Skip to main content

Punainen makuuhuoneen vinkkejä ja neuvoja

Punainen makuuhuoneen vinkkejä ja neuvoja

Punainen on lämmin, kirkkaat värit usein ajatellut lomakautena. Tämä väri vaihtoehto voi olla liian rohkea joillekin ja normaalisti vaihdetaan sen värin serkut-keltainen ja oranssi. Siitä huolimatta se on kaunis väri vaihtoehto makuuhuonetta varsinkin jos värimaailma suunnitellaan ja käytetään neutraalilla tai värin täydennys. Olipa aiot käyttää punaista pääasiakirjana värivaihtoehto-kuten tämän dynaamisen makuuhuoneen suunnitellut DKOR Sisätilat Inc.- tai aksentti väri; tässä on muutamia hyviä ideoita ja valokuvia, joiden avulla voit päättää.

Kuinka käyttää Red Gray

 Kuinka käyttää Punainen Harmaa väri makuuhuoneen

Punainen ja harmaa toimivat hyvin yhdessä; kuten tässä hauskaa, moderni makuuhuone suunnitellut Savio & Rupa Interior Concepts. Käyttämällä harmaa kuin koko värivaihtoehto aksentti punaista koko tuo vain tarpeeksi lämpöä ja tyyli pitää muotoilun mielenkiintoinen ja tasapainoinen. Nämä aksentit väri voidaan sisällyttää heittää tyynyt, valaisimet, taidetta tai alueella matolle.

Punainen ja musta makuuhuoneen vaihtoehto

 Punainen ja musta makuuhuoneen vaihtoehto

Punainen ja musta on perinteinen väriyhdistelmä, joka muistuttaa meitä klassinen kilpa-autoihin ja 1950 ruokailijalle. Tämä väriyhdistelmä on tehty suosittu aikana art deco aikakauden, joka tarjosi puhtaita, kiillotettu pinnat tuotteita, taidetta, ja sisätilat. Yksi vaihtoehto lisäämisestä tämä väri duo yhdessä on käyttää ripaus punainen ja musta yhdessä muiden neutraaleja värejä. Tämä värimaailma sopii maskuliinista ilmeen, kuten tämä nykyaikainen makuuhuoneen suunnitellut Busybee suunnittelu.

Punainen Taustakuva Idea

 Makuuhuone Red Taustakuva Idea

Punainen voidaan käyttää luomaan keskipiste tai korostus seinään omassa makuuhuoneessa lisätä illuusion tilaan tai foreshortening, mikä tekee pariton-kokoinen huone näkyvät oikeassa suhteessa. Tapetti on erinomainen vaihtoehto aksentti seinään; kuten tämä perinteinen makuuhuoneen suunnitellut Vahallan Papers, jossa käytetään kahta mukautetun kuviollinen tapetti-katedraalista ja Burlington- järjestetty ainutlaatuinen muotoilu. Joten ei menetä vaikutus tämän aksentti seinään; suunnittelija lisäsi muutama aksentti tyynyt, jotka tasapainottavat värimaailma ja ulkoasu.

Punainen Vuodevaatteet Idea

makuuhuone Red Vuodevaatteet Idea

Toinen vaihtoehto lisäämällä punaista väriä omaan makuuhuoneeseen on kautta vuodevaatteet. Tilkka väriä sängyllä on erinomainen tapa lisätä hieman pop huoneeseen joka käsitti neutraaleilla sävyillä. Hyvä esimerkki tästä ajatus on tässä eklektinen makuuhuoneessa suunnittelema Fiorella suunnittelu, joka käyttää punaista päiväpeite, tyynyt ja hauska aksentti tyyny luoda vilkas ja rauhallinen makuuhuone.

Punainen, musta ja valkoinen makuuhuoneen Idea

 Punainen, musta ja valkoinen makuuhuoneen Idea

Klassinen musta, valkoinen, ja punainen väritys sisällä vuodevaatteet ja aksentti seinä on hajotti beige mokka vuode ja beige seinän väri. Tämä hauska design Busybee Design on hienovarainen ja yksinkertainen ratkaisu, miten pitkä, hankala kokoinen makuuhuone näyttävät lämmin ja kodikas.

Punainen pääty Idea

 Punainen pääty Idea

Käyttämisen lisäksi punainen sisällä aksentti seinään; Toinen vaihtoehto on käyttää punaista sisällä huonekaluja tai pääty näin ihanan makuuhuoneen suunnitellut TERRAT Elms Sisustussuunnittelu. Tasainen punainen pääty voidaan käyttää tai jos haluat lisätä hieman ripaus punaista käytön raidallinen tai kuviollinen suunnittelu. Jos päätät käyttää pääty muuta väriä kuin neutraali sävy, sinun täytyy olla varovainen, miten olet tarvikkeet vuodevaatteet ja tilaa tulevaisuudessa; koska sinun rajoittaa tiettyihin väreihin tai niiden yhdistelmiä.

Ranskan Inspired Makuuhuone punaisista

 Ranskan Inspired Makuuhuone punaisista

Hip pikkutytön makuuhuoneeseen design by Warline Maalaus Oy on hieno idea, miten käyttää punaisia ​​ja valkoisia yhdessä luoda trendikäs muotoilu, joka kasvaa lapsesi. Ainutlaatuinen ja nykyaikainen Ranskan maan tyyliin, joka käyttää hauska tapetti, punainen pääty, verhot, ja vilkas aksentti luoda täydellinen tilaa pikkutyttö, teini tai vieraita.

You may also like