Skip to main content

7 manieren om een ​​slaapkamer appartement Versier

De voordelen van het huren zijn legio: van iemand anders te maken heeft met die overvolle toilet, het inhuren van een tuinman is niet uw probleem, wanneer het tijd is om opnieuw het dak, het geld komt niet uit uw bankrekening. Plus, kan het huren van de beste oplossing zijn als u weet dat uw verblijf in een bepaalde stad is op korte termijn, of dat u nog steeds de inrichting van het land na een verhuizing. Toch zijn er ook onmiskenbaar nadelen aan dat een huurder: (. Althans, niet tenzij u wilt uw borg verliezen) steeds meer huur, natuurlijk, maar ook een onvermogen om verf of vloeren van uw huis

Als u woont in een appartement, je bijna zeker de slaapkamer van de typische huurder: beige wall-to-wall tapijt en Zwitserse koffie of een soortgelijke off-witte verf op de muren. Nu, er is zeker niets mis met een palet van neutrale kleuren als een kamer versieren basis: het is veilig, het is zeker aan te passen wat accomodaties die u mee te nemen, en het maakt de doorgaans kleine kamers van een appartement ziet er een beetje groter. Maar een cookie-cutter kamer kan muf na een tijdje, of misschien heeft u meer van een kleur minnaar, om te beginnen bent. Als dat zo is, wanhoop niet. Gewoon omdat je huren betekent niet dat je bent gedoemd om te leven met de kleur voorkeuren van iemand anders voor altijd. Er zijn eigenlijk heel wat manieren om jazz-up van een huur slaapkamer (of een andere kamer van uw appartement, wat dat betreft) zonder dat blijvende schade je zult moeten betalen voor wanneer het tijd is om verder te gaan. Hier zijn zeven ideeën voor het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw appartement slaapkamer.

Plafond Medallion Decal

Als het gaat om het verfraaien, weinig mensen denken op te zoeken. Maar het plafond is een groot stuk van het oppervlak gewoon bedelen voor een vleugje van iets bijzonders aan de eentonigheid te doorbreken en voeg wat kruiden om de hele kamer. Rozetten zeker voldoen aan de definitie van “iets speciaals”, maar helaas, achter aanzienlijke schade als je het medaillon te verwijderen bij move-out.

Er is een andere optie, maar: plafond medaillon stickers. Schil enkel en druk op zijn plaats, en voila! Uw voorheen saaie plafond heeft nu een vleugje glamour, elegantie, whimsy, of welke andere stemmingen gekozen medaillon weerspiegelt. Het maakt zelfs niet uit als je niet beschikt over een plafond lamp te hebben; er zijn medaillon ontwerpen die vluchten van de vlinders, ingewikkelde Keltische patronen, retro geometrics, kompassen en vele andere ideeën die fantastische kijk op hun eigen lijken.

doorknob

Ja, de saaie bouwer deurknop die bij de deur van de slaapkamer kwam is gerepareerd. Maar waarom genoegen onderhouden als je in plaats daarvan spectaculaire kan hebben? Uitschakelen van een deurknop is een eenvoudig project die weinig meer dan een schroevendraaier, en er zijn zo veel goede knoppen om uit te kiezen. Ga met een Victoriaans glas knop, een strak en eigentijds hefboom, een rustiek ontwerp, of zelfs een met de hand beschilderd keramiek deurknop. Vergeet niet om de knop die bij het apparaat is geleverd, zodat u kunt vervangen wanneer u zich verplaatst op te slaan.

Verwisselbare Wallpaper

Regelmatig behang is een volledige inzet, maar de huidige tijdelijke behang maakt opknoping en verwijderen net zo eenvoudig als 1-2-3 (oke, niet helemaal zo makkelijk, want het is over het algemeen een twee-persoons taak om elke vorm van behang te hangen en je moet ook neem de tijd om zorgvuldig te meten alvorens te beginnen.) een van de meest leuke manieren om behang te gebruiken is om een ​​accent muur aan het hoofd van uw bed te creëren. Als u besluit om deze route te gaan, voel je vrij om wild, helder, of grote patronen te kiezen. Als je gaat om het papier op te hangen op alle vier muren, zult u echter beter met een meer ingetogen druk om je heen in je bed slapen.

