Skip to main content

Makuuhuoneen maalin väri Ideat: Mikä väri Personality?

Oletko huomannut, miten väri voi vaikuttaa mielentilaan? Harkittaessa makuuhuone maali ideoita, oikea makuuhuoneen maalin väri valinta tekee valtava ero siinä, miten sinusta tuntuu.

Kuuluisa psykoterapeutti Carl Jung kokeiltiin käsite väripsykologia. Hän oli kiinnostunut väreillä ominaisuuksia ja merkityksiä ja uskoi, että värikästä taidetta oli mahdollisuus välineenä psykoterapian.

Vaikka on olemassa sääntöjä siitä, mitä värejä ovat parhaiten makuuhuone, jokaisella on omat mieltymyksensä ja makuun. Saatat vetää puoleensa odottamaton väri on ominaisuuksia tarvitset enemmän elämässäsi. Unohda perinteiset sääntöjä. Valitse väri rakastat ja maalata makuuhuoneen seinät, katto, leikata, huonekaluja, tai jotain, joka tekee sinut onnelliseksi.

Makuuhuone Paint ideoita ja tekniikoita

Maalaus makuuhuoneessa on edullinen tapa muokata makuuhuoneeseen tyyliin. Maksimoida makuuhuone maali suunnittelu, maali enemmän kuin vain seinät. Voit maalata tahansa paikalla makuuhuoneesta katto lattiaan. Tässä muutamia koristelu ideoita, jotka käyttävät maalata ottaa oma makuuhuone seuraavalle tasolle:

Wall Moulding

Jos et tunne Jännitystä, syventää seinään kiinnittämällä seinä muovaamalla suorakaiteen tai neliön muotoisia ennen maalausta. Seinään laudaksi tuo ainutlaatuisen ulottuvuuden vaikutus omaan makuuhuoneeseen. Kontrastin, valita eri maalin väri laudaksi.

Raidat ja kuviot

Dramaattinen vaikutus, kokeile maalaus raita tai useita teidän seinät. Raidat ei tarvitse olla yhtenäinen tai aina pystysuora. Raita voidaan ajaa vaakasuorassa tai kuvio.

Metallinen seinä maali

Jos huone on tummien, Metallinhohtovärien lisätä lämmin Sheen seinät. Ne vaativat useita kerroksia soveltamaan mutta kannattaa lopullinen vaikutus. Voit löytää helppo käyttää metallisia maaleja useissa eri väreissä. Seinään kuvan alla on maalattu teräsrunko maalin väri.

Maalaa Katto

Maalaus makuuhuoneen katto voi luoda lisää visuaalista kiinnostavuutta. Saat rohkea näyttää, maalata sängyn pääty seinään yhtenäisenä viivana, joka kuljettaa kattoon asti muodostaen katoksen vaikutus kuin alla olevan kuvan tai lisätä raitoja kattoon kuten mustavalkoinen makuuhuone alla.

valaistuksesta

Yksinkertainen DIY projekti, joka tekee suuren vaikutuksen maalattu makuuhuone on seinä himmennin. Himmentimet ovat edullisia ja auttavat luomaan oikea valaistus parantaa mielialaa. Mahdollisuus kirkastaa tai himmentää huoneen kysyntään on erityisen hyödyllistä, jos olet maalannut makuuhuoneessa seiniä rohkea väri.

Mitä Makuuhuoneen maalaa värit kertoo sinusta

Katso värit alla ja valitse suosikkisi. Aiomme katsomaan mitä värin valinta sanoo persoonallisuuttasi tai mitä saatat tarvita enemmän elämässäsi.

Harmaa

Jos valitsit harmaan suosikki, pidät minimalistinen muotoilu ja uusimman huipputeknologian aparaatti. Olet ahkera ja tarvitsevat makuuhuone, jossa voi ladata. Onneksi, harmaa ei ole vain ylin nykyajan maalin värisävy hetkellä harmaat seinät ovat rauhoittava ja rauhallista.

Keltainen

Jos olet puoleensa keltainen, olet perfektionisti ja uneksija. Älyperäinen, sinulla on loistava mielessä abstrakteja aiheita ja liike. Olet hyvin karismaattinen ja saada ihmiset tuntemaan olonsa yrityksessäsi. Valitsemalla keltainen sanoo sinun täytyy antaa itsellesi enemmän aikaa rentoutua, ajatella ja unelma.

Jos et ole varma maalaus koko makuuhuoneen kirkkaankeltainen, kokeile näitä vinkkejä:

  • Vain maalata yksi seinä keltainen
  • Mennä kultaa luoda rikas, kutsuva makuuhuone
  • Käytä keltaista kuin aksentti väri vuodevaatteita tai lisävarusteita

Oranssi

Oranssi ystävät ovat erittäin sosiaalisia ja peloton. Rakastat seikkailu, matka- ja ihmisten tapaaminen. Oranssi makuuhuoneen seinät ovat lämpimiä ja kutsukomponentin innostusta. Se on yksi top värien valinnan nykyaikaista suunnittelua. Jos olet tehnyt oranssiksi, on aika lisätä hauskaa elämääsi (ja makuuhuoneen seinät).

Sininen

Sininen voi tulla eri värisävyjä, mutta useimmat sininen ystäville on jotain yhteistä: tarve rauhaa ja harmoniaa. Jos valitsit sininen, olet uskollinen, on elinikäisiä ystäviä ja kuten rutiinia. Sininen fanit suosivat tilaa, joka on puhdas ja järjestäytyneen, joten muista paitsi maalata seiniä, vaan myös lisätä hieman ylimääräistä säilytystilaa ja organisaation omaan makuuhuoneeseen. Tunnet enemmän kotona ja levätä rauhallisessa, selkeä sininen makuuhuone.

mokkakahvi

Valitsemalla mokka tarkoittaa olet alas-ja maa-ja rehellinen. Luotettava ja varma, ihmiset tuntevat vetoa aidon itsensä. Arvostat yksinkertainen ylellisyys elämän ja rakkauden koristamaan kotiin. Vetoa väri mokka voidaan kertoa teille, että sinun täytyy hidastaa ja nauttia enemmän aikaa luonnossa.

Musta

Jos musta on väri valinta, olet salaperäinen ja painostava. Arvovaltaa ja voimaa ovat sinulle tärkeitä. Olet vahva, itsenäinen ja hallinnassa. Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita musta love yksityisyys – musta on täydellinen väri suojatun, intiimi ja makuuhuoneessa. Jos valitsit musta, kysy itseltäsi, jos tarvitset enemmän rajoja henkilökohtaisia ​​ja työsuhteiden tuntea mielipiteiden ja hallinnassa.

Vihreä

Jos vihreä oli oman värin valinta, sinun on helppo tulla toimeen, potilaan ja vältellä draamaa. Vihreä pidetään kaikkein rentouttava väri. On monia sävyjä vihreä käytettävissä, jotka kaikki voivat luoda stressittömän ympäristön. On elämästäsi kaoottista aikoina? Se saattaa olla syy olet valinnut vihreä. Omaksua se ja luoda rauhallinen, zen makuuhuoneessa.

Jos haluat myös ympäristön vihreä huone, valitse sisämaaleja jotka ovat matalan VOC ja kemiallinen vapaa.

Värien hoito omassa makuuhuoneessa on yhtä helppoa kuin maalaus seinät. Jos harkitset rohkeita värejä ja haluavat helposti osaksi asioita, aloittaa pieni. Maalaa yhden seinän, lisää raitoja tai käytä valittua väriä kuin aksentti väri. Jaa meille, mitä väriä persoonallisuus päätitte?

You may also like