Skip to main content

Alt du trenger å vite om industrikjøkken

Storkjøkken er slank og stilig, selv om de kanskje ikke for alle. Noen mennesker foretrekker våningshuset eller overgangs kjøkken, og debatten raser videre om kjøkkenet arbeidet trekant og om du bør bruke tregulv i kjøkken. Men vi kan alle være enige om at den industrielle stilen er perfekt for huseiere som ønsker å lage mat som proffene. Det er også stor for folk som ønsker å etterligne utilitarisme av en kommersiell kjøkken – spesielt i et loft setting.

“Industri kjøkken i boliger først kom på 80-tallet og 90-tallet da det ble moderne å ha et profesjonelt utseende kjøkkenet i hjemmet”, forklarer Michael Schienke, direktør og Chartered Arkitekt på VORBILD Architecture i London. “Hvis du koker mye, disse Kjøkkenet er flott. De er modellert på kjøkken der profesjonelle kokker koker deilige måltider hele dagen lang.”

Funksjoner av en industriell kjøkken

Schienke sier et profesjonelt kjøkken er moderne, med flater som er lette å rengjøre. “De fleste benkeplater ville være rustfritt stål, noe som gir dem som ‘profesjonell’ utseende”, forklarer han. Oppdriften spekter er også et vanlig innslag.

Så, betyr dette at du ikke kunne ha en industriell kjøkken i en mer tradisjonell hjem? “I tradisjonelle egenskaper der du vil skape en ultra-moderne innredning [stil] – Tenk på gamle hvelvede tak og ikke-helt-helt malt og restaurert eiendommer med sleip italiensk stil sofaer og minimalistisk interiør,” sier Schienke. “I disse tilfellene, for å skape en sterk kontrast, en helt rustfritt stål chef kjøkken ville se flott.”

Sandra L. Steiner-Houck, President og Senior Designer på Steiner-Houck & Associates i Mount Joy, PA, er enig. “Industri kjøkken kan bli innlemmet i enhver stil hjemme effektivt,” sier hun. “Jeg vil anbefale å jobbe med en profesjonell CKD (sertifisert kjøkken designer). Dette sikrer at den integreres ordentlig inn i interiøret i hjemmet.”Men hun mener det er mulig å oppnå en industriell følelse på kjøkkenet som er sammenhengende med og respekterer hjemmet design.

Marc Hottenroth på Café Appliances, en GE Appliances merkevare, er en industriell kjøkken basert på to faktorer. “Jeg vurdere hva det ser ut og hvordan det utfører,” sier Hottenroth. “Vanligvis en profesjonell estetisk definerer industrielle kjøkken. Det inkluderer robuste knotter, kraftige håndtak og rustfritt stål finish.”

Kraftige apparater

I tillegg til rustfritt stål, sier Steiner-Houck storkjøkken ville også kommersielle eller profesjonell karakter apparater. “De er designet for å prestere på et høyere nivå, være svært funksjonell og innlemme svært holdbare overflater og overflater, mye som en kommersiell kjøkken,” forklarer Steiner-Houck.

Faktisk, heavy-duty apparater er en nøkkelfunksjon i storkjøkken. “Dette er de typer apparater som er utformet for å skille seg ut på kjøkkenet og bli lagt merke til, som en 48-tommers eller 36-tommers rekkevidde,” Hottenroth sier. “Disse områdene kan ikke være virkelig profesjonell karakter på grunn av boligsikkerhetsforskrifter, men bør ha forbedret ytelse.” Han råder på jakt etter brennere som kan levere et bredt spekter av varmeinnstillinger, fra en ultra-lav 140 grader F småkoke til en intens 18.000 BTU produksjon. “Også vurdere dual fuel modeller med konveksjon ovner og heavy-duty full forlengelse trillestativ.”

Andre apparatet betraktninger

Innebygd kjøleskap og oppvaskmaskiner er også funksjoner i en industriell kjøkken. “Tenk flere apparater som to oppvaskmaskiner, en på hver side av vasken eller flere undercounter kjøleskap hele kjøkkenet for enkel tilgang til spesifikke måltid prep behov”, Hottenroth råder.

