Skip to main content

Køkken remodel ideer, der betaler sig

Køkkener er et sted for næring og selskabelighed. Fødevarer, familie, og venner blande for at skabe en vindende kombination. Så det giver god mening at remodels så ofte er rettet mod køkkenet. Men hvad med at tænke på dit køkken i den langsigtede fornuft, i form af investeringer og afkast? Vil jeres køkken remodel projekter være et positivt bidrag til dit hjem værdi eller vil de erodere denne værdi?

For at maksimere det finansielle afkast af dit køkken remodels, holde det grundlæggende i tankerne og undgå tendenser. Trends er sjov, men køberne er mere informeret end nogensinde, og lægge større vægt på solide elementer som tællere, kabinetter, og god belysning.

En ting at huske er, at høje omkostninger køkken remodels ikke automatisk fører til høje afkast. Selvom køberne kan holde dine remodels i høj henseende kan din oprindelige investering vise sig at være så meget, at de kan være svære at betale det ud.

Mal dit køkken et Inspireret Farve

Mal dit køkken et Inspireret Farve

Color er krydderi køkkenet liv. Picking den perfekte farve gør ikke kun for en livlig, hyggelig plads, men det er en idé, der billigt kan returnere stor værdi. For lidt mere end prisen på maling og et par værktøjer, kan du majorly dial up wow faktor på dit køkken. Hold det tidløse og traditionelle med en all-hvidt køkken farveskema. Eller tag den modsatte halse og gå chic med et sort køkken. Feng Shui-inspirerede køkken farver holde tingene køligt, afslappet og neutral. Ingen tabuer her; farven på din køkken er kun dikteret af din fantasi.

Opgrader dit køkken frysere

Et ord, du aldrig ønsker at høre om dine køkkenskabe: dateret. Så for at tiltrække maksimal værdi i dit køkken remodel, sætte kabinetter øverst på din liste.

Opdatering dit køkken frysere behøver ikke altid at betyde at rive ud og erstatte dine nuværende kabinetter, selvom de i nogle markederne for fast ejendom, kan fuld erstatning være nødvendig. Opdatering af dit køkken kan være så simpelt og billigt som at male din frysere. Eller udøve dine kreative koteletter med sjov, billige køkken DIY projekter som håndlavede træ kabinet trækker.

Et skridt op, både med hensyn til omkostninger og køber appel, er kabinet refacing. Refacing betyder erstatte kabinetter mest visuelt fremtrædende område, skabslåger og skuffefronter. En tekniker gælder ægte træfinér til siden af ​​kabinettet bokse. Prikken over i’et, der trækker projektet sammen: nye kabinet inventar.

Tilføj en iøjnefaldende backsplash

Iøjnefaldende backsplash

Et køkken backsplash er det ideelle element til at tilføje eller opgradere i form af investeringer, da indledende omkostninger er lav, mens den visuelle påvirkning er høj. Den lave pris på at tilføje en backsplash er på grund af den kendsgerning, at de fleste backsplashes er gør-det-selv. Shimmering glas eller metal fliser er sikker på at tiltrække opmærksomhed, og de fleste kan være selv-installeret med kun en lille flisebelægning knowhow. Eller holde prisen endnu lavere med nem-to-do, kreativ gør-det-selv backsplash hacks, der kan udfyldes i en dag eller to: tapet, fliser overføringsbilleder, laminatgulve planker, eller finér sten.

Installer Gorgeous Quartz Bordplader

Blandt køkken bordplader, laminat, beton, rustfrit stål, fast overflade, og en række andre kappes om “bedste køkkenbordet” -status. Men en bordplade materiale altid fører de pack: kvarts bordplader. En hybrid af mineraler og harpiks, kvarts er en næsten perfekt materiale til bordplader. Det ligner natursten, men er sværere end natursten. Det er så impermeabel som fast overflade, men det vil ikke ridse ligesom fast overflade. Denne kamæleon af overflader kan antage forskellige personligheder, også vedtage alt fra en traditionel sten-lignende udseende til det trendy og industrielle udseende af beton. Quartz bordplader er dyre, så sørg for dit hjem forventede salgspris kan støtte denne opgradering.

Hæng nogle fantastiske vedhæng Lights

Køkken belysning, ofte ignoreret, fortjener søgelyset. Ikke blot en veldesignet belysning pakke belyse din smukke køkken, kan belysningen selv bliver genstand for opmærksomhed. I modsætning til det andet køkken standby, forsænket belysning, vedhæng belysning melder sig front og center.

Med køkken vedhæng, det bedste råd er at gå stor og fed. Men vær sikker på at skalere størrelsen af ​​de pendler til dit køkken, og undgå overvældende plads.

You may also like