Skip to main content

Stilig kjøkken kabinett oppgraderinger for en Bright, eksklusivt kjøkken

Stilig kjøkken kabinett oppgraderinger for en Bright, eksklusivt kjøkken

Din kjøkkenskap setter tonen for resten av kjøkkenet. Hvis du har en åpen planløsning, de har også en stor innvirkning på den generelle utformingen av ditt hjem. Oppgradering av kjøkkenet ditt skap kan legge en stor wow-faktor til rommet eller hele hjemmet. Du vil også få en god avkastning på investeringen din.

Ifølge Cost vs Verdi Report for 2015, avhengig av omfanget av kjøkkenet prosjektet, kan du forvente en 67-80% avkastning på investeringen din. Så ta skrittet fullt ut og slå de mest utnyttet rom i huset inn i din absolutte favoritt plass!

Prøv en fet, Uventet Color

De fleste kjøkkenskap er noen variant av en beis, eller mer nylig, bare hvitt eller svart. Vurdere en mer uventet designvalg for kjøkkenet ved å velge en fet farge i en glatt overflate, som disse sleip brent oransje skap.

Hold resten av design palett nøytral, slik at skapene kan gjøre en uttalelse uten overveldende plass. Par med skarp rustfritt stål maskinvare og apparater for et moderne utseende med massevis av personlighet.

Utnytt vertikal plass med Bright White

Hvis du har høyt tak, eller bare ønsker å skape en illusjon av stor takhøyde, sjekk ut lyse hvite høye kjøkkenskap.

Avhengig av kvaliteten på eksisterende skap, kan dette være et DIY prosjekt som du kan ta på, er det bare å male og oppdatere maskinvare for å gjøre kjøkkenet ser mer eksklusivt. Legg kronen hvor skapene møtes taket for å skape en sømløs utseende.

Kombiner ulike materialer og bruker belysning til å fremheve spesielle elementer

Hvis du liker den rene utseendet på glass skap dører, men er redd du ikke holde en ryddig nok kjøkken til å ha innholdet i skap på konstant skjerm, det er et kompromiss.

Bytt ut noen skapdører med glass inserts å gjøre kjøkkenet ser mer åpen og å vise frem elementer som du elsker, som vintage te kopper, fint porselen, eller dine favoritt blågrønn plater som legger en stor pop av farge til kjøkkenet ditt.

Legg enkelt belysning i skap for å fremheve dine spesielle poster, mens du gjør ditt kjøkken følelsen lysere, større og mer innbydende.

Velg en oppdatert versjon av tradisjonelle tre korn Skap

De fleste tre korn skap kan gjøre et hus ser veldig datert. Men det er ingen grunn til å forlate dem alle. Du kan fortsatt nyte holdbarhet og varmen av tre skap og holde plassen ser moderne bare ved å velge en mer moderne finish.

Disse tre skap trylle den myke rustikk følelse av gjenvunnet tre. Deres flerdimensjonale fargen gir en værbitt utseende langveisfra, mens glatt overflate, glasshyller, og lyse, hvite benkeplater bidra plass ser lys og moderne.

Lag en fest for øynene, samt magen

Hvis du har en lidenskap for matlaging og underholdende, sannsynligvis viser den i din kjøkkenutstyr. Ikke gjem vakre serveringsfat eller dine fancy nye kjøkken gadgets bak mørke, tunge skapdører.

Konvertere alle dine skapdører til glass for å skape en åpen plass som viser alle ting kulinariske. Glass skap slå kjøkkenutstyr til kunstverk, slik at fargene og mønstrene av oppvasken blir like viktige designvalg som veggfarge eller benken.

Glass skap tvinge deg til å holde orden – i hvert fall når selskapet kommer over – eller risikere å måtte være vitne til uorden hver gang du går inn på kjøkkenet. De gjør det også mye enklere for gjestene å navigere kjøkkenet.

You may also like