Skip to main content

Snygg Kitchen Cabinet uppgraderingar för en ljus, exklusivt kök

Snygg Kitchen Cabinet uppgraderingar för en ljus, exklusivt kök

Dina köksskåp ange tonen för resten av ditt kök. Om du har en öppen planlösning, de har också en stor inverkan på den övergripande utformningen av ditt hem. Uppgradera dina köksskåp kan lägga en stor wow-faktor till rummet eller ens hela ditt hem. Du får också en bra avkastning på din investering.

Enligt Kostnad vs Value Rapport för 2015, beroende på omfattningen av ditt kök projekt, kan du förvänta dig en 67-80% avkastning på din investering. Så ta steget och vrid mest använda rum i ditt hem i din absoluta favorit plats!

Försök En djärv, Oväntad Color

De flesta köksskåp är någon variant av trä fläck eller mer nyligen, bara vitt eller svart. Överväga en mer oväntad konstruktion val för ditt kök genom att välja en fet färg i en slät yta, som dessa slick bränd orange skåp.

Hålla resten av din palett designen neutral så att dina skåp kan göra ett uttalande utan överväldigande utrymmet. Par med skarpa rostfritt hårdvara stål och apparater för ett modernt utseende med en ton av personlighet.

Maximera din vertikalt utrymme med Lysande vit

Om du har högt i tak, eller bara vill skapa en illusion av högt i tak, kolla in ljusa vita höga köksskåp.

Beroende på kvaliteten av dina befintliga skåp, kan detta vara ett DIY projekt som du kan ta på, helt enkelt måla och uppdatera hårdvara för att göra ditt kök ser mer exklusiva. Lägg listen där skåpen möter taket för att skapa en sömlös utseende.

Kombinera olika material och använda belysning för att markera Special Items

Om du gillar rent utseende av glas skåpdörrar, men är rädd att du inte håller tillräckligt snyggt kök har innehållet i dina skåp på konstant display, finns det en kompromiss.

Byt några luckor med glasinsatser för att göra ditt kök ser mer öppen och att visa objekt som du älskar, som vintage tekoppar, fint porslin, eller din favorit kricka plattor som lägger en stor pop av färg till ditt kök.

Lägg enkel belysning i skåp för att markera dina speciella föremål, samtidigt som ditt kök känsla ljusare, större och mer välkomnande.

Välj en uppdaterad version av traditionella trä Grain Skåp

De flesta trä korn skåp kan göra ett hus ser mycket daterad. Men det finns ingen anledning att överge dem alla. Du kan fortfarande njuta av hållbarheten och värmen i trä skåp och hålla utrymmet ser samtida bara genom att välja en mer modern finish.

Dessa trä skåp trolla den mjuka rustik känsla av återvunnet trä. Deras flerdimensionella färg ger en vittrad look på avstånd, medan den slät yta, glashyllor och ljusa vita bänkskivor hjälpa utrymmet ser ljus och modern.

Skapa en fest för ögonen samt magen

Om du har en passion för matlagning och underhållande, visar det förmodligen i köksutrustning. Inte dölja vackra serveringsfat eller dina tjusiga nya köksprylar bakom mörka, tunga skåpdörrar.

Konvertera alla dina skåp dörrar till glas för att skapa ett öppet utrymme som framhäver allt kulinariska. Glas skåp förvandla din köks till konstverk, så färger och mönster av disken bli lika viktiga designval som din vägg färg eller kakel.

Glas skåp tvinga dig att hålla ordning – åtminstone när företaget kommer över – eller riskerar att behöva bevittna oordning varje gång du går in i köket. De gör det också mycket lättare för gäster att navigera ditt kök.

You may also like