Skip to main content

Kjøkken remodel ideer som lønner seg

Kjøkkenet er et sted for næring og omgjengelighet. Mat, familie og venner blande for å skape en vinnende kombinasjon. Så det gir mening at remodels er så ofte rettet mot kjøkkenet. Men hva tenker på kjøkkenet i den langsiktige forstand, i form av investeringer og tilbake? Vil dine kjøkken remodel prosjekter være et positivt bidrag til din hjemme verdi, eller vil de erodere denne verdien?

For å maksimere den finansielle avkastningen på kjøkken remodels, holde det grunnleggende i tankene og unngå trender. Trender er gøy, men kjøperne er mer informert enn noensinne, og legge større vekt på solide elementer som tellere, skap og god belysning.

En ting å huske er at høye kostnader kjøkken remodels ikke automatisk oversette til høy avkastning. Selv om kjøperne kan holde dine remodels i høy aktelse, kanskje den opprinnelige investeringen vise seg å være så mye at de kan være vanskelig å betale det av.

Male kjøkkenet en Inspirert Color

Male kjøkkenet en Inspirert Color

Farge er krydderet i kjøkkenet liv. Plukke den perfekte fargen gjør ikke bare for en livlig, hyggelig plass, men det er en idé som kan billig returnere stor verdi. For litt mer enn prisen av maling og noen få verktøy, kan du majorly ringe opp wow-faktor på kjøkkenet. Hold det tidløse og tradisjonelle med en helt hvit kjøkken fargevalg. Eller ta det motsatte halser og gå chic med en svart kjøkken. Feng shui-inspirert kjøkken farger holde ting kjølig, avslappet og nøytral. Ingen begrensninger her; fargen på kjøkkenet er bare diktert av fantasien.

Oppgrader dine Kjøkken Skap

Ett ord du aldri vil høre om din kjøkkenskap: datert. Så, for å tiltrekke maksimal verdi i ditt kjøkken oppussing, sette skap på toppen av listen.

Oppdatere dine kjøkkenskap trenger ikke alltid å bety rive ut og erstatte de nåværende skap, men i enkelte eiendomsmarkedet, kan full utskiftning være nødvendig. Oppdatere kjøkkenet kan være så enkelt og billig som å male skap. Eller utøve dine kreative koteletter med moro og lave kostnader kjøkken DIY prosjekter som håndlaget trekabinett trekker.

Et steg opp, både i form av pris og kjøper appell, er kabinettet refacing. Refacing betyr å erstatte skap mest visuelt fremtredende område, skapdører og skuffefronter. En tekniker gjelder ekte finér til den side av kabinettet boksene. Den siste finishen som trekker prosjektet sammen: nye kabinett inventar.

Legg en iøynefallende benken

Iøynefallende benken

Et kjøkken backsplash er den ideelle element for å legge til eller oppgradere i form av investeringer siden første prisen er lav, mens den visuelle virkningen er høy. Den lave prisen på å legge en backsplash er grunn til det faktum at de fleste backsplashes er gjør-det-selv. Glitrende glass eller metall fliser er sikker på å tiltrekke seg oppmerksomhet, og de fleste kan være selv installert med bare litt flislegging know-how. Eller holde prisen enda lavere med lett-å-gjøre, kreativ gjør-det-selv-benken hacks som kan gjennomføres på en dag eller to: tapet, fliser dekaler, laminat gulv planker, eller finér stein.

Installer Gorgeous Quartz Countertops

Blant kjøkken benkeplater, laminat, betong, rustfritt stål, solid overflate, og en rekke andre vie for “beste countertop” status. Men en benkeplate materialet fører alltid pakningen: kvarts countertops. En hybrid av mineraler og harpikser, er kvarts en nesten perfekt materiale for plater. Det ser ut som naturstein, men er hardere enn naturstein. Det er så tett som fast overflate, men det skal ikke ripe som fast overflate. Dette kameleon av overflater kan ta på forskjellige personligheter, også vedta alt fra en tradisjonell stein-lignende utseende til den trendy og industriell utseendet på betong. Kvarts countertops er dyrt, så sørg for at ditt hjem er antatt salgspris kan støtte denne oppgraderingen.

Heng noen fantastiske anheng Lights

Kjøkken belysning, ofte oversett, fortjener søkelyset. Ikke bare et godt designet lyspakke belyse ditt vakre kjøkken, kan belysningen selv bli gjenstand for oppmerksomhet. I motsetning til det andre kjøkken standby, dempet belysning, kunngjør anheng belysning selv front og senter.

Med kjøkken anheng, er det beste rådet å gå stor og fet. Men sørg for å skalere størrelsen på anheng til kjøkkenet, og unngå overveldende plass.

You may also like