Skip to main content

Asiantuntijan vinkkejä Miten Koristele neutraali Olohuone

Hauskaa neutraaleja värejä

Asiantuntijan vinkkejä Miten Koristele neutraali Olohuone

Ajattele neutraali värimaailma ovat tylsiä? Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Neutraali huoneissa voi olla rauhallinen ja rentouttava kyllä, mutta ne voivat olla myös hauskaa, energinen ja täynnä elämää. Tärkeintä on käyttää monia ilmaisia ​​ääniä, sekoita aineet, ja pelata kuvioita -Vain kuten te kaikki muut paletti.

Kuvio ja rakenne

Kun koristelu neutraalilla värimaailma, se on todella tärkeää tuoda erilaisia ​​kuvioita ja kuvioita. Kuittaamalla karkea pehmeä, kiiltävä, matta ja karkea sileä, on mahdollista luoda syvyyttä ja kiinnostusta, jolloin huoneeseen dynaamisempi. Ajattele käyttäen kuvioita kuten lakanat, mokka n, samettia, kaapeli neuleita, lammasten ja enemmän. Kun se tulee käyttämään tekstuurit neutraalissa olohuoneessa, voit melkein koskaan olla liikaa. Kuviot ovat samanlaisia, että tarvitset luoda kontrastin, mutta yritä pysyä säännöllisesti sääntöjen sekoittamiseen kuvioita.

Luovat rentouttavan tunnelman

Jos haluat luoda rentouttavalle, neutraali väripaletti voisi olla tie. Tässä tuore vielä rauhoittava tilaa esillä omaisuustulosta, iso pellava värinen poikkipinta täyttää yhdestä kulmasta ja korostavat kokoelma heittää tyynyt. Huomaa, että tyynyt ovat kaikki erilaisia ​​sävyjä samanlaisia, kevyitä neutraaleja – vain riitä luomaan vähän kiinnostusta aiheuttamatta visuaalista sotkua. Vaikka siellä on sävy sininen mukana, se on niin pehmeää, että se lukee neutraaleina (näppärä temppu, joka voidaan toteuttaa lähes kaikki pastelli sävy). Ruskeanharmaat Matto istuu perusta tummaa puuta, mikä luo hieman kontrastia, ja seinät, ikkuna hoitoja ja tarvikkeet ovat kaikki eri sävyjä norsunluusta, beige ja taupe. Yhdessä ne luovat rauhoittavan ympäristön, joka kannustaa lepoa ja rentoutumista.

Lisää hienostuneisuutta Grey

Hienostuneisuutta on helppo saavuttaa, kun käytetään neutraaleja sävyjä. Tässä kuvassa, se toimii erityisen hyvin käytöstä johtuen yhden harmaan sävy, joka on painollinen ylelliset yksityiskohtia. Lattiasta kattoon verhot, painike tuftauskoneet, ja heijastavat pinnat edistävät luxe ilmeen ja luovat tunnelmaa eleganssia. Vaikka harmaa käytetään ajateltava kolkko ja tylsä, viimeisen 10 vuoden aikana asenteet harmaa ovat muuttuneet, ja se on tällä hetkellä kuuma go-neutraaliksi. Enemmän tyylikäs kuin ruskean ja monipuolisempi kuin harmaanruskean, harmaa on joustava sävy, joka voi toimia juuri mitään tilaa.

Sisältyvät arkkitehtoniset yksityiskohdat

On enemmän koristamaan neutraali huoneita kuin kalusteet ja seinien värit. Lisätä kiinnostusta neutraalin huoneeseen ajatella kuten arkkitehtonisia yksityiskohtia, kuten kattoparrut shiplap, wainscoting, koriste- pylväät ja jopa yksinkertainen kruunu laudaksi. Nämä asiat voivat olla merkittävä vaikutus huoneita, jotka ovat ilman paljon värejä. Muista myös, että neutraali ei tarvitse tarkoittaa valkoista. Regeneroidut puupohjaisten tässä huoneessa antamaan joitakin Toisin kuin kaikki valkoinen sisustus tehdä huoneen visuaalisesti dynaaminen.

