Skip to main content

5 tapoja käyttää pientä Space Mirror

Kokeile kaareva peili todella lisätä syvyyttä tilaa, kokeile lisätä kaksi peiliä vierekkäisissä seiniin. Tämä luo geometrinen kiinnostusta, jossa on useita asteita pohdintaa. Enemmän ympäröivä peilien vain lisäävät vaikutusta. Ympäröity peilit toimia missä tahansa kotiin tyylillä. Mutta kuten Yllä olevassa kuvassa, ympäröity peilit parittaa hyvin voimakkaasti kuvioitu seinään. Kuvioitu seinissä lisäävät visuaalista kiinnostavuutta ja kontrastia vastaan ​​tinkimätön tyyli peilin. Käyttäen peilejä on yksi parhaista tavoista tehdä pieneen tilaan näyttää suuremmalta, mutta sinun ei tarvitse pysähtyä siellä.

Onko sinulla pieni tila epätoivoisesti halua katsoa isompi? Helppo tapa lisätä visuaalisia tilaa Huoneeseen että klassinen huijari: lisäämällä pieni-tilaan peili.

Lisäämällä peili voi kirjaimellisesti kaksinkertaistaa tilaa visuaalisesti. Mutta sen sijaan asentamista peilit halusipa, on olemassa useita tapoja käyttää peilejä, jotka näyttävät tyylikäs mutta toimiva. Sijoittamalla peili epäsovinnainen paikoissa kuten kattoon käyttämään segmentoidun koko seinän peilit, nämä peili ajatukset ovat hyviä tapoja lisätä tyyliä samalla huoneen näyttäisivät suuremmilta.

Ulottuvat peilit epätyypillisen tavalla

Ottaa pieni tila voi merkitä joitakin outoja seinään tiloja, kuten dramaattinen viisto katto. Tällaisissa tapauksissa luulen, voit olla peilit leikata sopimaan juuri tilaa.

Edut laittaa pienen tilan peili kuten tämä tilaan on kahdenlaisia: Se luo ainutlaatuisen, outoja ilmeen, ja se tarkoittaa, että paljon enemmän peili visuaalisesti laajentaa aluetta. Kun se tulee pientä huonetta, se on kaikki noin käyttämällä viimeisenkin sentin tilaa, ja tämä ajatus tekee täysin hyödyntää tätä käsitettä.

Laita peilit katossa

Tunnusmerkki pienempien tilojen on, että et ehkä ole paljon seinätilaa työskennellä. Mitä et ole voidaan ottaa mukaan oman arvokkain taiteen tai vaalia kuvia. Joten jos löydät itsesi tässä tilanteessa, kokeile lisätä peilin kattoon. Yllä olevassa kuvassa näkyy, miten se voi todella avata tilaa ylhäältä.

Upotettava peili näyttää siltä kuin se kuuluu suunnittelussa. Niissä tapauksissa, joissa upotettava peili ei ole mahdollista, yritä litteän peilin ilman kehystä, joka sulautuu ympäröivään kattoon.

Käytä täyden seinään pienen tilan peili

Ja sitten on vanha valmiustilassa suosikki: täysi-seinä peili. Nämä ovat uskomattoman tehokkaita visuaalisia laajentamista, koska ne antavat illuusion, että olet puuttuu seinään ja tutkii koko muu huone.

Voit kuitenkin silti saada luovia täyden seinään pienen tilan peili käsite. Yksi suosittu valinta on lisätä ruutukaava, joka antaa peilin joitakin tyylikäs geometria. Lisäämällä ahdistuneita touch peili on myös hyvä tapa muokata sitä, kuten kuvassa yllä.

Käytä suuri, kehystetty peilit

Mennä enemmän klassinen, aseta suuri, kehystetty peili yhdelle seinälle. Lisäämällä kehyksen iso peili, voit sisällyttää tyyliin huoneen peiliin itse.

Esimerkiksi, maalaismainen tila voi käyttää ahdistuneita puu peili runko. Teollinen tila voi käyttää metallikehys. Moderni tila voi käyttää ohutta, pelkistetty kehys. Ja muka tilaa voidaan käyttää rohkeasti värillinen peilin kehys. Yksinkertainen runko mahdollistaa helpon räätälöinnin pienellä tilan peili.

Kokeile kaareva peili

Todella lisätä syvyyttä tilaa, kokeile lisätä kaksi peiliä vierekkäisissä seiniin. Tämä luo geometrinen kiinnostusta, jossa on useita asteita pohdintaa. Enemmän ympäröivä peilien vain lisäävät vaikutusta.

Ympäröity peilit toimia missä tahansa kotiin tyylillä. Mutta kuten Yllä olevassa kuvassa, ympäröity peilit parittaa hyvin voimakkaasti kuvioitu seinään. Kuvioitu seinissä lisäävät visuaalista kiinnostavuutta ja kontrastia vastaan ​​tinkimätön tyyli peilin.

Käyttäen peilejä on yksi parhaista tavoista tehdä pieneen tilaan näyttää suuremmalta, mutta sinun ei tarvitse pysähtyä siellä.

You may also like