Skip to main content

7 tapoja Koristele asunnon makuuhuone

Edut vuokraus on monia: joku muu joutuu käsittelemään että täynnä wc, palkata puutarhuri ei ole ongelmaa, kun on aika uudelleen katto, rahaa ei ole tulossa ulos pankkitilisi. Plus, vuokraus voi olla paras ratkaisu, jos tiedät oleskelu tietyssä kaupunki on lyhytaikainen, tai olet edelleen saada lomauttaa maa jälkeen siirtäminen. Silti on myös kiistattomia varjopuolia ollessa vuokraaja: yhä vuokraa, tietenkin, mutta myös ei pystytä muuttamaan kodin maali- tai lattia (ainakin, ellet halua menettää vakuuden.)

Jos asut huoneistossa, et lähes varmasti tyypillinen vuokraaja makuuhuone: beige kokolattiamatto ja Sveitsin kahvia tai vastaavaa luonnonvalkoinen maalia seiniin. Nyt siellä on varmasti mitään vikaa paletti neutraaleja kuin huoneen koristelu base: se on turvallista, se varmasti vastaamaan mitä kalusteet teillä on, ja se tekee yleensä pienet huoneet asunnon näyttävät vähän suurempi. Mutta tusinasivuston huoneessa voi saada tunkkainen jonkin ajan kuluttua, tai ehkä olet enemmän väriä rakastaja, aluksi. Jos näin on, älä masennu. Vain koska vuokraa ei tarkoita olet tuomittu elää jonkun toisen värin mieltymykset ikuisesti. On oikeastaan ​​aika paljon tapoja piristää vuokra makuuhuone (tai minkä tahansa muun huoneen asunnossa, että asia) poistumatta pysyviä vaurioita joudut maksamaan, kun on aika siirtyä eteenpäin. Seuraavassa on seitsemän ideoita Lisäämällä henkilökohtainen kosketus omaan huoneisto makuuhuone.

Katto Mitali Tarra

Kun se tulee koristamaan, harvat ihmiset ajattelevat etsiä. Mutta katto on suuri venyttää pinnan vain kerjäävät ripaus jotain erityistä rikkoa yksitoikkoisuus ja lisätä joitakin mausteen koko huoneeseen. Kattomedaljongit varmasti määritelmän mukaisia ​​”jotain erityistä”, mutta valitettavasti, jättää huomattavaa vahinkoa, kun poistat mitali muuttovalmiit ulos.

On toinenkin vaihtoehto kuitenkin: katto mitali tarrat. Vain kuori ja paina kiinni, ja voila! Sinun aiemmin tylsä ​​kattoon nyt ripaus glamouria, eleganssia, päähänpisto, tai mitä tahansa muita tunnelmia valitsemasi medaljonki heijastaa. Se ei edes väliä, jos sinulla ei ole kattovalaisimena; on medaljonki malleja, jotka muistuttavat lennot perhosia, monimutkaisia ​​Celtic kuvioita, retro geometrian kompasseja ja monia muita ideoita, jotka näyttävät fantastinen omasta.

Ovennuppi

Kyllä, tylsä ​​rakentaja doorknob mukana tullutta makuuhuoneen ovi on toimintakuntoinen. Mutta miksi tyytyä huollettavissa kun voit olla näyttäviä sijaan? Pysäyttämiseen ovenkahva on helppo projekti vaatii vähän pidemmälle ruuvimeisseli, ja on niin paljon suuria nupit valita. Go viktoriaaninen lasi nuppi, tyylikäs ja nykyaikainen vipu, maalaismainen muotoilu, tai jopa käsinmaalattuja keraamisia ovenkahva. Vain muistaa tallentaa nuppi mukana tullutta laite niin voit korvata sen, kun siirrät.

irrotettava taustakuva

Säännöllinen tapetti on täysi sitoutuminen, mutta nykypäivän väliaikainen tapetit tekee roikkuu ja poistamalla yhtä helppoa kuin 1-2-3 (okei, ei aivan niin helppoa, koska se on yleensä kahden henkilön työpaikka ripustaa tahansa taustakuva ja sinun on myös ottamaan aikaa mitata huolellisesti ennen käynnistystä.) Yksi hauskimmista tavoista käyttää tapetti on luoda aksentti seinään kärjessä sängyn. Jos päätät mennä tämän reitin, vapaasti valita villi, kirkas, tai suuria kuvioita. Jos aiot ripustaa paperin kaikkien neljän seinän kuitenkin nukut paremmin hillitymmän tulostaa ympäröi sinua sängyssä.

