Skip to main content

Amazing tilanjakajana Ideat, vaikka olisitkin pieneen tilaan

Avoin tila asuu ullakoilla, studioissa tai kotien korkeat katot ja muutaman seinät ovat hyvin suosittuja. Avoimen arkkitehtuurin ulkoasun voi olla upea, mutta ei aina käytännöllistä. Mahdollisuus on oma makuuhuone tai tapa jakaa elintilaa ruokasalissa loisi entistä toimivampaa tuntuu kotiin.

Joten miten voit lisätä hieman läheisyyttä tai yksityisyyttä huoneeseen sulkematta oman tilan pysyvästi? Saamalla luova ja lisäämällä tilanjakajana joka voi avata ja sulkea tarpeen mukaan, tai siirtää toiseen paikkaan. Tutustu näitä mahtavia tilanjakajana ideoita, jotka voivat työskennellä lähes mihin tahansa tilaan, suuri tai pieni.

Tilanjakajana ideoita käyttäen kirjahyllyt

Ei ole parempaa tapaa asioita yhtä kuin käyttää tilanjakajana että ominaisuudet varastoinnin, too. Kirjahylly voi olla täydellinen ratkaisu. Äärimmäinen joustavuus, lisätä käsipyörillä kirjahyllyn jotta voit rullaa sitä missä haluat. Tai jos olet varma et siirtämällä sitä, harkitse kaappiin jakaa tilaa.

Roikkuu tilanjakajat

Kun ala on palkkio, roikkuu huoneen jakajana voi olla täydellinen ratkaisu.

Huoneen jakajan Blomming näyttää valmistettu tekstiili laser-leikattu kuvio, mutta se on itse asiassa enemmän modulaarinen kuin! Jokaisen timantin, tai puoli, voidaan kallistaa avata luoda mukautetun näyttää.

Ja tyylikäs kangas huone jakaja, ripustaa verho, jossa on suuri metalli läpiviennit yksinkertainen kromi tanko, joka on asennettu kattoon.

Geometrinen tilanjakajana ideoita

Joskus tilanjakajana ei ole mitään muuta kuin muotoilu ominaisuus, joka luo illuusion jakamalla suuri tai pieni alue ilman todella sulkemiseen pois. Nämä tilanjakajana ajatukset ovat erinomainen esimerkki. Ne lisäävät mukautetun katsoa huoneeseen, joka on ikimuistoinen.

Paneelit päällekkäin puulaattoja lisätä graafisen ilmeen alueelle jakamalla olohuone ja ruokasali.

Custom metalli paneeli lehdet ja köynnökset paitsi jakaa tilan, mutta valmistaa kauniita varjoja kerroksissa, kun aurinko paistaa.

Fiksu asennus graafisen seinä toimii sekä pääty toisella puolella ja työpöytä toisella puolella.

Teollisen parvi keskipiste on lasi ja rauta huoneen jakaja.

Säle puu tilanjakajana ideoita

Yksinkertainen säleet voidaan asentaa luoda tunne pienempi, intiimi alue ilman kokonaan sulkemiseksi paikalla. Riippuen kodin sisustus, ulkoasu voi olla vuosisadan puoliväliin moderni tai nykyaikaisia.

Puu säle tilanjakajat luoda pieni kirjasto tai olohuone on avoin parvi.

Puun säleet Tämän modernin kodin värjättiin rikas mustan sävy. Kukin lista pyörii tilan sulkemiseksi kokonaan tai avaa sen, kuten on esitetty.

Tämä huone jakaja piilottaa porraskäytävä.

Valo-väri tahra puun säleet lisää luonnollinen skandinaavinen tuntuu pieni studio tilaan.

You may also like