Skip to main content

Vakre skandinaviske Kjøkken Design: Ideer og inspirasjon

Eklektisk og oh-så-stilig, den skandinaviske tema strekker seg til de fleste stue, spisestue og soverom – men kjøkkenet er der det virkelig kommer ut til å skinne. Et skritt i kjøkkenene av disse femti boliger viser skandinaviske kan være mye mer enn bare hvite vegger, tregulv og foret flislegging. Her lyse sennep kabinett og rutete gulv møte drømmende pasteller og blokk monochromes. Sjablong rammer og finere elementer vind bokser rundt benker og cubby hull rundt ornamenter. Planteliv henger og skjuler samtidig, et pust av frisk luft i lette og luftige områder. Ta turen for å se.

lys tregulv hvit murstein skandinavisk kjøkken

Hvit murstein og kabinettet åpne en lys plass bestrødd med hvite tilbehør, en midtre trebord, svart sjablong ben og belysning.

Skandinavisk kjøkken i lyst tre hvite enkle runde funksjoner

Opplyst av en kamuflert lampe, dette kjøkkenet legger til Scandinavian med pastell blå cabinetry, lyst tre, vanlig hvit hyller og en klassisk SMEG.

enkel kjøkken hvitt og tre skandinaviske

Sjablonger lage tegn i stolben og annerledes-formet dråpe belysning. Brede rutene av hvite og tre danner figurer, mens tradisjonelle skandinaviske elementer titte bak hvit murstein.

hvit murvegg benk hyller skandinavisk kjøkken

Ta svart til Skandinavia med fransk kabinettet i en mørkere nyanse. En krom kjøleskap og ovn lage klassiske hvite og tre moderne.

Skandinavisk kjøkken grønne og blå stoler svarte og hvite fliser

Gjør tynt foret fliser funksjonen i en urban jungel atmosfære. Dette kjøkkenet blander den opp med en svart SMEG og cabinetry, hengende planter og ikke samsvarende skolegutt stoler.

avslappet skandinaviske kjøkken stripete teppe skolegutt stoler

Den skandinaviske er enkel nok til å handle minimal. Tregulv og hvite fliser innløp møte en stripete teppe, wide-vindusrute skap og en død stjerne-stil lampe.

Bolig ornamenter i tre, dette rommet utstråler ren hvit plass. En grå slingback, enkel illustrasjon og chiffon gardiner sitter til siden.

Bolig ornamenter i tre, dette rommet utstråler ren hvit plass. En grå slingback, enkel illustrasjon og chiffon gardiner sitter til siden.

vanlig hvitt kabinett krom har skandinavisk kjøkken

Gå minimalistisk med brede, hvite kabinettet med spretter av krom. En fransk vindu og hengende plante introdusere natur.

Skape en mer naturlig følelse med lysere tresorter. Mer potteplanter drapere og gjemme seg bak grå aksenter på storformat skifer fliser.

studio kjøkken alle hvite minimalistisk

Form former i enkel hvit, for den mindre plass. Dette kjøkkenet snor seg rundt en helt hvit komfyr, avtrekksvifte og benken for å legge lys til rommet.

bart skandinavisk kjøkken hvit flislagt gulv åpent svart ramme vindu

Røff elementer innføre en rustikk følelse. Hvite benker, sitteplasser og gulv velkommen teksturerte vegger, en grov trebord og søyle. Dome One-Light er spise anheng brukt her og Caravaggio, kjøkkenet anheng.

hvitt og tre kjøkkenminimalistisk sjablong avføring

Hold det søtt med honeycomb detaljering, et poeng av forskjell for noen skandinaviske kjøkken. En lysreflekterende gardin bølger inn hvite blokkelementer og forsiktig oppvarming av tre kanter. To kjøkken barkrakker og en lykt lek med stencilling.

Scandinavian ensfarget kjøkken svarte detaljer hvit kjøleskap

Sittende på en marmorgulv, bringer denne skandinavisk-inspirerte plass eleganse med buede hvite stoler, tynne-stensilerte bord og en enkel hvit lys. En tavle panel antyder opprør.

inspirerende sitat på tavla veggen skandinavisk kjøkken

En tavle kan også strekke seg et mellomrom. Hvit kabinettet med en svart innløp ser romslig nok til å huse store kalligrafiske skriving, stoler og en sykkel. En svart vegg spiller det samme trikset med store, kvadratiske vinduer.

You may also like