Skip to main content

Alt du behøver at vide om storkøkkener

Industrielle køkkener er elegante og stilfulde, selv om de ikke kan være for alle. Nogle mennesker foretrækker bondehus eller overgangsordninger køkkener, og debatten raser videre med hensyn til køkken arbejde trekant og om du skal bruge trægulve i køkkener. Men kan vi alle enige om, at den industrielle stil er perfekt til boligejere, der ønsker at lave mad som de professionelle. Det er også godt for folk, der ønsker at efterligne utilitarisme af en kommerciel køkken – især i en hems omgivelser.

”Industrielle køkkener i boliger først ankom i 80’erne og 90’erne, da det blev moderne at have en professionelt udseende køkken i dit hjem,” forklarer Michael Schienke, direktør og statsautoriseret Arkitekt på VORBILD Arkitektur i London. ”Hvis man tilberede en masse, disse køkkener er stor. De er inspireret af køkkener, hvor professionelle kokke tilberede lækre måltider hele dagen lang.”

Funktioner af en industriel køkken

Schienke siger et professionelt køkken er moderne, med overflader, der er lette at rengøre. ”De fleste bordplader ville være rustfrit stål, hvilket giver dem at ‘professionelt’ look”, forklarer han. Updraft emhætter er også et fælles stativ.

Så betyder det, at man ikke kunne have en industriel køkken i en mere traditionel hjem? ”I traditionelle ejendomme, hvor du ville skabe en ultra-moderne indretning [stil] – tænk på gamle hvælvede lofter og ikke-helt-helt malet og restaurerede ejendomme med slick italiensk stil sofaer og minimalistisk indrettet,” siger Schienke. ”I disse tilfælde, for at skabe en stærk kontrast, en alt i rustfrit stål ‘kok’ køkken ville se godt ud.”

Sandra L. Steiner-Houck, President og Senior Designer ved Steiner-Houck & Associates i Mount Joy, PA, er enig. ”Industrielle køkkener kan indarbejdes i enhver stil hjem effektivt,” siger hun. ”Jeg vil meget anbefale at arbejde med en professionel CKD (certificeret køkken designer). Dette sikrer, at den integrerer ordentligt ind i indretningen af ​​hjemmet.”Men hun mener, det er muligt at opnå en industriel føler i køkkenet, der er sammenhængende med og respekterer hjemmets design.

Til Marc Hottenroth på Café Apparater, en GE Appliances mærke er et industrielt køkken baseret på to faktorer. ”Jeg overveje, hvad det ser ud, og hvordan den fungerer,” siger Hottenroth. ”Typisk er en professionel æstetisk definerer den industrielle køkken. Det omfatter robuste drejeknapper, tunge håndtag og rustfrit stål finish.”

Kraftige apparater

Ud over rustfrit stål, Steiner-Houck siger industrikøkkener ville også kommercielle eller professionel kvalitet apparater. ”De er designet til at udføre på et højere niveau, være yderst funktionelle og meget holdbare finish og overflader, ligesom en kommerciel køkken,” forklarer Steiner-Houck.

Faktisk tunge apparater er et centralt element i storkøkkener. ”Det er de typer af apparater, der er designet til at skille sig ud i køkkenet og få bemærket, ligesom en 48-tommer eller 36-tommer rækkevidde,” Hottenroth siger. ”Disse intervaller kan ikke være virkelig professionel kvalitet på grund af bolig sikkerhedsbestemmelser, men burde have forbedret ydeevne.” Han rådgiver på udkig efter brændere, der kan levere et fuldt spektrum af varmeindstillinger, fra en ultra-lav 140 grader F småkoge til en intens 18.000 BTU produktion. ”Også overveje dual fuel modeller med varmluftovn og tunge fuld forlængelse ovnristene.”

Andre apparat overvejelser

Indbyggede køleskabe og opvaskemaskiner er også udstyret med en industriel køkken. ”Overvej flere apparater som to opvaskemaskiner, en på hver side af vasken eller flere underlimningsvaske køleskabe i hele køkkenet for nem adgang af specifikke måltid prep behov,” Hottenroth rådgiver.

