Skip to main content

Beautiful Scandinavian Kitchens Design: Idéer och Inspiration

Eklektisk och ack så snygg, sträcker den skandinaviska temat för de flesta vardagsrum, matsal och sovrum – men köket är där det verkligen kommer ut att glänsa. Ett steg innanför köken i dessa femtio hem visar den skandinaviska kan vara mycket mer än bara vita väggar, trägolv och fodrad plattsättning. Här ljusa senaps skåp och rutiga golv möter drömmande pasteller och block monokroma. Stencil ramar och finare elementen vind lådor runt bänkar och cubby hål runt ornament. Växt liv hänger och döljer samtidigt en frisk fläkt i ljusa och luftiga utrymmen. Svara på vår tur att se.

ljus trägolv vitt tegel Scandinavian kök

Vit tegel och skåp öppna ett lätt och ljust utrymme prickade med vita tillbehör, en central träbord, svart stencil ben och belysning.

Scandinavian Kitchen ljust trä vita enkla runda funktioner

Upplyst av en kamouflerade lampa, detta kök bidrar till den skandinaviska med pastellblå skåp, ljust trä, vanligt vitt hyllor och en klassisk SMEG.

enkelt kök vitt och trä skandinaviska

Schabloner skapar karaktär i stolsben och annorlunda formade drop belysning. Breda rutor av vitt och trä bildar former, medan traditionella skandinaviska inslag kika bakom vitt tegel.

vit tegelvägg bänk hyllsystem skandinavisk kök

Ta svart till Skandinavien med fransk skåp i en mörkare nyans. En krom kylskåp och ugn göra klassiskt vitt och trä samtida.

Scandinavian Kitchen gröna och blå stolar svart och vitt kakel

Gör glest fodrade plattor funktionen i en urban djungel atmosfär. Detta köket blandar upp det med en svart SMEG och skåp, hängande växter och duplexnivà skolpojke stolar.

avslappnad Scandinavian Kitchen randig matta skolpojke stolar

Den skandinaviska är enkelt att agera minimal. Trägolv och vit sida vid sida inlopp träffa en randig matta, bred spröjsade skåp och en död stjärna stil lampa.

Bostads ornament i trä, utstrålar detta utrymme rent vitt utrymme. En grå slingback, enkla illustrationer och chiffon gardiner sitta åt sidan.

Bostads ornament i trä, utstrålar detta utrymme rent vitt utrymme. En grå slingback, enkla illustrationer och chiffon gardiner sitta åt sidan.

vanligt vitt skåp krom har skandinavisk kök

Gå minimalistisk med breda, vita skåp med poppar av krom. En fransk fönster och hängande växt införa naturen.

Skapa en mer naturlig känsla med ljusare trä toner. Mer krukväxter drapera och gömma sig bakom grå accenter på storformat skiffer kakel.

studio kök alla vita minimalistiska

Form former i enkel vit, för mindre utrymme. Detta kök vindar runt en helt vit spis, fläkt och bänk att lägga ljus till rummet.

bare skandinaviska kök vit klinkergolv öppen svart inramade fönster

Grova element införa en rustik känsla. Vita bänkar, sittplatser och golv välkomna texturerat väggar, en grov träbord och pelare. Dome One-Light är matsalen hängande används här och Caravaggio, köket hängande.

vitt och trä kök minimalistisk stencil avföring

Håll det söta med bikakestruktur detaljer, en punkt i skillnaden för alla skandinaviska köket. En ljusridå böljar till vita blockelement och noggrann warm-trä kantning. Två kök barstolar och en lykta lek med stencilling.

Scandinavian monokrom kök svarta accenter vit kylskåp

Att sitta på en marmorgolv, ger denna skandinaviska-inspirerade utrymme elegans med böjda vita stolar, tunna stencil tabeller och en enkel vit ljus. En Svarta tavlan panel antyder uppror.

inspirera citationstecken på tavlan väggen Scandinavian kök

En tavla kan också förlänga ett mellanslag. Vit skåp med en svart inlopp ser rymlig nog för att hysa stora Calligraphic skrift, stolar och en cykel. En svart vägg spelar samma trick med stora, fyrkantiga fönster.

You may also like