Area Rug

U hebt waarschijnlijk tapijt op uw appartement slaapkamer vloer, maar dat betekent niet dat je kunt een gebied tapijt niet laag rechts over de top. Hierdoor is een geweldige manier om een ​​flinke dosis kleur, patroon, textuur, en het contrast van uw kamer toe te voegen. Als uw slaapkamer is klein (een waarschijnlijke scenario in een appartement), kies dan een deken groot genoeg om je hele bed en nachtkastje passen op de top. Als u liever iets kleiner, kies een scatter vloerkleed dat de ruimte tussen de voet van uw bed en de muur (of de dichtstbijzijnde meubelstuk) vult, of een nog kleinere tapijt in te stellen waar uw blote voeten zal raken eerste ding in de ochtend .

Raamdecoratie

De meeste appartementen zijn voorzien van goedkope witte mini jaloezieën op de slaapkamer ramen, of verticale jaloezieën als het venster groot of is een schuifdeur opening naar een balkon. Terwijl ze dienen om de privacy te bieden en houden het licht, hebben dergelijke raambekleding niet veel in de weg van decoratieve effecten te creëren. Er is een eenvoudige oplossing is echter-ga je gang en gordijnen hangen rechts over de bestaande blinds. Aangezien de blinds bieden privacy, kun je rieten of wat dan ook mooie en kleurrijke gordijnen je wilt zonder angst voor gluren ogen van de buren te hangen. Vergeet echter niet: opknoping gordijnen betekent de eerste installatie van een gordijn staaf, welke gaten van de schroeven betekent. Je moet de patch wanneer u uit de huur te verplaatsen.

Washi tape

Paper washi tape zorgde voor heel wat plons in het DIY en ambachten werelden toen het eerst de scène in de vroege jaren 2000 hit, en zijn populariteit is sindsdien niet weggeëbd. Er is een goede reden voor: washi tape (uitgevonden door Japanse afplakband bedrijf Kamoi Kakoshi in 2006) wordt geleverd in een bijna eindeloze reeks van kleuren, patronen en maten; Het klampt zich vast aan zo ongeveer alles; en vooral (vanuit het oogpunt van een huurder) verwijdert gemakkelijk, zonder dat er residu of schade aan de muren.

Dus pick-up een roll-of twee of drie-in uw favoriete kleuren en patronen, en beginnen te versieren. Het potentieel is slechts zo beperkt zoals uw verbeelding:

  • Maak een geometrisch ontwerp op de muur
  • Gebruik de tape om uw favoriete uitdrukking, woord of gedicht over het bed te schrijven
  • Schetsen een fantasievolle “hoofdeinde” in plaats van de traditionele meubels
  • Laag op kleur rond de ramen, deuren of zelfs langs de plinten of het plafond randen
  • Jazz-up van de kast deur met een afgeplakte ontwerp

Plug-In Blaker

De kans bestaat dat uw appartement slaapkamer heeft een saaie inbouw plafond klemmen of geen plafond armatuur at all. Hoe dan ook, kunt u een beetje extra licht te laten schijnen in de ruimte-all, terwijl het toevoegen van een decoreren verklaring-door het installeren van een paar Wandkandelaars naast je bed. U zult niet in staat zijn om de armaturen draad in de muur, maar gelukkig zijn er veel plug-in Wandkandelaars beschikbaar. Zolang je een stopcontact onder je bed of rechts ernaast, het is een gemakkelijk uitvoerbaar project. Je moet de armaturen schroef in de muur, dus er zal kleine gaten te lappen op move-out dag, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor zo veel stijl (en extra licht voor het lezen in bed.)

Plug-in schansen komen ongeveer net zo veel stijlen als de bedrade-versies doen: rustieke, gespannen eigentijds, grimmig industrieel, bezadigde traditionele, plezier en grillige, of midcentury retro-de keuze is aan jou. Je vindt hier een grote selectie van deze lampen op websites zoals lampen Plus, Pottery Barn, Overstock.com en Wayfair vinden.

You may also like