Luo Perhe ystävällinen ilmapiiri

Neutraali olohuoneessa voi olla hyvin siedettävä ja lapsiystävällinen, mistä on osoituksena täällä Sidra olohuoneessa. Osa syy tässä huoneessa on käytön vuoksi tummempi neutraaleja, kuten ruskea ja musta, ja käyttää malleja. Niin monet ihmiset liittävät neutraalin valkoiset, ja siellä on vielä melko vähän keskustelua siitä, miten määritellä ”neutraali”, kun se tulee värejä, mutta ne ovat yleensä pidetään niitä, jotka eivät tee ilmestyminen väriympyrässä. Niin neutraali olohuoneessa voi olla valkoinen, musta harmaa tai ruskean ja harmaanruskean. Toisin all-valkoinen huone, huone täynnä tummaa neutraaleja kutsuu ihmisiä levätä ja rentoutua ilman pelkoa saada asioita likainen.

Luo Luxe Look

Huolimatta joistakin vallitsevan mielipiteitä, neutraali olohuoneen ei tarvitse mitäänsanomaton. Itse asiassa kaikki neutraali huoneissa voi olla Super tyylikäs ja jopa hohdokas. Tässä huoneessa käyttää yhdistelmää elementtien luoda vaikutus. Applied valu seinille, painike tuftauskoneet sohvalla, ja käyttö heijastavien pintojen kuten lasi, peili, kromi ja hopea kaikki luovat ylellistä tunnelmaa. Vain koska huoneessa on neutraali väripaletti ei tarkoita että se ei voi olla hieman kimallus!

Tee se Modern

Jos koristelutyyli kallistuu kohti modernia tai nykyaikainen, neutraali värimaailma on jotain sinun pitäisi vakavasti harkita. Musta, valkoinen beige, ja harmaa soveltuvat erittäin hyvin yksinkertaisuus nykyaikainen ja vuosisadan puoliväliin moderni sisustus. Mutta kuten aina, muista liittää erilaisia ​​kuvioita ja sävyjä pitää sen putoamisen tasainen.

Se kaikki Yksityiskohdat

Neutraali olohuonetta voi olla yhtä lämmin, mukava ja kodikas kuin niiden värikkäämpi kollegansa. Mutta jos et kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin, olet vaarassa päätyä mitäänsanomaton ja tylsä ​​tilaa. Vaikka tämä huone on hyvin vähän sitä, pienimmätkin yksityiskohdat, kuten kuvioitu ominaisuus seinään ja Springbok tyynyt on estää maan tylsää. Se säilyttää sen yksinkertaisuus, mutta on silti erittäin mukava.

Mukavuutta ja lämpöä

Jokainen neutraali huone, olipa se vaalea tai tumma, tarvitsee vähän lämpöä. On olemassa muutamia tapoja tehdä tämä. Yksi on käyttää pehmeää kuvioita, jotka tuntuvat mukavan tuntuista. Ajattele käyttäen samettia, villan, chenilles ja jopa microsuedes. Toinen on kautta käyttämällä neutraaleja lämpimällä merkityksiä. Jos esimerkiksi harmaa on neutraali valinnan harkita jotain ruskeaa pohjavirettä sinisen sijaan merkityksiä. Ja lopuksi, lisätä lämpöä, haluat sisällyttää joitakin puun sävyt. Puuta lisää syvyyttä johonkin tilaan niin pop joissakin puu pöytiä tai puoli tuoleja puujalkaisina. Hieman voi mennä pitkälle. Jos puu ei ole tyyliäsi lämpimät metalleja kuten messingin ja pronssin voi myös auttaa lisätä lämpöä.

You may also like