Skip to main content

Red Hálószoba Tippek és tanácsok

Red Hálószoba Tippek és tanácsok

Piros meleg, élénk színű gyakran gondolt az ünnepek alatt. Ez a szín opció lehet túl merész néhány és általában cserélni annak színe unokatestvérek sárga és narancs. Mindazonáltal, ez egy szép színes alternatívát hálószoba különösen, ha a színösszeállítás tervezett és felhasznált semleges vagy színes kiegészítője. Akár azt tervezi, hogy használja a piros, mint a fő szín opció-, mint ez a dinamikus hálószoba tervezte DKOR Konyha Inc.- vagy egy kiemelő szín; itt van néhány jó ötletek és képek, hogy segítsen dönteni.

Hogyan használjuk Piros Szürke

 Hogyan használjuk Piros Szürke színű hálószoba

Piros és szürke jól működnek együtt; mint például ebben a szórakoztató, modern hálószoba tervezte Savio & Rupa belülről fogalmak. Segítségével szürke, mint a teljes szín opciót ékezetes piros egész hozzáteszi éppen elég meleget és pizzazz tartani a tervezés érdekes és jól kiegyensúlyozott. Ezek ékezetes színe lehet építeni díszpárna, lámpák, grafikát, vagy egy adott területen belül szőnyegre.

Vörös és fekete Hálószoba Option

 Vörös és fekete Hálószoba Option

Vörös és fekete egy hagyományos színkombináció, amely emlékeztet bennünket a klasszikus versenyautók és 1950-es Diners. Ez a szín kombináció került sor népszerű során az Art Deco korszak, amely felajánlotta tiszta, polírozott felületek termékek, grafikát, és a belső terek. Az egyik alternatíva, hogy hogyan adhat ez a szín duó együtt, hogy egy csipetnyi piros és fekete, valamint más semleges színeket. Ez a színösszeállítás tökéletes egy férfiasabb megjelenés, mint például ez a modern hálószoba tervezte Busybee Design.

Red Wallpaper Idea

 Hálószoba Red Wallpaper Idea

Red lehet használni, hogy hozzon létre egy fókuszpontba vagy kiemelő falon a hálószobában hozzá a tér illúzióját vagy rövidülés, ami páratlan méretű szoba arányosak. Háttérkép egy nagyszerű alternatíva egy kiemelő falra; mint ez a hagyományos hálószoba tervezte Vahallan Papers, amely két típusú egyedi mintás tapéta-székesegyház és Burlington- rendezett egy egyedi design. Tehát ne veszítse el a hatását ez a kiemelő fal; a tervező hozzá egy pár akcentussal párnák, amelyek kiegyensúlyozzák a színvilág és a teljes design.

Red Ágynemű Idea

hálószoba Red Ágynemű Idea

Egy másik alternatíva, hogy hozzáadjuk a vörös szín a hálószobában keresztül ágynemű. A színt az ágyon egy nagyszerű módja annak, hogy adjunk egy kis pop egy szobába van, amelyet semleges árnyalatokkal. Jó példa ez a gondolat ebben eklektikus hálószobában által tervezett Fiorella Design, aki egy piros ágytakaró, párnák, és egy szórakoztató akcentussal párna hogy hozzon létre egy élénk és nyugodt hálószoba.

Piros, fekete, fehér hálószoba Idea

 Piros, fekete, fehér hálószoba Idea

A klasszikus fekete, fehér, és vörös színek belül ágynemű és kiemelő fal felbomlott a bézs velúr ágy és bézs fal színe. Ez a szórakoztató design Busybee Design egy finom és egyszerű megoldás, hogyan lehet egy hosszú, kínos méretű hálószoba néz meleg és barátságos.

Red Fejtámla Idea

 Red Fejtámla Idea

Használata mellett piros belül akcentussal fal; Egy másik alternatíva az, hogy a vörös belül bútor vagy egy fejtámlát, mint ez a szép hálószoba tervezte Terrat Elms Interior Design. A szilárd piros kopjafa is használható, vagy ha azt szeretné, hogy adjunk egy kis vöröses használat csíkos vagy mintás kivitelben. Ha úgy dönt, hogy egy kopjafa egy más színű, mint egy semleges árnyalatú, akkor be kell, hogy legyen óvatos, hogy hogyan kiegészítők az ágynemű és a helyiség a jövőben; mert akkor korlátozni kell bizonyos színek vagy ezek kombinációi.

Francia ihletésű Hálószoba használata Red

 Francia ihletésű Hálószoba használata Red

Ez a hip kislány hálószoba design Warline Festés Ltd. egy csodálatos ötlet, hogyan kell használni a vörös és fehér együtt egy divatos, hogy növekedni fog a gyermek. A különleges és modern francia vidéki stílusban, amely egy szórakoztató tapéta design, piros kopjafa, függönyök, és élénk árnyalattal, hogy hozzon létre egy tökéletes hely egy kislány, tini, vagy a vendégek.

You may also like