Skip to main content

Upea Makuuhuoneen värit kokeilla tämän kevään

Orgaaniset finsihes ja kangas kestää tämän trooppisen makuuhuoneen puun ja valkoiset aivan uudelle tasolle!

Vuodenaikojen vaihtelu tuo mukanaan monia etuja ja siirtymässä kylminä kuukausina lämpimämmästä kertaa tuntuu niin paljon enemmän erityistä. Kyllä, juhlatilaisuuksia Lomakausi voisi olla takanapäin, mutta nyt voimme nauttia maailman ulkopuolella ilman draping itsemme kerros kerrokselta! Tuoreita vihreitä lehtiä, kirkkaampi aamuisin ja aurinkoisempi päivää lisätä uutta väriä aiemmin tylsä maailma ja voit tehdä saman kanssa makuuhuonetta sekä! Tämä on oikein, tämä on tarkastella suosituimpia ja trendikkäitä makuuhuoneen kauden väreissä ja nämä pitäisi palvella sinua hyvin, loput 2019 samoin. Helpoista ja hillitty poikkeuksellisen ja tyylikäs, tämä on visuaalinen hoitoon että et halua missata.

Paras makuuhuoneessa värejä varten lähikuukausina muun muassa hieno yhdistelmä sävyjä, että kaikki saisivat. On jotain siellä niille, jotka haluavat vain “trendikkäimmät valinnanvaraa ja myös täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat mennä alas ajaton polkua. On se rauhallinen ja adapatable tai sensaatiomainen ja tyylikäs, nämä makuuhuoneen värit eivät disspoint sinulle yhden bitin.

Coral sen Brilliant Best

Pantonen Colour of the Year on nähnyt monet asunnon scurrying noin löytää inspiraatiota että ne voisivat lisätä Coral koteihinsa. Yksi parhaista paikoista tehdä tämä on makuuhuone ja sinulla on runsaasti vaihtoehtoja täällä valita. Jos haluat ison tilkka koralli vapaalla makuuhuoneessa, niin aksentti seinä on kiistaton kuningas. Mutta niille vähemmän naimisissa väri voi käyttää heittää tyynyt, aksentit vuodevaatteet hommansa sitoutumatta pohjaan.

Etsi varjossa korallipohjat persikka että rakastat

Tyylikäs ja trendikäs tapa lisätä korallia ja sävyjä vaaleanpunainen nykyajan makuuhuoneeseen

Majesteetti Purple paljastettiin!

Olemme aina rakastanut violetti ja käyttää sitä pienissäkin tavoin tekee ison eron sisätilojen lähes välittömästi. Violetti tuntuu tyylikäs ja loistelias ja se tuo hienostuneen jopa kaikkein eklektinen makuuhuoneessa. Tänä vuonna uudelleen löytää taika violetti jälleen ja tehdä niin käyttämällä sitä yhdessä valkoinen, jotta se erottuu visuaalisesti. Violetti verhot, vuodevaatteet tai jopa sisustus lisäyksiä on helppo löytää ja maalaus ei ole koskaan liian kaukana!

Contemporary makuuhuone valkoinen ja violetti on äveriäs showstopper

Chic kalifornialainen makuuhuoneen lilaa loistava valaistus

Silmiinpistävää makuuhuoneessa, missä katto on myös violetti!

Upea moderni makuuhuone violetti pääty seinään, verhot ja loistava ponnahtaa sininen ympäri

Upea Jewel Tones

Mene alas tielle, joka on vähän erilainen, paljon enemmän loistava ja täynnä pirteä charmia tänä keväänä on makuuhuone, joka on draped koru sävyjä. Jewel-äänisen sisustus ehkä ole helppo löytää, mutta ne ovat paras vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa tämän kirkkaampi reittiä. Jos huone on neutraali tausta, sitten lisäämällä koru-äänisen aksentti tavallista helpompaa. Heittää tyynyt majesteettinen violetti, smaragdinvihreä tai mahtava rubiininpunainen varmistaa, että sinun ei tarvitse pitäytyä nämä värit pitkällä aikavälillä, ja ne voidaan vaihtaa nopeasti, ilman maksaa omaisuuksia.

On vaikea olla huomaamatta väriä tässä makuuhuoneessa

Käytä sisustus lisätä koru-äänisen kauneuden makuuhuoneeseen

Käytä vuodevaatteet ennakoi koru ääniä makuuhuoneeseen tällä kaudella

Tyyneys valkoinen ja Wood

Puu ja valkoinen makuuhuoneet ovat kuuma trendi, että olemme jo jaettu kanssasi, ja se on yksi väritys, joka on sidottu istua yläosassa trendejä kaavion ympäri vuoden. Jos sinulla on muita värejä huoneeseen muodossa korostuksia, vaan siirtää ne pois ja luoda taustalla valkoinen. Siirtyä pois harmaan yliannostuksen viime vuosina ja keskittyä puun sijaan antaa makuuhuoneeseen kodikas ja mukava valittaa. Kun aika kuluu päälle, lisäämällä muita värejä ja aksentteja mukaan muuttuvien trendien olisi helppoa ja edullista.

Vihreys ulkopuolella lisää raikkautta tähän makuuhuoneeseen valkoinen ja puun

Harvinaisen äveriäs lähestymistapa Puusisustaminen valkoiseen makuuhuoneessa!

Custom DIY pääty makuuhuoneeseen valkoinen ja puun

Ikkunanpuitteet lisätä ripaus mustaa seesteinen makuuhuoneen valkoinen ja puun

You may also like