Skip to main content

Meditaatio Spaces joka innostaa sinua luomaan oma

Koti tulisi aina olla paikka rauhallinen, rauhoittava tunteita, keidas keskellä kiireisen maailman. Te ympäröidä itsesi esineitä rakastat, värejä, jotka tekevät sinusta tuntuu autuaan ja perhekuvia, jotka tuovat takaisin onnellisia muistoja.

Mutta mitä jos varattu erityinen nurkkaan tai jopa kotisi huoneessa, joka oli täysin omistettu karkottaa stressaavaa tunteita? Meditaatio on hyvä tapa tehdä juuri sitä, keskittymällä, hengitys ja clearing mielesi. Oman meditaatioharjoitus voidaan parantaa lohdullista ympäristössä ja harkitun suunnittelun yksityiskohtia, jotka voit saavuttaa omassa kotona ilman mennä studioon.

Tässä on 10 meditaation tiloja, joka olet sanomalla  Namaste  aikayksikön.

Omaksua Minimal sisustus

Kun se tulee meditaatio tilaan, usein vähemmän on enemmän, todistettu tämä nurkka esillä sisätilojen stylisti Jason Grantin verkkosivuilla. Oman tilan, sisältävät yksinkertaisia ​​tyynyt, pieni jakkara ja kuvioitu alueen matolle, ja olet valmis mietiskellä ei tavallinen, mutta tyylikäs, tilaa.

Spotlight persoonallisuuttasi

Jotta meditaatio tilaa tuntuu hyvältä, se on tuntuu, eikö? Saat todella mukava kun olet kudottu kappaletta, jotka on merkitystä sinulle, kuin iloinen Buddhan patsas, lämmin heittää huopa ja värikäs matto, joka on mitä tilaa ja elämäntapa suunnittelu valmentaja Kelly Anderson teki täällä. Hän myös kekseliäästi muuttaneet paikalla yläreunassa portaita osaksi meditaatio nurkkaan, ja hän jakaa hänen vinkkejä blogi.

Valitse pehmeät värit

Vaikka kirkas, rohkeita värejä voi olla hauskaa, siellä on jotain kuiskiva, pastelli sävyjä, joka on aina niin rauhoittava. Vaikka silmäsi todennäköisesti suljetaan kun mietiskellä, on tärkeää tuntea lohdutuksen tilaan heti istumaan. Sofia on @sofiaparapluie epäilemättä tuntee olonsa kun hän mietiskelee tämä ihana nurkassa hänen kotinsa. Pidä silmäsi pois pastelli meditaatio tyynyt ja muut tarvikkeet suunniteltaessa oman tilan.

Take Your Meditaatio Space Outdoors

On erittäin järkevää ottaa meditaatioharjoitus ulkopuolella, jossa voit nauttia äänet lintujen viserrystä ja tuulen puiden läpi. Voit suunnitella se haluamallasi (aivan varmasti kuuluvat vedenpitävä, ulkona sopiva kappaletta ja materiaalit), tai voit mennä ulos iltapäivän meditoi välilyönnillä, joka varustettiin haaveileva tekstiilejä, kynttilät ja vintagea, kuten tämä luotu Sian Sian rakastaa.

Tehdä kevyt ja kirkas

Kun olet mietiskellen, se voi tuntua hyvä olla jonkin verran auringonvaloa ihoon ja tuulta tulossa ikkunan läpi. Kun tietynlaisen meditaatio nurkkaan, yritä asettaa sen ikkunan viereen, joka on mitä Alexandra Vogue tai Bust teki omassa kodissaan. Hän tyylistä tässä kulmassa käyttäen tekoturkiksia matolle, kudottu homo, pieni tikkaat ja meditaatio takuuhitit, kuten eteerinen öljy ja diffuusorin.

Jäljittelevät studioympäristöön

Jos sinulla on suosikki studio missä haluat mietiskellä, voit lainata suunnittelun näkökohtia, jotka studiossa ja tuoda ne omaan tilaan. Tämä studioympäristöön, vangiksi Giulian @mycitynotes, esittelee vaaleanpunainen Himalajan suolalamput, lukemattomia meditaatio tyynyt ja luonnon puulattiat, asioita, jotka voitaisiin helposti emuloitu kotona.

Rethink huone

Olet todennäköisesti, että yksi huone oman talon, että et tiedä miten sisustaa tai yksinkertaisesti ei käytetä tarpeeksi den tai toimistossa. Mieti muuttaen sen täysimittainen meditaation tilaan, kuten joka Jessica Robinson @jessicalouisephotos__ luotu. Se on makea ja rauhoittava vaalein värein, tyynyt, jotka ovat valmiina vedettäväksi pois milloin tahansa ja mielekkäitä esineitä kelluva hyllyt

Go All-Out Böömin

Boheemi sisustus luonnollisesti omiaan meditaatio tiloihin. Voit vetää yhteen paras boheemi paloja rakentaa oman vapaa-henkinen meditaatio nurkka, kuten herättävä tuoli, heimojen tekstiilit ja kuviolliset tyynyt. Inspiroidu tämän boheemi ihmemaa tyylistä The Wicked Boheme.

Kodikas It Up

Sinun pitäisi olla kaikkein mukavaksi meditaatio tilaa onhan joskus istuu jalat ristissä ei varsinaisesti tuntuu niin rento kuin luulisi. Tarjoamme itse pehmeä paikka purkaa asettamalla muhkeat tyynyt, tyynyt ja peitot teidän tilaa. Sohvalta voi jopa kaksinkertaistaa meditaation pääkonttori, nähnyt täällä tällä heartwarming nurkassa kuuluvat Alanna Rose.

Luo rento Feel

Meditaatio tila voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin määritellään tyynyn (tai enemmän ystäviäsi) kanssa lempihuoneessa kodin, jossa voit aina tuntea rauhallinen. Asian ydin meditaatio on poistaa stressiä elämääsi, joten älä luo ylimääräistä stressiä yrittää hioa meditaatio tilaa. Nämä tyynyt luoma X Via Verano istua rennosti maalaismainen huoneeseen.

You may also like