Skip to main content

Vinkkejä kaunistaa tahansa huoneeseen Koti

Siellä on vain jotain kaunis huone, kuten tämä yksi Cortney Bishop suunnittelu, joka tekee meistä koskaan halua lähteä talosta. Toki siellä on iso maailma siellä, mutta kun saat jokaisessa huoneessa kotonasi juuri sopiva, on luonnollista odotan menoja jonkin laatuaikaa kotona. Paljon valintoja mennä luoda kaunis koti, mutta on olemassa muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti jokaisesta huoneeseen talossa.

Hieman väriä, hieman tekstuuri, ja hieman persoonallisuuden voi tehdä valtava ero kodin. Tässä muutamia meidän suosikki ideoita muuttaa tilaa ilman paljon vaivaa.

Keskity Color

Vaikka olemme suuria faneja neutraalin ja ylänköjen huonetta, siellä on jotain tilkka rohkea väri, joka tekee huoneen tunnu oikealle ulos lehden leviämistä. Tämä valoisa huone alkaen sisustussuunnittelija Angela Gonzalez on yksinkertainen ja tyylikäs, mutta ponnahtaa keltainen, sininen ja violetti ottaa sen seuraavalle tasolle. Omasta kylpyhuoneen olohuoneeseesi, väri on helppo lisäksi jokaiseen huoneeseen oman talon, ja joka tekee tuntuu heti uutta ja tuoretta.

käyttää peilejä

Jos haluat tehdä kodin näyttävät isompi, ei tarvitse soittaa urakoitsijan. Sisustus peilien on helppo, kaunis tapa tehdä tilaa suuremman tuntuisen, kevyempi ja avoimempi. Tämä olohuoneeseen Oh My Dear blogi on loistava esimerkki siitä, kuinka paljon peilien voi todella edistää. Sijoita suuri peili joko suoraan vastapäätä tai lävistäjä ikkunoista, jotta se voi heijastaa valoa (sekä luonnon ja keinotekoinen, jos olet pieni ikkunat) ja jotta huone näyttää suuremmalta.

Lisää Tarvikkeet joka huoneessa

Yksi helpoimmista tavoista lisätä kauneutta kotiisi on kokeilla tarvikkeet ja muotoilu eteenpäin esineitä. Tämä raikas, moderni kylpyhuoneen Instagram käyttäjältä houseofjules tuntuu täysin yhtenäinen ja koota-ja vaikka se ei ole liian täynnä, knickknacks kuten jakkara vieressä amme ja vihreys tiskipöydän jotta se tuntuu kotoisaa. Kun koristelu varusteineen, harkitse täyttämällä tyhjä tila määrätietoinen tavoilla-pick esineitä rakastat ja jotka tuovat sinulle iloa.

Ripottele joissakin Greenery

Kysy keneltä tahansa sisustussuunnittelija, ja he kertovat teille, että yksi helpoimmista tavoista kaunistaa Huoneeseen lisätä vihreys tai tulinen. Tämä suloinen baari koriin Sunny Circle Studio on tyylikäs omasta, mutta maljakko eukalyptus todella vetää tarkastellaan yhdessä. Täytä tyhjät nurkkia ja kätkö kodin sisä puita, kausiluonteinen kukkakimppuja tai jokin taskukokoinen vihreys antaa jokaiselle tilaa muotoilijan kädenjälki.

Embrace Luonnollinen valo

Jos sinulla on se, pöyhistellä sitä. Luonnonvalo on toivottavaa syystä: se tekee jokainen huone tuntuu rauhoittava ja avoin. Tämä elintilaa Kaunis Mess käsittää lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tekemällä niistä keskipiste huoneen. Olitpa onni on runsaasti luonnonvaloa tai sinun täytyy työskennellä vähemmän kuin ihanteellisen valaistuksen, koskaan laiminlyödä ikkunat. Löytää oikea verhot tai sävyjä huoneeseen voi muuttaa ulkoasua hetkessä.

Älä pelkää kokeilla

Jokainen kaunis koti on yksi yhteinen piirre: luovuus. Kuka tahansa voi täyttää talon showroom huonekalut, mutta todella upea tila, on tärkeää antaa mielikuvituksen johtoon. Tämä ruokasali Crystal Ann Sisätilat ojien perinteet ja käyttää moderni nahka loveseat istuma sijaan täyttä tuoleja.

Päivitä Vierekkäin

Kylpyhuoneessa tai keittiössä, laatta on yksi tärkeimmistä osista yhtenäinen muotoilu. Jos haluat lisätä kauneutta keittiön, piristää laatta. Tämä upea keittiö Studio McGee on helmiÄissÄvy metro laatta, joka on herättävä siirtyminen standardi hinta. Keskittyen peruselementit huone, kuten lattia, laatta tai maalin väri, luo pohjan ja mahdollistaa muualla huoneessa suunnittelu loistaa.

Lisää Texture

Alueelta mattoja heittää tyynyt ja viihtyisä peitot, tekstiilit auttaa hajottaa huoneen ja ulkoasusta kiinnostavamman (plus, joka ei rakasta tuntumaa superpehmeästä matto jalkojen alla?). Tämä olohuoneeseen palauttaminen Home on kaikki rakastamme noin kaunis huone-vihreys, monipuolinen valaistus, täydellisesti kuratoinut huonekaluja, mutta se on niin Marokon jäljittelevät alueen matolle, joka todella vie sen seuraavalle tasolle.

Vähennä sotkua

Rakastamme tätä moderni keittiö Coco Kelly sen upea muotoilu ja upea tarvikkeet, mutta vaikka keittiöön ei ole sama ylhäältä pohjaan remontin, nopea puhdas voi mennä pitkälle. Tämä keittiön laskurit eivät sisällä tarpeettomia sotkua, mikä saa sen näyttämään suurempia ja kutsuva. Jokaisessa huoneessa omassa talossa, löytää tapoja piilottaa tai päästä eroon tarpeettomia asioita on yksi parhaista tavoista auttaa luomaan tunteen kauneutta tilaa.

You may also like