Skip to main content

Nem Køkken Wall Decorating Ideas

Nem Køkken Wall Decorating IdeasElsker du kigge gennem de nyeste design magasiner til køkken udsmykning idéer, men ikke har tid eller budget for en større ombygning? Vi har nogle hurtige og nemme udsmykning tips til, hvordan du giver dit køkken en opdatering værdig til en hjem magasin. Det bedste er, at disse køkken udsmykning idéer kan mikse og matche smukt – bruge en eller et par stykker sammen.

Vi naturligvis se tingene i øjenhøjde først, og en af ​​de mest mærkbare ændringer, du kan gøre, er at dekorere dit køkken vægge. De fleste køkken udsmykning indsats er placeret på apparater, bordplader, og madlavning gadgets. Men væggene er, hvor du kan gøre en stor indvirkning med en let DIY projekt.

Tag et hurtigt blik på dit køkken. Hvad ser du først? En Gråbåndet, kedelige væg? Eller endnu værre, en forældet faux maling job komplet med vedbend eller frugt-tema stencil arbejde? Det er tid til at foretage en ændring.

Opdatering af dit køkken væg udsmykning med nemme, design-kyndige ændringer vil forvandle din madlavning og spisning erfaring. Her er 5 køkken udsmykning idéer, der tager din køkkenets vægge fra træt til inspireret:

1. Tre-Color Palette

Farve er en af ​​de hurtigste og mest billige måder at opdatere et værelse. Men store køkken væg farver sker ikke ved et uheld. Hemmeligheden ligger i de tre-farvepaletten:

Farve 1 : En eksisterende køkken farve, der ikke kan ændres. Dette kan være farven på køkkenbordet eller frysere.

Farve 2 : En neutral efter eget valg. Brug den til det nye køkken væg farve, der supplerer farve 1. Det vil fungere som din indretning kulisse.

Farve 3 : Farven, der gør dit køkken unikt. Det er ofte en fed og uventet farve, der fungerer sammen med din palet. Farve 3 tilføjer pop til dit køkken. Brug den som en erklæring brik til dit tilbehør som barstole, vaser eller køkkengrej.

Den bedste måde at finde den perfekte tre-farvepalet er at få fat i maling farveprøver i de nuancer du kan lide og blande dem rundt, indtil du er tilfreds med kombinationen. Når du finder din signatur tre-farvepalet, holde et sæt af maling chips praktisk for tilbehør shopping.

2. Den bedste Kitchen Decorating Ideas Start med et kontaktpunkt

Prøv at se din aktuelle køkken indretning den måde en besøgende ville se det for første gang. Gå ind i dit køkken og tænke over, hvad du bemærker. Er det første du ser noget du kan lide? Hvis ikke, hvad vil du hellere lægge mærke til først? Gør at stedet og den nærmeste væg din omdrejningspunkt.

Fokuspunkter er iøjnefaldende og visuelt springe ud på dig. I forhold til resten af ​​køkkenet, omdrejningspunktet er fed og unik. For at oprette et samlingspunkt mur i dit køkken, så prøv en af ​​disse teknikker:

  • Mal din omdrejningspunkt væg i fed skygge, du har valgt til dit køkken tre-farvepalet
  • Hænge et stort kunstværk på fokal væg
  • Brug tekstureret, mønstret, eller spillevende-farvet tapet

Vær frygtløs når dressing din omdrejningspunkt – det er bare en væg.

3. Åbn Hylder – den nyeste trend i Kitchen Wall Decor

Hvis du har opdateret dit køkken udsmykning med friske, mode-forward farver og et samlingspunkt mur, er det tid til at tilføje lag. Den nyeste trend i køkkenet design er åben reoler, i stedet for kabinetter. Dette look lysner et køkken op ved at skabe visuelle rum, men kræver, at du skjule alle de tupperware og forkerte briller i færre kabinetter.

I stedet for at rive dine overskabe, så prøv at opdatere dit køkken væg udsmykning ved at placere en eller to flydende hylder på en åben væg. Flydende hylder kommer i mange stilarter og er nemme at installere. Hold flydende hylde displaypunkter minimal og farve-koordineret for et magasin-klar look.

For en større forandring, tage dørene ud af et eller to køkkenskabe og male eller tapet på bagsiden af ​​kabinettet. Du har nu en ny åben skærm hylde. For at give din nye skærm liv, tilføjer LED under-kabinet belysning til at fremhæve de punkter. Batteridrevne lygter er tilgængelige, hvis kabinettet ledninger er et problem.

4. Forsigtigt-kurateret Køkken Wall Design

Sæt dit køkken fra hinanden ved at tilføje strejf af din personlighed. Galleri væg samlinger er populære hos designere og magasiner, fordi de er unikke og gøre en kedelig væg interessant. Saml foretrukne objekter sammen og bruge dem som køkken væg udsmykning.

Moderne køkken udsmykning ideer til en galleri væg samling omfatter:

  • Indrammet album covers
  • Kurve
  • Indrammet tapet eller stofprøver
  • Vintage retter
  • Tomme antikke rammer af forskellige former og størrelser
  • En række af spejle

Der er ingen absolutte design regler til at skabe et køkken galleri væg. Symmetrisk, mønstret eller freestyle placering er alle gode tiltag. For at spare tid (og ekstra sømhuller på væggen), arrangere din samling på gulvet før hængende for den bedste afstand og placering.

5. Tilpas dit køkken væg med Chalkboard Paint

En dåse sort tavle maling er billig og en fantastisk måde at klæde sig en accent væg i dit køkken. Sort er en fed, iøjnefaldende væg farve og den perfekte kulisse for din stadigt skiftende kridt kunst.

Hvis du er ude af vægplads, en dør eller et skab overflade er en anden stor kridttavle (og aftenmenu) i sin vorden. Husk at lag. En flydende hylde eller galleri væg samling på din tavle væg tilføjer til den unikke udseendet af dine nye, inspireret køkken vægge.

You may also like