dochter hebben prinses smaken, maar uw budget is een beetje minder koninklijke? Geen zorgen, kunt u eenvoudig mooie accenten toe te voegen zonder een fortuin te besteden. Neem een ​​tip van deze kamer te vinden op C Magazine, en sieren een eenvoudige stapelbed met veel kleurrijke kwastjes. Voeg vervolgens een verzameling van leuke en kleurrijke kussens en hangt een veren boa op de muur. Voila, de slaapkamer is klaar voor uw kleine prinses, en uw bankrekening is nog steeds intact.

Gebruik Grown-Up Color

Er is niet te ontkennen dat veel kleine meisjes houden van all things roze, maar dat betekent niet dat een meisje kamer moet uitzien als een bubblegum fabriek. De slaapkamer van Steele Street Studios hier laat zien hoe goed neutralen kan werken in de slaapkamer van een meisje. De prachtige verlichting armatuur, fun wimpel banner, en polka dot beddengoed toe te voegen net genoeg whimsy aan ruimte, maar de algehele look is nogal verfijnd.

Kleine prinses

Zijn beste vrienden Ariel, Assepoester en Belle van je dochter? Heeft ze genieten van elke Disney prinses en dromen om te komen tot een bal in een pompoen vervoer van haar eigen? Ze is niet alleen-de vele prinsessen van Disney zijn geliefd door middel van verschillende generaties van meisjes. Er is geen betere manier om haar kamer te versieren dan met een full-muurschildering van haar favoriete geanimeerde karakters? U kunt een muralist huren om een ​​one-of-a-kind ontwerp te maken, of koop een wallpaper muurschildering dat is gemakkelijk aan te brengen op uw eigen.

DIY Whimsy

Hier is nog een kamer die zou sensatie zowat elk klein meisje, maar is niet van plan om uw budget te breken. De mooie bloemen beddengoed, rekken gevuld met geliefde poppen en knuffels, en de aantrekkelijke kleurenschema dragen allemaal bij aan de scène, maar het is het papier pompon bloemen op het plafond en de faux vlinders streaming over de muur en de ramen die beurt de ruimte in een wow. Als je niet wilt voor dergelijk papier pretties te kopen, het is makkelijk genoeg om je eigen te maken. Bekijk deze aanwijzingen voor DIY papieren bloemen en washi tape vlinders.

Richting de Teens

Een van de meest populaire kleuren voor de slaapkamer van een preteen meisje is roze, wit en zwart. Neem een ​​kijkje op de kamer hier getoond, en je zult zien waarom: het is de perfecte mix van verfijning, onschuld, en eigenzinnigheid. Stok met zwart en wit op de vloer en het meubilair, en u kunt het thema gemakkelijk veranderen als je dochter uiteindelijk besluit dat ze is te oud voor roze.

You may also like