Skip to main content

7 Ways díszíteni egy lakás hálószoba

Az előnyök kölcsönzési sok: valaki másnak kell kezelni, hogy a túlcsorduló WC, bérbeadását egy kertész nem a problémát, ha itt az ideje, hogy újra tető, a pénz nem jön ki a bankszámlájáról. Plusz, bérbeadás lehet a legjobb megoldás, ha tudja, hogy a tartózkodás egy adott város a rövid távú, vagy még mindig kapok a laikus a föld után áthelyezését. Mégis, vannak is tagadhatatlan hátránya, hogy egy bérlő: egyre kiadó, természetesen, hanem képtelen változtatni az otthoni festék vagy padló (legalábbis nem, ha nem akarja elveszíteni a kauciót.)

Ha él egy lakásban, akkor szinte biztos, hogy a tipikus bérlő hálószoba: bézs, faltól-falig szőnyeg és a svájci kávé vagy hasonló off-fehér festék a falakon. Nos, van természetesen semmi baj a paletta semlegesek, mint egy szoba díszítő alap: ez biztos, az biztos, hogy megfeleljen bármilyen berendezéséhez magával szeretne vinni, és ez teszi a jellemzően kis szoba egy lakás egy kicsit nagyobb. De egy cookie-vágó helyiség kaphat állott egy idő után, vagy talán te inkább egy színes szerető, hogy kezdődik. Ha igen, ne ess kétségbe. Csak azért, mert a kiadó nem jelenti azt, van ítélve él valaki más szín preferenciák örökre. Vannak valójában jó néhány módja a jazz egy-kölcsönzés hálószoba (vagy bármely más helyiség az a lakás, ami azt illeti) elhagyása nélkül maradandó károsodást, akkor meg kell fizetni, ha itt az ideje, hogy továbblépjünk. Íme hét ötleteket adunk a személyes kapcsolatot a lakás hálószoba.

Mennyezeti Medallion matrica

Mikor jön a díszítő, kevesen gondolnak, hogy néz ki. De a mennyezet egy nagy szakaszon felület csak könyörög egy kis valami különleges, hogy megtörje a monotonitást, és adjunk hozzá egy kevés fűszer, hogy az egész szobát. Díszlécek biztosan találkozik a meghatározása „valami különleges”, de sajnos, hátrahagyva jelentős károkat, ha eltávolítja a medált a move-out.

Van egy másik lehetőség, azonban: mennyezeti medál matricák. Csak húzza, és nyomja a helyére, és íme! A korábban unalmas mennyezeti most van egy kis csillogás, az elegancia, hóbort, vagy bármi más hangulatok Ön által kiválasztott medált tükrözi. Ez nem is baj, ha nincs felső határ világítótestet; vannak medál tervez, melyek hasonlítanak a járatok a lepkék, bonyolult kelta minták, retro geometriai, iránytű és sok más ötlet, hogy fantasztikusan néz ki a saját.

kilincs

Igen, az unalmas építőmester kilincs, melyet a hálószoba ajtaja javítható. De miért érné be javítható, ha lehet látványos helyette? Kapcsolási ki a kilincset egy egyszerű projekt igénylő kicsit túl egy csavarhúzót, és olyan sok nagy gombok közül lehet választani. Megy a viktoriánus üveg gomb, egy elegáns és modern kar, rusztikus design, vagy akár egy kézzel festett kerámia kilincset. Csak arra emlékszem, hogy mentse meg a gombot, hogy eljött az egységet, így akkor cserélje ki, ha mozog.

Cserélhető Wallpaper

Rendszeres tapéta egy teljes elkötelezettség, de a mai ideiglenes tapéta teszi lóg és eltávolítása egyszerű, mint 1-2-3 (oké, nem elég, hogy könnyű, mint ahogy ez általában két ember feladata, hogy tegye bármilyen típusú tapéta és akkor is meg kell hogy az idő mérésére megkezdése előtt figyelmesen.) az egyik legnagyobb szórakoztató módon lehet használni tapéta létrehozni egy akcentussal fal élén az ágy. Ha úgy dönt, hogy ezt az utat, nyugodtan választhat vad, fényes, vagy nagy minták. Ha megy, hogy lefagy a papír mind a négy fal, de akkor jobban alszik egy visszafogottabb nyomtatási körül van az ágyban.

