Skip to main content

Slaapkamer Paint Color Ideeën: Wat is Uw Kleur Personality?

Is het je opgevallen hoe kleur je stemming kan beïnvloeden? Bij het overwegen slaapkamer verf ideeën, zal de rechter slaapkamer verf kleurkeuze een enorm verschil in hoe je je voelt te maken.

Beroemde psychotherapeut Carl Jung pionier in het concept van kleur psychologie. Hij was geïnteresseerd in de eigenschappen en betekenissen kleuren en geloofde dat kleurrijke kunst van het potentieel als een instrument voor psychotherapie gehad.

Hoewel er regels over welke kleuren het beste zijn voor een slaapkamer, elke persoon heeft zijn eigen voorkeuren en smaken. U kunnen worden aangetrokken door een onverwachte kleur die kwaliteiten die je meer nodig hebt in je leven heeft. Vergeet de traditionele regels. Kies een kleur die u graag en verf je slaapkamer muren, het plafond, trim, meubels, of iets dat je gelukkig maakt.

Bedroom Paint ideeën en technieken

Het schilderen van uw slaapkamer is een goedkope manier om de stijl van uw slaapkamer personaliseren. Om uw slaapkamer verf ontwerp te maximaliseren, schilderen meer dan alleen de muren. U kunt elke plek schilder vanuit de slaapkamer plafond tot de vloer. Hier zijn een aantal decoreren ideeën die gebruik maken van verf om uw slaapkamer te nemen naar het volgende niveau:

Muur Molding

Als je avontuurlijk bent, voegt diepte aan een muur door het aanbrengen van de muur vormen in rechthoekige of vierkante vormen voor het schilderen. De wand vormen voegt een unieke dimensionaal effect aan uw slaapkamer. Voor contrast, kies een andere verf kleur voor het gieten.

Strepen en patronen

Voor een dramatisch effect, probeer het schilderen van een streep of meerdere op uw muren. Stripes hebben geen uniform of altijd verticaal te zijn. Een streep kan horizontaal of in een patroon uitvoeren.

Metallic Muur Paint

Als uw kamer is van nature donker, metallic lakken voegen een warme glans aan je wanden. Ze vereisen meerdere lagen aan te brengen, maar zijn de uiteindelijke effect waard. U vindt eenvoudig te gebruiken metallic lakken in een verscheidenheid van kleuren. De muur in de onderstaande afbeelding is geschilderd in een metallic kleur stalen verf.

Paint the Ceiling

Het schilderen van uw slaapkamer plafond kan meer visueel belang te creëren. Voor een gedurfde look, verf hoofdeinde muur van uw bed als een doorlopende lijn, die maximaal aan het plafond, de vorming van een luifel effect, zoals de afbeelding hieronder, of strepen toe te voegen aan het plafond, zoals de zwarte en witte slaapkamer beneden.

Effect van de verlichting

Een eenvoudige doe-project dat een grote impact in een geschilderde slaapkamer maakt, is een muur dimmer. Dimmers zijn goedkoop en het helpen creëren van de juiste verlichting om uw stemming te verbeteren. In staat zijn om helderder of minder helder een kamer op de vraag is vooral handig als u uw slaapkamer muren zijn geschilderd in een gewaagde kleur.

Wat Slaapkamer verf kleuren Say About You

Kijk naar de kleuren hieronder en kies uw favoriete. We gaan kijken naar wat je kleurkeuze zegt over je persoonlijkheid of wat je misschien meer van nodig heeft in uw leven te nemen.

Grijs

Als je grijs koos als uw favoriet, je minimalistisch design en de nieuwste high-tech gadgets. Je bent hard werken en hebben behoefte aan een slaapkamer waar u kunt opladen. Gelukkig, grijs is niet alleen de top hedendaagse kleur verf schaduw van het moment, grijze muren zijn rustgevend en rustgevend.

Geel

Als je aangetrokken voelt tot geel, je bent een perfectionist en een dromer. Zeer intellectueel, heb je een grote geest voor abstracte thema’s en het bedrijfsleven. Je bent zeer charismatische en maken de mensen op hun gemak voelen in uw bedrijf. Het kiezen van gele zegt dat je nodig hebt om jezelf meer tijd om te ontspannen, denken en dromen te geven.

Als u niet zeker bent over het schilderen van uw hele slaapkamer fel geel, probeer dan deze tips:

  • Alleen verf een gele muur
  • Ga voor goud om een ​​rijke, uitnodigende slaapkamer te creëren
  • Gebruik geel als accentkleur voor beddengoed of accessoires

Oranje

Orange liefhebbers zijn zeer sociale en onbevreesd. Je houdt van avontuur, reizen en mensen ontmoeten. Orange slaapkamer muren zijn warm en beroep doen op enthousiasme. Het is een van de top kleuren keuze in hedendaags design. Als u aangetrokken bent naar oranje, is het tijd om wat plezier toe te voegen aan je leven (en slaapkamer muren).

Blauw

Blue kan komen in een verscheidenheid aan kleuren, maar de meeste blauwe liefhebbers hebben iets gemeen: een behoefte aan vrede en harmonie. Als je blauw gekozen, je bent loyaal, hebben vrienden voor het leven en als een routine. Blue fans hebben de neiging om een ​​ruimte die is schoon en georganiseerd verkiest, dus zorg ervoor dat niet alleen verf op de muren, maar ook voeg een beetje extra opslag en organisatie aan uw slaapkamer. U zult meer thuis voelen en rustte in een rustige, overzichtelijke blauwe slaapkamer.

Mocha

Het kiezen van mokka betekent dat je down-to-earth en eerlijk. Betrouwbaar en zelfverzekerd, zijn mensen aangetrokken tot je echte zelf. U genieten van de eenvoudige luxe van het leven en de liefde verfraaien van uw huis. Wordt getrokken om de kleur mokka kan je vertellen dat je nodig hebt om te vertragen en te genieten van meer tijd in de natuur.

Zwart

Als zwart je kleur keuze, je bent mysterieus en zwoel. Prestige en macht zijn belangrijk voor u. Je bent sterk, onafhankelijk en in controle. Mensen die zich aangetrokken voelen tot zwart liefde privacy – zwart is de perfecte kleur voor de beschermde, intieme ruimte van uw slaapkamer. Als je zwart gekozen, vraag jezelf af of je nodig hebt om meer grenzen te stellen in uw persoonlijke en zakelijke relaties te voelen evenwichtig en in controle.

Groen

Als groen was je kleur keuze, je bent makkelijk om mee om te gaan, de patiënt en sturen duidelijk van drama. Groen wordt beschouwd als de meest ontspannende kleur. Er zijn vele tinten groen ter beschikking, die allemaal kunnen een stress-vrije omgeving te creëren. Is uw leven een beetje chaotisch de laatste tijd? Dat is misschien de reden dat je hebt groen gekozen zijn. Omarm het en creëren een rustige, zen slaapkamer.

Als u ook wilt een milieuvriendelijke groene ruimte, kies dan interieurverven die VOS-arme en chemische gratis.

Met behulp van kleur therapie in uw slaapkamer is zo simpel als het schilderen van de muren. Als je overweegt gedurfde kleuren en willen om de overgang naar de dingen, klein beginnen. Schilder een enkele muur, strepen toe te voegen of gebruik maken van de gekozen kleur als uw accentkleur. Delen met ons, welke kleur persoonlijkheid heb je gekozen?

You may also like