Skip to main content

Smukke skandinaviske Kitchens Design: Idéer & Inspiration

Elektrisk og åh-så-stilfuld, den skandinaviske tema strækker sig til de fleste opholdsstue, spisestue og soveværelse områder – men køkkenet er der, hvor det virkelig kommer ud til at skinne. Et skridt inde køkkener i disse halvtreds boliger viser det skandinaviske kan være meget mere end bare hvide vægge, trægulve og foret fliser. Her lyse sennep kabinet og ternede gulve mødes drømmende pasteller og blok monokromer. Stencil rammer og finere elementer vind kasser omkring bænke og små rum omkring ornamenter. Plant liv hænger og skjuler samtidig, et frisk pust i lyse og luftige rum. Tag vores tur til at se.

lys trægulv hvid mursten skandinavisk køkken

Hvide mursten og kabinet åbne en lys og lyse rum oversået med hvide tilbehør, en central træbord, sort stencil ben og belysning.

Skandinavisk køkken lys træ hvid enkel runde funktioner

Oplyst af en camoufleret lampe, dette køkken tilføjer til det skandinaviske med pastel blå kabinet, lyst træ, almindeligt hvidt reoler og en klassisk SMEG.

simpel køkken hvid og træ skandinavisk

Stencils skabe karakter i stoleben og forskelligt formede dråbe belysning. Brede ruder af hvide og træ danner figurer, mens de traditionelle skandinaviske elementer kigge bag hvide mursten.

hvid mur bænk reoler skandinavisk køkken

Bring sort til Skandinavien med fransk kabinet i en mørkere nuance. En krom køleskab og ovn gøre klassiske hvide og træ moderne.

Skandinavisk køkken grønne og blå stole sort og hvide fliser

Make tyndt foret fliser funktionen i en urban jungle stemning. Dette køkken blander det op med en sort SMEG og kabinet, hængende planter og misforholdet skoledreng stole.

afslappede skandinaviske køkken stribede tæppe skoledreng stole

Den skandinaviske er enkel nok til at handle minimal. Trægulve og en hvid flisebelagt indløb møde en stribet tæppe, wide-sprossede kabinetter og en død stjerne-stil lampe.

Boliger ornamenter i træ, dette rum udstråler ren hvid plads. En grå slingback, simpel illustration og chiffon gardiner sidder til siden.

Boliger ornamenter i træ, dette rum udstråler ren hvid plads. En grå slingback, simpel illustration og chiffon gardiner sidder til siden.

almindeligt hvidt kabinet krom features skandinavisk køkken

Gå minimalistisk med bred, hvid kabinet med popper af krom. En fransk vindue og hængende plante indføre naturen.

Opret en mere naturlig følelse med lysere træ toner. Mere potteplanter drapere og gemme sig bag grå accenter på stort format skifer fliser.

studie køkken alle hvide minimalistiske

Form figurer i enkle hvide, til mindre rum. Dette køkken snor sig rundt en all-hvid komfur, emhætte og bænk for at tilføje lys til rummet.

nøgne skandinaviske køkken hvid flisebelagt gulv åben sort indrammede vindue

Rough elementer indføre en rustikke føler. Hvide bænke, sæder og gulve velkommen tekstureret vægge, et groft træbord og søjle. Dome One-Light er den spisning vedhæng bruges her og Caravaggio, køkkenet pendant.

hvid og træ køkken minimalistisk stencil afføring

Hold det søde med honeycomb detaljer, et punkt til forskel for enhver skandinavisk køkken. Et lys gardin bølger i hvide blok elementer og omhyggelig varm-træ kant. To køkken barstole og en lanterne lege med stencilling.

Skandinavisk monokrom køkken sorte accenter hvid køleskab

Sidder på en marmor gulv, dette skandinavisk-inspirerede rum bringer elegance med buede hvide stole, tynde-stencileret borde og en enkel hvid lys. En tavle panel antyder oprør.

inspirerende citat på tavlen væg skandinavisk køkken

En tavle kan også strække sig et mellemrum. Hvid kabinet med en sort indløb ser rummelig nok til at huse store kalligrafiske skrift, stole og en cykel. En sort væg spiller det samme trick med store, firkantede vinduer.

You may also like