Skip to main content

Easy Kitchen Wall dekorere ideer

Easy Kitchen Wall dekorere ideerElsker du å se gjennom den nyeste design magasiner for kjøkken dekorere ideer, men ikke har tid eller budsjett for en stor oppussing? Vi har fått noen raske og enkle dekorere tips om hvordan du kan gi kjøkkenet en oppdatering verdig et hjem magazine. Det beste er at disse kjøkken dekorere ideer kan mikse og matche vakkert – bruk en eller noen få sammen.

Vi naturligvis se ting i øyehøyde første, og en av de mest merkbare endringene du kan gjøre er å dekorere ditt kjøkken vegger. De fleste kjøkken dekorere innsats er plassert på hvitevarer, benkeplater og kjøkken gadgets. Men veggene er hvor du kan gjøre en stor innvirkning med en enkel DIY-prosjekt.

Ta et raskt blikk på kjøkkenet. Hva ser du først? En snusket, kjedelig veggen? Eller enda verre, en utdatert faux maling jobb komplett med eføy eller frukt-tema sjablong arbeid? Det er på tide å gjøre en endring.

Oppdatere kjøkken vegg dekor med enkle, design-savvy endringene vil forvandle din matlaging og matopplevelse. Her er 5 kjøkken dekorere ideer som tar kjøkkenets vegger fra sliten til å inspirert:

1. Tre-fargepalett

Farger er en av de raskeste og mest rimelige måter å oppdatere et rom. Men store kjøkken vegg farger ikke skje ved et uhell. Hemmeligheten ligger i de tre-fargepaletten:

Farge 1 : En eksisterende kjøkken farge som ikke kan endres. Dette kan være fargen på benken eller skap.

Farge 2 : En nøytral av ditt valg. Bruk den for det nye kjøkkenet vegg farge som utfyller farge 1. Det vil fungere som din innredning bakteppe.

Farge 3 : Fargen som gjør kjøkkenet unikt. Det er ofte en dristig og uventet farge som fungerer med din palett. Color 3 legger pop til kjøkkenet. Bruk den som en uttalelse brikke for tilbehør som barkrakker, vaser eller kokekar.

Den beste måten å finne det perfekte tre-fargepaletten er å fange maling fargeprøver i nyanser du liker og shuffle dem rundt til du er fornøyd med kombinasjonen. Når du finner din signatur tre-fargepalett, holde et sett av maling sjetonger hendig for tilbehøret shopping.

2. Best Kitchen dekorere ideer Start med en Focal Point

Prøv å se din nåværende kjøkken innredning måten en besøkende vil se den for første gang. Gå inn på kjøkkenet og tenke på hva du legger merke til. Er det første du ser noe du liker? Hvis ikke, hva ville du heller legge merke til først? Gjør det stedet og den nærmeste vegg fokuspunkt.

Knutepunkter er iøynefallende og visuelt hoppe ut på deg. Sammenlignet med resten av kjøkkenet, er det sentrale punktet fet og unik. Å skape et samlings veggen på kjøkkenet, kan du prøve en av disse teknikkene:

  • Male ditt samlings veggen i fet skyggen du velger for ditt kjøkken tre-fargepalett
  • Heng et stort kunstverk på midtveggen
  • Bruk strukturert, mønstret eller vibrantly-farget bakgrunn

Vær uredd når dressing opp fokuspunkt – det er bare en vegg.

3. Åpne Hyller – den nye trenden innen Kitchen Wall Decor

Hvis du har oppdatert kjøkken dekorere med friske, mote fremover farger og et midtvegg, er det på tide å legge lag. Den nyeste trenden i kjøkken design er åpne hyller, i stedet for skap. Dette ser lysere kjøkken opp ved å skape visuell plass, men krever at du skjule alle tupperware og feilaktige briller i færre skap.

I stedet for å rive ut dine øvre skap, prøve å oppdatere ditt kjøkken vegg dekor ved å plassere en eller to flytende hyller på en åpen vegg. Flytende hyller kommer i mange stilarter og er enkle å installere. Hold flytende hylle vise elementer minimal og farge-koordinert for et magasin-klar utseende.

For en større endring, ta dørene av av en eller to kjøkkenskap og male eller tapetsere baksiden av kabinettet. Du har nå en ny åpen skjerm sokkel. For å gi den nye skjermen liv, legge LED under-kabinett belysning for å fremheve elementer. Batteridrevne lysene er tilgjengelig hvis kabinett kabling er et problem.

4. Nøye-Kuratert Kitchen Wall Design

Still ditt kjøkken fra hverandre ved å legge innslag av din personlighet. Galleri vegg samlinger er populært blant designere og magasiner fordi de er unike og gjøre en kjedelig vegg interessant. Samle favoritt objekter sammen og bruke dem som kjøkken vegg dekor.

Moderne kjøkken dekorere ideer for en gallerivegg samlingen inkluderer:

  • Innrammet albumcovere
  • kurver
  • Innrammet tapeter eller stoff fargeprøver
  • Vintage retter
  • Tomme antikke rammer i forskjellige former og størrelser
  • Et utvalg av speil

Det er ingen absolutte designregler for å skape et kjøkken gallerivegg. Symmetrisk, mønstret eller freestyle plassering er alle gode tilnærminger. For å spare tid (og ekstra spikerhull på veggen), arrangere samling på gulvet før du henger etter den beste avstand og plassering.

5. Tilpass Kitchen Wall Med Tavle Paint

En kan av svart tavle maling er billig og en fin måte å kle opp en aksent vegg i kjøkkenet. Svart er en fet, iøynefallende vegg farge og den perfekte bakgrunn for stadig skiftende kritt kunst.

Hvis du er ute av veggplass, er en dør eller skap overflaten annen stor tavle (og middagsmeny) i å gjøre. Husk å lag. En flytende hylle eller gallerivegg samlingen på tavla veggen legger til unike utseendet på nye, inspirert kjøkken vegger.

You may also like