Skip to main content

Uskomattomia makuuhuoneideoita pienille tytöille

Sisustus pikkutytön makuuhuoneen

Alkeis-koulun vuotta ovat ilo. Enää lapsessa tai lapsi vaatii keski-of-the-iltana hoitoa, mutta ei vielä teini ja vastaava asenne, alkeis-ikä lapsi, ja suurin osa niistä, on täynnä, rakkautta, ja päähänpisto. Jos sinulla on tytär tässä ikäryhmässä, on aika hänen on makuuhuone, joka kuvastaa hänen asemansa ”ei enää vauva”, mutta silti säilyttää viattomuutta lapsuuden. Tässä on kaksitoista ideoita koristeluun makuuhuone, joka ihastuttaa tahansa pikkutyttö, aloittaen tämä ihana tilaa Chango & Co.

Get happy

Citrusy kirkas, täynnä iloinen koskettaa, ja lähes trooppinen sen sunshiny intensiteetti, tässä on erittäin värikäs makuuhuoneen Lucy and Company, joka saa kaiken oikein: söpö taustakuva, hyvin rakastettu pehmoleluja, pirteä heittää huopa että siteet värimaailmaa yhdessä ja hauskempaa koskettaa taitekaihtimen, retro hopea kirjahylly, ja lasilamput. Mutta se on limen vihreä, aurinkoinen keltainen ja fuksia vaaleanpunainen paletti että varastaa shown. On vaikea löytää parempaa värin combo pikkutytön makuuhuoneeseen.

Älä unohda Katto

Voit maalata katto missään makuuhuoneessa, tietenkin, mutta se on erityisen hauskaa touch lastenhuoneeseen. Tämä tytön huoneeseen, löytyy JWS Sisätiloissa on melko tilaa täynnä suuria koskettaa kuten kattokruunu, roikkuu tuoli ja takkuinen matto, mutta se on sirkus-teltta raidat katossa että nostattaa päähänpisto.

Jaettu Makuuhuoneen Vinkkejä

Jos sinulla on nuorta tytärtä jakaa makuuhuone, antaa jokaiselle sananvaltaa miten tämä huone on sisustettu, mutta on valmis askel kuin lopullinen sana. Jotkut lapset haluavat räätälöidä osaan huoneen; toiset haluavat vastaamaan. Vain olla varma, että jokainen tyttö on kooltaan tallentaa hänen suosikki omaisuutensa, ja siellä on tarpeeksi pöytätilaa sekä tehdä läksyjä samanaikaisesti. Tämä suloinen tilaa Finnian Moon Interiors käyttää rauhallisen paletti vihreä, sininen ja pehmeä harmaa.

Värikäs ei tarvitse Mean Pink

Paljon lapsia haluavat sateenkaaren valoisa huone, ja miksi ei? Jos tyttäresi rakastaa väriä, mutta ei välttämättä kaikkia vaaleanpunainen, pitää lattiat, huonekalut ja seinät (muu kuin ehkä yksi aksentti seinä) neutraalia, ja sitten mennä Wild vuodevaatteet, pienet kalusteet ja tarvikkeet. Hullu-kirkas aksentti seinämaalaus on toinen hauska kosketus, joka toimii lapsen tilaa, mutta on liikaa makuuhuoneeseen. Tämä suloinen huone löytyi Craft-O-Maniac.

Tarjoavat tutkimusalueella

Tyttäresi öisin kotitehtävät kasvaa oikeus yhdessä hänen kanssaan. Jokainen kouluikäisten lapsi tarvitsee työpöytä opiskeluaikaa. Yksinkertainen työpöytä fronted jonka suuri ilmoitustaulu kuvassa on täydellinen paikka tutkimuksen. Mutta mitä tekee tästä huoneesta erityinen on ihana seinä sisustus-ja se on helppoa kopioida. Täytä avaruudessa yli pääty värikkäitä ja ihanan kuviollinen tapetti. Se on helppo DIY, ja luultavasti tarvitsevat vain yhden paperirullan.

Stick huonekalut perusteet

Ellei sinulla on budjetti, joka sallii uudet huonekalut muutaman vuoden välein, sinun kannattaa valita makuuhuoneeseen, joka kasvaa tyttäresi kanssa. Huone kuvassa on ihastuttava nyt-mitä nuori tyttö ei rakasta kaikkia pilkkuja ja ihana koira juliste? Perus valkoinen huonekalut ei ole ongelma käsittelyä kypsempi paletti, vuodevaatteet ja tarvikkeet, kun teini-iässä saapuvat.

budjetti Koskettaa

Onko tyttäresi on prinsessan makuun, mutta budjetti on hieman vähemmän kuninkaallisen? Ei hätää, voit helposti lisätä melko koskettaa tuhlaamatta omaisuuksia. Ota vihje tästä huoneesta löytyy C-lehden, ja koristavat yksinkertaisen kerrossänky ja paljon värikkäitä tupsut. Lisää seuraavaksi kokoelma hauskoja ja värikkäitä heittää tyynyt, ja sitten ripustaa sulka boa seinälle. Voila, makuuhuone on valmis pikku prinsessa, ja pankkitilisi on ehjä.

Käytä aikuinen Väri

Ei ole kiistatonta, että monet pikkutytöt rakastavat kaiken vaaleanpunainen, mutta se ei tarkoita tytön huone on näyttämään purkka tehtaalta. Makuuhuoneen Steele Street Studios kuvassa osoittaa, miten hyvin neutraaleja voi toimia tytön makuuhuoneeseen. Ihana valaisin, hauskaa viiri banneri, ja pilkku vuodevaatteet lisää juuri niin hulluttelu tilansa, mutta ulkoasua on varsin hienostunut.

Pikku prinsessa

Ovat Ariel, Tuhkimo ja Belle tyttäresi parhaat kaverit? Onko hän rakastaa jokaista Disneyn prinsessa ja haaveilla saapuu palloa kurpitsa kuljetus oman? Hän ei ole yksin, monet prinsessat Disney on rakastettu läpi useiden sukupolvien tyttöjä. Mikä olisikaan parempi tapa sisustaa hänen huoneessaan kuin täyden seinätulostesektorille hänen suosikki animoituja hahmoja? Voit vuokrata muralist luoda yksi-of-a-lajia muotoilu tai ostaa taustakuva seinämaalaus, joka on helppo levittää itse.

DIY Whimsy

Tässä toinen huone, joka ihastuttaa juuri mitään pikkutyttö, mutta ei aio rikkoa budjetti. Melko kukka vuodevaatteet, hyllyt täynnä hyvin rakastettu nuket ja täytetyt eläimet, ja houkutteleva värimaailma kaikki lisäävät paikalle, mutta se on paperin pompula kukkia ylös kattoon ja faux perhoset streaming seinämän poikki ja ikkunat vuoro avaruuden wow. Jos et halua ostaa kaltainen paperi Pretties, se on helppoa tehdä omia. Tutustu näihin ohjeet DIY paperi kukkia ja Washi tape perhosia.

Matkalla kohti Teens

Yksi suosituimmista värimalleja preteen tytön makuuhuoneessa on vaaleanpunainen, valkoinen ja musta. Kun katsotte huoneen kuvassa, ja näet, miksi: se on täydellinen sekoitus hienostuneisuutta, viattomuutta, ja quirkiness. Tikku mustavalkoinen lattia ja huonekalut, ja voit helposti vaihtaa teeman jos tyttäresi lopulta päättää hän liian vanha vaaleanpunainen.

You may also like