Han sier at induksjon teknologien blir stadig mer populært. “Se etter induksjon med sous vide. Dette er en type av presisjon koking i hvilken maten er kokt i lufttette poser i et temperaturkontrollert vannbad,”Hottenroth sier. “Nøyaktig temperaturkontroll gjør Monogram induksjon ideelt for sous vide og andre presisjon matlaging teknikker.”

En annen kul apparatet å vurdere for en industriell kjøkken: en pizzaovn. “Kan du tenke deg å ha egenskapene til den beste restauranten pizzaovn for å lage den perfekte stykket hjemme?” Med Monogram 30-tommers Flush Hearth Ovn, Hottenroth sier at du kan få pizzeria-kvalitet. “Den kombinerer det sprøgjørende resultatene av tradisjonell kull- og vedovner pizza ovner med presisjon og letthet av en sofistikert bolig apparatet”, forklarer han.

Mens rustfritt stål er umåtelig populær i storkjøkken, sier Hottenroth det er også et økende ønske om apparater som kan blande mer sømløst med hjem innredning. “Tenk Café Matt Hvit med børstet bronse håndtak og knotter eller matt svart med børstet rustfritt stål håndtak og knotter,” sier han. Café samling inneholder også tilpasset farget håndtak og knotter kits med flere fargevalg børstet kobber og børstet sort. “Nå kan du ha farge og finish som ser flott ut i ditt hjem og har den industrielle stilen som gjør en uttalelse.”

Vasker og kraner

Våningshus synker er ganske trendy, og Dan Verste på Elkay anbefaler Cross rustfritt stål Farm Sink. “Det gir deg plass og stil alternativer å innlemme det industrielle følelsen inn i ethvert kjøkken,” Worst sier. “Størrelsen på vasken er stor nok til å takle industristore messes samtidig opprettholde et stilig utseende.” I tillegg sier han at krappe svinger gir en frisk, geometrisk og industriell design. “Også de rette sidevegger og flat bunn gir et moderne utseende og mer brukbar plass.”

for montering på vegg pot filler kranen

En annen nyttig funksjon i en industriell kjøkken er en gryte fyllstoff. “The Avado kjøkkenkran samling av Elkay kombinerer rene moderne linjer med kommersielle og industrielle design som ser like stor som de fungerer,” Worst forklarer. En veggfeste kran med en fleksibel slange i et annet stort tilsetning. “Denne kranen er voksende i popularitet gitt balansen mellom semi-industrielle stilen samtidig skilte med en elegant og moderne finish som passer perfekt inn i dagens bolig trender.”

gulv

Farget betong er et populært valg for storkjøkken. Det er en uløst debatt om bruk av tregulv i kjøkken (og / eller bad), men mange designere bruker hardtre eller parkett eller keramikk / porselen stein fliser i denne type kjøkken design.

Farger

Til slutt spurte vi Jody Finglas, president i Finglas Maleri  i Croton-on-Hudson, NY, for råd om valg av farger. “Industri- eller storkjøkken har en tendens til å se litt klinisk fordi mye av kjøkkenet er fylt med rustfritt stål”, sier Finglas. “Vi har også funnet ut at fordi det meste av området er flislagt for å tillate for enkel rengjøring og vedlikehold, kan det være vanskelig å innføre farge. Men det er muligheter for å gjøre plass mer spennende.”

Han anbefaler å innføre fargede fliser som rødt og gult på veggene. “Disse fargene er veldig populære. De hjelper til å bryte opp plass og la kjøkkenet for å se mindre industri,”sier han.

Finglas notater som malte overflater som dører er også flotte områder å innføre farge. “En vakker rød dør i et kjøkken er klassisk og tiltalende. Fordi det er en iøynefallende farge, vil du være gjennomtenkt om hvor du male rødt på kjøkkenet slik at du ikke overdrive det,”sier han.

You may also like