Skip to main content

5 Secrets luominen romanttinen Feng Shui Makuuhuone

5 Secrets luominen romanttinen Feng Shui Makuuhuone

Kun ajattelet Feng Shui, romantiikkaa ei voi olla ensimmäinen asia, joka tulee mieleen. Feng Shui periaatteet ovat kaikki noin paransimme asuintilojen – myös makuuhuoneessa. Elementit Feng Shui on tarkoitus tuoda esiin oikean energia, (tai Chi’i) jokaiseen huoneeseen kodissamme. Värit ja osia käytäntö keskittyy monilla elämämme, mukaan lukien perheen harmonian, luovuutta ja romantiikkaa. Hyvä uutinen on, että voit luoda fengshui makuuhuone vain muutamia yksinkertaisia ​​muutoksia.

Näin Feng Shui elementtejä voi luoda romanttinen ja rentouttava fiilis makuuhuoneeseen.

1. Aloita romanttinen Feng Shui makuuhuone värimaailman

Feng Shui värit tarkoituksena on parantaa rakastavia suhteita kotona eivät ole sattumaa, samat värit olemme jo liittävät romantiikkaa. Perinteiset Feng Shui makuuhuoneessa värejä sisältävät punainen, vaaleanpunainen, ja valkoinen. Se ei ole   käytännöllistä sisustaa makuuhuoneen niin rajoitettu värivalikoima, mutta rauhoittava neutraali väripaletti Feng Shui väri aksentteja on loistava tapa sisällyttää ne. Näin käyttää näitä romanttinen värejä omassa makuuhuoneessa sisustus:

  • Valitse kuvamateriaali punainen tai vaaleanpunainen aksentti parantaa romanttinen makuuhuone värimaailman.
  • Lisää muutama heittää tyynyt tai ylellistä heittää Feng Shui romanttinen värejä.
  • Kynttilöitä voi vain parantaa värit, mutta myös lisätä romanttinen fiilis.
  • Tuoreita kukkia punaisia ​​tai vaaleanpunaisia ​​ovat erityisen hyödyllisiä saavuttamisessa romanttinen Chi’i (energia) omassa makuuhuoneessa.
  • Ajattelevat vain yksinkertainen punainen, vaaleanpunainen tai valkoinen fengshui väripaletin omassa makuuhuoneessa. Luoda harmoniaa, voit valita sävyjä, jotka sopivat värimaailman, kuten persikka, ruostetta tai norsunluun.

2. Käytä Fengshui romanttista symboliikkaa makuuhuoneessa

On enemmän feng shui kuin väri tai huonekalujen sijoittelu. Kun se tulee makuuhuoneeseen, on malleja ja symboleita ajatellut parantaa romanttinen energiaa.

  • Koristella pareittain. Symboliikkaa ”kaksittain” On tärkeää Feng Shui makuuhuone suunnittelu. Kuvia tai hahmoja joutsenia, mandariini ankkoja, pareittain, on erityisen lupaava.
  • Taidetta, joka herättää rakkautta ja suhteita. Olipa kehystää onnelliseksi valokuvia muita huomattavia oman seinien tai ripustaa klassista taidetta, joka kuvaa rakastavia suhteita, tällainen seinälle on välttämätön romanttinen Feng Shui.
  • Vältä taidetta ja sisustus, joka ehdottaa epämiellyttäviä tunteita tai tappio.
  • Perhekuvia ovat ihania muilla alueilla talon, mutta ei pidetä otollisena romanttinen fengshui makuuhuone – tämä on tilaa romanttinen kuvia, jotka tukevat suhde.

3. Lisää romanttinen makuuhuone valaistus

Romanttisin huoneet ovat rentouttavia, ja valaistus on iso osa sitä. Jokaisessa huoneessa tarvitsee perus valaistuksesta puhdistukseen, pukeutumiseen ja löytää asioita. Romanttinen makuuhuone valaistus on toinen kerros valon, joka asettaa tuulella romanttinen Feng Shui makuuhuoneessa.

Yövalot voi tulla pöytälamput, lampetit ja takahaarukka lamput tai roikkuu riipuksia yli yöpöydät. Saavuttaa romanttinen tunnelma läpi valaistus, yöpöydällä valot olisi himmennettävä ja pehmeä. Voit lisätä romanttinen valaistus LED kynttilöitä, joita voi ostaa ajastimella ja etäinen, vaivattomaan tunnelmavalaistus. Voit myös laittaa herkkä string valot omassa makuuhuoneessa täysin romanttinen näyttää, ympäri vuoden.

4. Valitse romanttinen ja ylellinen lakanat

Omat lakanat ovat tärkein tekijä romanttinen makuuhuone. Feng Shui elementti rakkaus on Earth – tämä tarkoittaa, että lakanat luonnonmateriaaleja ja neutraaleja värejä voi lisätä romanttista energiaa omassa makuuhuoneessa. Romanttisin lakanat pitäisi tuntea romanttinen ja ylellinen tuntuista, vaikka ne eivät ole kalliita. Täytä vuodevaatteet ensemble kanssa heittää peitot ja tyynyt väreissä fengshui romantiikkaa.

5. Feng Shui makuuhuoneessa romanttinen aksentti sisustus

Ihana salaisuus tuo etuja Feng Shui kotiisi on, että se toimii missä tahansa Sisustus Style. Aksenttisi sisustus ei tarvitse olla fengshui-teemalla, se voi olla missä tahansa tyyli valitsemasi makuuhuoneeseen. Tavoitteesi saavuttamiseksi romanttinen makuuhuone on tietoisesti valita jokaiseen sisustus, ja kysy itseltäsi, jos se parantaa rentouttava ja romanttinen tyyli haluamme toteuttaa kautta Feng   Shui. Kaikkein romanttinen makuuhuone sisustus kutsuu sinut viipyä ja rentoutua.

You may also like