Skip to main content

Stilfuld Køkken Cabinet Opgraderinger til en Bright, Upscale Køkken

Stilfuld Køkken Cabinet Opgraderinger til en Bright, Upscale Køkken

Dine køkkenskabe tonen for resten af ​​dit køkken. Hvis du har en åben grundplan, de har også en stor indflydelse på det overordnede design af dit hjem. Opgradering dit køkken frysere kan tilføje en stor wow-faktor til rummet eller endda hele dit hjem. Du får også et stort afkast af din investering.

Ifølge Cost vs Value Report for 2015, afhængigt af omfanget af dit køkken projekt, kan du forvente en 67-80% afkast af din investering. Så tag springet og drej mest anvendte rum i dit hjem til din absolutte favorit plads!

Prøv en fed, Uventet Farve

De fleste køkkenskabe er en vis variation af en træbeskyttelse, eller mere for nylig, blot hvid eller sort. Overvej en mere uventet design valg til dit køkken ved at vælge en fed farve i en glat finish, ligesom disse smarte brændt orange kabinetter.

Hold resten af ​​dit design palet neutral, så din frysere kan afgive en erklæring uden overvældende rummet. Par med sprød rustfrit stål hardware og apparater til et moderne look med et væld af personlighed.

Maksimer din Lodret Space med Bright White

Hvis du har højt til loftet, eller bare ønsker at skabe illusionen af ​​højt til loftet, så tjek lyse hvide høje køkkenskabe.

Afhængig af kvaliteten af ​​dine eksisterende kabinetter, kan dette være en DIY projekt, som du kan tage på, simpelthen at male og opdatere hardware til at gøre dit køkken ser mere eksklusivt. Tilføj krone støbning, hvor skabene mødes loftet for at skabe et komplet look.

Kombiner forskellige materialer og Brug Lighting til at fremhæve særlige poster

Hvis du kan lide den rene udseende af glas skabslåger, men er bange for du ikke holde en pæn nok køkken at få indholdet af din frysere på konstant skærm, der er et kompromis.

Udskift et par skabslåger med glas skær for at gøre dit køkken ser mere åben og til at fremvise elementer, du elsker, ligesom vintage te kopper, porcelæn eller dine foretrukne krikand plader, der tilføjer en stor pop af farve til dit køkken.

Tilføj enkel belysning i skabe for at fremhæve dine særlige poster, samtidig med at dit køkken føler lysere, større og mere indbydende.

Vælg en opdateret version af traditionelle træ korn kabinetter

De fleste træ korn frysere kan gøre et hus ser meget dateret. Men der er ingen grund til at opgive dem alle. Du kan stadig nyde den holdbarhed og varme træ kabinetter og holde rummet ser moderne lige ved at vælge en mere moderne finish.

Disse træ kabinetter fremtrylle den bløde rustikke fornemmelsen af ​​regenereret træ. Deres flerdimensionelle farve giver en forvitret udseende langvejs fra, mens den glatte overflade, glashylder, og lyse hvide bordplader hjælpe rummet ser lys og moderne.

Opret en fest for dine øjne og din mave

Hvis du har en passion for madlavning og underholdende, det viser sandsynligvis i dit køkkenudstyr. Må ikke skjule smukke fade eller dine fancy nye køkken gadgets bag mørke, tunge skabslåger.

Konverter alle dine skabslåger til glas for at skabe et åbent rum, der viser alle ting kulinariske. Glas kabinetter slå din køkkenudstyr ind kunst, så de farver og mønstre i dine retter bliver lige så vigtige designvalg som din væg farve eller backsplash.

Glas kabinetter tvinge dig til at holde styr – i hvert fald når virksomheden kommer over – eller risikerer at skulle vidne til uorden, hver gang du går ind i køkkenet. De gør det også meget lettere for gæsterne at navigere dit køkken.

You may also like