Skip to main content

Amazing Sunroom Dekor Ideje za Polepšajte svoj prostor

Tukaj je nekaj na sevalno in vabi sunroom, ki omogoča, da želite odlepite svojo obleko, vrgel na haljo in curl v teh čudovito segrevanja žarki. Če iščete Sunroom navdih, ste prišli na pravo mesto. Hranite branje za prikaz slike presejane-in verande, ki vam bo dala veliko sonca zavist.

Naj luč v

Kot tej džungli navdih sunroom od arteferro dekor, odlična tri sezone prostor omogoča v višini največ svetlobe iz vseh zornih kotov. Ali jo uporabite kot formalno jedilnico takole oblikovalec naredil ali pa ustvarite drugo dnevno sobo, lahko velik sunroom zlahka postane najbolj ljubil sobo v vašem domu.

Naredite Večina udobno prostora

Čeprav je to sunroom od Curbly majhna, je vsak centimeter uporablja učinkovito, ustvarja popoln kotiček za večerni koktajli s prijatelji. Pohištvo bambusa in dodatki zagotavljajo sodobno-a-vintage občutek, in Loveseat prilega ravno prav. Če ga še nimate sunroom v vašem domu, to mikaven, ampak, lepa soba dokazuje, da ne potrebujejo veliko prostora, da dodamo zelo malo dodatek.

Poslopje, ki je postala Sunroom

Želite žareč sunroom, vendar nimajo denarja za ustvarjanje drago dodatek? Ta elegantna sunroom od The White Buffalo Styling Co nekoč neizkoriščena, Umazan lopa, vendar je bilo že dal novo življenje. Z zamenjavo tiru z zaslonom plošče in dodal plast sveže barve, je bilo to enkrat grd lopa spremeni v kraj, ki ga bi radi, da visi ves dan. Dodamo nekaj niz luči in nekaj sveže rastline, in to postane popolna dvorišču oaza.

Črno in belo

To omamljanje sunroom videl na A Beautiful Mess dokazuje, da lahko dve osnovni barvi res paket udarec. Ta tri sezone soba spominja elegantna New York kavarni, medtem ko zagotavlja pomirjujoč, zračen prostor za počitek. Ne samo, da sobne rastline izgledaš, pogosto uspevajo v sunrooms ga dobili popolno količino svetlobe.

Sledi toku


Če je vaš sunroom počuti bolj kot podaljšek vašega doma dnevno sobo, ustvarjanje brezhibnega pretoka, kot je razvidno v tem prostoru od Lavin Label-res lahko razširi prostor in bo vaš dom občutek še večji. obokom vrata široki omogočajo prostor za občutek zračen in visi bambusa gugalnica zagotavlja odlično muhast (še sodobno) dotik.

Preizkusite zunanji kamin

Ali želite način, da bi dobili nekaj več mesecev iz svojega sunroom? Ta zabavna prostor od Nellie Bellie ima eno standout funkcijo: kamin, ki lahko vodijo svojo sunroom živ skozi zimskih mesecih. Dodajanje sunroom kamin more obrniti tri sezone sobo v štiri sezone eno, dokler vas ne moti cozying s plaščem in par puhasto copat.

Move Your urad “Zunaj”

Ali ste dovolj srečni, da imajo službo, kjer lahko delo od doma? Ustvarjanje pisarniški sunroom, kot je ta elegantna prostor od Pagoda The Pink lahko te dolge delovne dni, da je veliko bolj prijetno. Udoben pisarniški stol in zanesljiv Wi-Fi so vse, kar potrebujete za ustvarjanje v domači pisarni, ki bo zagotovila, da ne želite, da se vozijo na delo znova.

Sončni Igraj mesto

Ali vas skrbi vaši otroci preživijo preveč časa v notranjosti? Ta igralnica od Walk Med Homes je eleganten in funkcionalen, ki ustvarja popoln sončen prostor za svoje otroke, da igrajo na vse leto.

Dodaj visečo mrežo

Najboljši sunrooms bi tako najbolje od zaprtih prostorih in na prostem skupaj, in ni boljšega načina, da jih združiti kot v viseči mreži, kot je razvidno v tem prostoru od kotiček na Tumblr. Ne morete pomagati, ampak občutek, kot da ste na počitnicah v trenutku, ko jo določi v viseči mreži, zakaj ne privošči notranji eni in dobili odmerek tega sproščeno občutek ves čas?

Bela Palette

Če želite, da vaš sunroom počutim kot podaljšek vašega doma, to vse-belo barvno shemo iz homebunch je elegantna, dnevno sobo-všeč občutek. Styling dvobarvni belo sobo lahko pomaga prostor občutek odprt in Vetrovi in ​​ponuja visoko stopnjo vsestranskosti, ki naj bi ustrezala skoraj vsako sunroom.

Verande Delo, Too

Čeprav ima sunroom običajno okna ali zaslone, je to prijetna veranda iz The Vsako dekle dokazuje, da s pametnim načrtovanjem, lahko celo verandi počutim kot dodatno sobo. Skrbno urejena klubska mizica in Loveseat z blazin dajejo tej verandi dnevno sobo podoben občutek. Če iščete še več verandi idej, obstajajo neskončne možnosti za ustvarjanje drug življenjski prostor zunaj.

Go rastlin Crazy

Najboljši sunrooms imajo ravno pravo količino zelenja. Ta pogled iz SF Dekle je napolnjena z edinstveno in zanimivih sobne rastline in ponuja jungle podoben občutek. Velik sunroom vam daje občutek, da so zunaj, medtem ko še vedno vas ščiti pred vremenskimi vplivi, in to-rastlina napolnjena sunroom je popolna brez stresa oaza.

Dodaj Mini knjižnica

Sunroom, ki omogoča popolno količino popoldansko svetlobo ima v notranjosti končni odčitek-kotiček potencial, in to sobo iz BOLIG vključuje majhen vgrajen v knjižnico. Če iščete popoln prostor za ustvarjanje doma knjižnico, vaš sunroom ponuja osvežujoč alternativo temni, prašni študija.

Ustvari še eno Guest prostor

Če ste kratko o gost prostor, to sunroom od zdrava pamet doma je odličen način, da bi sprejem svoje prijatelje in družino. Ima vgrajeno okno sedež, ki spremeni v gost posteljo, ko boste potrebovali eno. In kaj gost ne bi želel preživeti poletni večer pod zvezdami? Samo se prepričajte, da zagotovi zatemnitvene zavese, in imate večnamensko uporabo prostora, da bodo vaši gostje hrum, da ostanejo v.

toplogrednih Sunroom

Sunroom s Sommarbacka spominja rastlinjaku v vseh najboljših načinov za. Če imate nedokončano sunroom, ga spremeniti v dom za vse vaše najljubše rastline, dodamo viseči mreži ali počivalnika, in voila-you’ve dobil kmečko tri sezone sobo, ki je nizko na napora in veliko stila.

Dodaj Vintage preprogo

Nekatere izmed najboljših sunroom izgleda vključujejo omamljanje preprogo, ki resnično dopolnjuje prostor. Ta urad iz Studia McGee ima turško preprogo, ki omogoča prostor občutek končana in dobro opredeljena. Na voljo je veliko možnosti, ko gre za dodajanje preprogo za vašo sunroom, in lahko pomagajo zagotoviti udoben pristanek pad na teh hladno zjutraj.

You may also like