Matto

Olet todennäköisesti matto huoneiston makuuhuoneen lattialta, mutta se ei tarkoita, et voi kerros alueen matolle oikeassa päälle. Näin on hyvä tapa lisätä aimo annoksen väri, kuvio, tekstuuri, ja toisin kuin huoneeseen. Jos huone on pieni (todennäköinen skenaario asunnossa), valitse matto suuri mahtuakseen koko sänky ja yöpöytä päälle. Jos haluat jotain pienempää, poimia scatter matto, joka täyttää tilan välillä jalka sängyn ja seinän (tai lähimmän huonekalun), tai vielä pienempi matto asettaa missä paljain jaloin osuu ensin aamulla .

Verhoratkaisut

Useimmat huoneistoissa on halpaa valkoista mini kaihtimet makuuhuoneen ikkunat tai sälekaihdin jos ikkuna on suuri tai on liukuovi avaamisesta parvekkeelle. Vaikka ne palvelevat tarjota yksityisyyttä ja pitää pois valo, kuten ikkuna hoitoja ei luo paljon tapa koriste vaikutus. Siellä on yksinkertainen ratkaisu, mutta-mennä eteenpäin ja ripustaa verhot oikeus yli nykyisten kaihtimet. Koska kaihtimet tarjoavat yksityisyyttä, voit ripustaa sheers tai mitä kaunis ja värikäs verhot haluat ilman pelkoa naapurien tirkistelyn silmissä. Muista kuitenkin: roikkuu verhojen tarkoittaa ennen asentamista verhotanko, mikä tarkoittaa reikiä ruuveja. Sinun täytyy paikata niitä kun muutat pois vuokra.

Washi Tape

Paperi Washi tape aiheutti suurta loiskuen DIY ja käsitöitä maailman kun se ensimmäinen osuma kohtaus 2000-luvun alussa, ja sen suosio ei ebbed lähtien. On hyvä syy: washi nauha (keksi japanilainen maalarinteipillä yhtiö Kamoi Kakoshi vuonna 2006) tulee lähes loputon valikoima värejä, malleja ja kokoja; se tarttuu melkein mitä tahansa; ja mikä tärkeintä (vuokraaja näkökulmasta) se poistaa helposti, jättämättä mitään jäännöksiä tai seinämien vaurioitumiseen.

Joten poimia rulla-tai kaksi tai kolme suosikki värejä ja kuvioita, ja alkaa sisustaa. Potentiaali on vain rajoitettu mielikuvitus:

  • Luo geometrinen kuvio seinälle
  • Käytä nauha kirjoittaa suosikki lause, sana tai runo yli sängyn
  • Hahmotella kuvitteellinen ”pääty” sijasta perinteiset huonekalut
  • Kerros väriä ympärillä ikkunat, ovet tai jopa pitkin sokkelit tai kattoon reunat
  • Piristystä kaapin oven kanssa teipattu muotoilu

Plug-In Sconce

Mahdollisuudet ovat asunnossa makuuhuoneessa on joko tylsä ​​uppoasennettavaan kattovalaisimena tai ei kattovalaisimena ollenkaan. Joko niin, voit paistaa hieman ylimääräistä valoa tilaa kaikille samalla lisäten koristelu selvitys-asentamalla pari tuulettimet viereen nukkumaan. Et voi lanka kiinnikkeet seinään, mutta onneksi on olemassa monia plug-in tuulettimet käytettävissä. Niin kauan kuin sinulla pistorasiaan sängyn alle tai sen vieressä, se on helposti toteutettavissa projekti. Sinun täytyy ruuvaa kiinnikkeet seinään, joten siellä on pieniä reikiä paikata liikkeellä-out päivä, mutta se on pieni hinta maksettavaksi niin paljon tyyliä (ja lisää valoa lukemiseen sängyssä.)

Plug-in tuulettimet tulevat lähes yhtä paljon tyylejä kuin langallinen-versioissa do: talonpoikaistyyliin, ärtyisä nykyaikainen, Stark teollisuus-, rauhallinen perinteinen, hauskaa ja oikukas, tai midcentury retro-valinta on sinun. Löydät laajan valikoiman näitä valaisimia sivustoilla kuten lamput Plus, keramiikka Barn, Overstock.com ja Wayfair.

You may also like