Han siger, at induktion madlavning teknologi vinder popularitet. ”Kig efter induktion kogeplader med sous vide. Dette er en type af præcision madlavning i hvilken fødevarer tilberedes i lufttætte poser i et temperaturkontrolleret vandbad,”Hottenroth siger. ”Præcis temperaturkontrol gør Monogram induktionskogetoppe ideel til sous vide og andre præcision madlavning teknikker.”

En anden cool apparat til at overveje for en industriel køkken: en pizzaovn. ”Kan du forestille dig at have mulighederne i den bedste restaurant pizzaovn at skabe den perfekte skive derhjemme?” Med Monogram 30-tommers Flush Hearth Ovn, Hottenroth siger du kan få pizzeria-kvalitet. ”Det kombinerer sprødgøring ydeevne traditionelle kul- og træfyrede pizzaovne med præcision og lethed i et sofistikeret bolig apparat,” forklarer han.

Mens rustfrit stål er uhyre populær i storkøkkener, Hottenroth siger, at der er også en voksende ønske om apparater, der kan blande mere problemfrit med hjem indretning. ”Overvej Café Matte White med børstet Bronze håndtag og knapper eller mat sort med rustfri stål håndtag og drejeknapper,” siger han. Café samling omfatter også brugerdefinerede farvede håndtag og knop kits med yderligere farvevalg af børstet kobber og børstet sort. ”Nu kan du få den farve og finish, der ser godt ud i dit hjem og har den industrielle stil, der gør en erklæring.”

Vaske og vandhaner

Farmhouse dræn er helt trendy, og Dan værste ved Elkay anbefaler Crosstown rustfrit stål Farmhouse Sink. ”Det giver dig den plads og stil muligheder for at indarbejde at industriel føler i ethvert køkken,” Værste siger. ”Størrelsen af ​​vasken er stor nok til at tackle industrielle mellemstore messer samtidig opretholde et stilfuldt look.” Desuden siger han de stramme hjørner giver en frisk, geometrisk og industrielt design. ”Også de lige sidevægge og flad bund giver et moderne udseende og mere brugbar plads.”

vægbeslag pot fyldstof vandhane

En anden nyttig funktion i en industriel køkken er en pot fyldstof. ”The Avado køkkenvandhane samling af Elkay kombinerer ren moderne linjer med kommercielle og industrielle design, der ser lige så stor som de fungerer,” Værste forklarer. En vægbeslag vandhane med en fleksibel slange i en anden stor tilføjelse. ”Dette vandhane er stigende i popularitet givet balancen mellem den semi-industrielle stil, mens du stadig kan prale med en elegant og moderne finish, der passer smukt med nutidens boligområder tendenser.”

Gulvbelægning

Farvede beton er et populært valg for storkøkkener. Der er et uafklaret debat om brugen af ​​trægulve i køkkener (og / eller badeværelser), men mange designere bruger hårdttræ eller manipuleret træ eller keramik / porcelæn sten fliser i denne type køkken design.

farver

Endelig spurgte vi Jody Finglas, formand for Finglas Maleri  i Croton-on-Hudson, NY, til råds om du vælger farver. ”Industrielle eller kommercielle køkkener har en tendens til at se lidt klinisk, fordi meget af køkkenet er fyldt med rustfrit stål,” siger Finglas. ”Vi har også konstateret, at fordi det meste af området er flisebelagt at give mulighed for nem rengøring og vedligeholdelse, kan det være svært at indføre farve. Men der er muligheder for at gøre rummet mere spændende.”

Han anbefaler at indføre farvede fliser som rød og gul på væggene. ”Disse farver er meget populære. De bidrager til at bryde op i rummet og lad køkkenet til at se mindre industri,”siger han.

Finglas noter, malede overflader som døre er også store områder at indføre farve. ”En smuk rød dør i et køkken er klassisk og tiltalende. Fordi det er en opsigtsvækkende farve, du ønsker at være tankevækkende om, hvor du maler rød i køkkenet, så du ikke overdrive det,”siger han.

You may also like