területen szőnyeg

Valószínűleg van szőnyeg a lakásban hálószoba padlóján, de ez nem jelenti azt, nem réteg egy területen szőnyeg jobb a tetején. Ezzel egy nagyszerű módja annak, hogy egy izmos adag szín, minta, textúra, és a kontraszt a szobádba. Ha a hálószoba kicsi (valószínű szcenárió egy lakásban), válasszon egy szőnyeg nagy ahhoz, hogy elférjen az egész ágy és éjjeliszekrény tetején. Ha inkább valami kisebb, válasszon egy scatter szőnyeg, amely kitölti a teret a lábát az ágy és a fal (vagy a legközelebbi bútordarab), vagy még kisebb szőnyeget beállítani, ahol a mezítláb hit első dolog reggel .

Ablakdíszek

A legtöbb apartman olcsó fehér mini redőny a hálószoba ablak, vagy szalagfüggöny, ha az ablakot vagy nagy tolóajtó erkélyre nyílnak. Miközben arra szolgálnak, hogy a magánélet és tartsa meg a fény, mint ablak kezelések nem hoznak létre sok az olyan dekoratív hatást. Van egy egyszerű megoldás azonban, megy előre, és hang függöny jobb a meglévő vakok. Mivel a vakok a magánélet, leteheti sheers vagy bármi szép és színes függönyök tetszik félelem nélkül a szomszédok peeping szemét. Ne feledje azonban: lógó függönyök jelenti első beiktatás egy függönyrúd, ami azt jelenti, lyukak a csavarokat. El kell foltozni azokat, ha kiköltözik a bérleti díj.

Washi Tape

Papír Washi tape teremtett elég egy csobbanás a DIY és kézműves világban, amikor először megüt a jelenet a 2000-es évek elején, és népszerűsége nem apadt óta. Van egy jó oka van: Washi tape (kitalált japán szalaggal cég Kamoi Kakoshi 2006) jön egy szinte végtelen skáláját színek, minták és méretek; hogy ragaszkodik, hogy bármit; és ami a legfontosabb (egy bérlő szemszögéből) eltávolítja könnyen, maradék nélkül, vagy kárt a falak.

Tehát vegye fel a roll-, két vagy három a kedvenc színek és minták, és elkezd díszíteni. A feszültséget csak korlátozott a képzelet:

  • Hozzon létre egy geometriai kialakítása a falon
  • Használja a szalagot, hogy írjon a kedvenc kifejezés, szó vagy vers az ágy fölé
  • Vázlat egy képzeletbeli „kopjafa” helyett a hagyományos bútorok
  • Layer szín körül ablakok, ajtók vagy akár mentén baseboards vagy mennyezetre élek
  • Jazz fel a szekrény ajtaját egy szalagos kialakítás

Plug-In Falikar

Esélye van a lakásban hálószoba vagy egy unalmas süllyesztett lámpatest, vagy nincs lámpatest egyáltalán. Akárhogy is, akkor ragyog egy kis extra fényt a tér-mind hozzátett egy díszítő nyilatkozat-telepítésével egy pár falikarok az ágya mellett. Nem lesz képes vezeték a berendezési tárgyak a falba, de szerencsére sok plug-in falikarok állnak rendelkezésre. Mindaddig, amíg van egy konnektorba az ágy alatt, vagy közvetlenül mellette el, ez könnyen megvalósítható projekt. El kell csavarja a berendezési tárgyak a falba, így nem lesz kis lyukak a patch a move-out nap, de ez egy kis árat kell fizetni annyi stílus (és extra fényt olvasás az ágyban.)

Plug-in sconces jönnek csak körülbelül annyi stílus, mint a vezetékes változatoknál csinálni: rusztikus, éles kortárs, éles ipari, higgadt hagyományos, szórakoztató és szeszélyes, vagy század közepén retro a választás rajtad áll. Talál egy nagy választéka ezen világítótestek a weboldalakon, mint lámpák Plus, Fazekas Barn, Overstock.com és Wayfair.

You may also like