Skip to main content

Luovia tapoja käyttää loisteputkivalaistus

Loisteputkivalaistus on tullut todella hauska ja luova elementti monissa tiloissa. Vaikka loisteputkivalaistus käytetään yleensä alle kaapit valoon työtaso tiloja ja muita tavanomaisia ​​käyttötarkoituksia, ihmiset saavat enemmän luovia kanssa. Se on myös helpompaa kuin koskaan kiinni loisteputkivalaistus juuri missään, kiitos joustavan LED nauhat, jotka tulevat rullina.

Päälle, että monet näistä helposti tikku loisteputkivalaistus vaihtoehtoja tulevat eri värejä. Olipa haluat sijoittaa valaistus jonnekin epäsovinnainen kuten kattoon tai haluat värillisen valon suunnittelun, loisteputkivalaistus on loistava ratkaisu. Lue selvittää, miten työskennellä nauhat valaistus noin tyylikäs tavalla.

Kattona aksentti

Yksi paikka et ehkä ajatella laittaa tällainen valaistus on oikeassa kattoon. Mutta kuva yllä näyttää, kuinka voit käyttää loisteputkivalaistus aksentti porrastettu kattoon malleja. Se auttaa geometria tilaa pop.

Tämä on myös hyvä idea tiloihin, jotka voisivat käyttää rentouttava lowlight vaihtoehto, kuten kotiteatteri tiloja tai makuuhuonetta. Vain ottaa katto kaistale valaistus tekisi hiuksenhieno hehkua. Voit kokeilla myös eri värinen valaistus leikkiä tuulella.

Voit myös nähdä kuvassa yllä kuinka hyvin loisteputkivalaistus istuvat monimutkaisemman valaisimia. Se todella toimii aksentti kattokruunu.

alle portaiden

Operaattorin loisteputkivalaistus alle portaiden on yhtä tyylikäs kuin se on toimiva. Näet kuvassa yllä miten jonkin verran lisätty valaistus luo miellyttävän hehku sisällä vaiheita. Ja tämä ajatus toimii molemmissa läpinäkyvät ja vankka vaiheita.

Jos haluat enemmän luova, taiteellinen tila, voit harkita tekemässä samaa tyyliä värillisiä nauhat valot. Voisit jopa tehdä loistevalaisimet täsmää aksentti värin tilaan. Tai todella tehdä se osapuoli, voit käyttää nauhat valot, jotka muuttavat väriä.

Tämä idea toimii sisällä tai ulkona. Voit myös harkita saada luova ulkona loisteputkivalaistus ideoita. Voisit laittaa sen alle kaiteita tai pitkin ulkona kulkutiet. Voit vapaasti pitää hauskaa sen kanssa todella räätälöity tila.

Sisällä näyttö hyllyt

Toinen käyttö, joka on yhtä toimiva kuin se on tyylikäs on saattaa se sisällä näyttö hyllyt. Se toimii hyvin set-hyllyt, kuten näet kuvassa yllä. Ongelma set-hyllyt on, että se voi olla vaikea saada valoa noihin tiloihin. Tämä taustavalaistu vaihtoehto auttaa kohteet hyllyt standout sitäkin.

Se on hyvä vaihtoehto, jos et paljon matkustamista tai kerätä, niin sinulla on paljon ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia näytettäviä. Saatat jopa yrittää värillisiä nauhat valot näytön hyllyt, jos haluat enemmän epäsovinnaisia ​​tilaa.

Loisteputkivalaistus alle kaapit

Te yleensä nähdä loisteputkivalaistus ylemmän kaapit, mutta kokeile niiden asettamisella kaappien jonka puheenvuoro ainutlaatuisen ottaa tätä suuntausta. Näet kuvassa yllä miten pehmeää valoa lisää hauska aksentti tilaan.

Tämä idea voi toimia hyvin värikkäitä neutraali tiloissa. Pehmeä keltainen valaistus lisää aavistuksen väri tilaan, ja ei ole olemassa muita suuria värillistä kilpailla valaistus. Jos sinun pitäisi sammuttaa valolevykatot tyyli kuten tämä merkitsisi myös rentoutumiseen tunnelmavalaistus, varsinkin kylpyhuone tilaa.

You may also like