Skip to main content

Enkla idéer för kökväggdekorering

Easy Kitchen Wall Decorating IdeasÄlskar du tittar genom den senaste design tidskrifter för kök inredningsidéer, men inte har tid eller budget för en större ombyggnadsarbete? Vi har några snabba och enkla utsmyckning tips om hur man ge ditt kök en uppdatering värd ett hem magazine. Det bästa är att dessa kök inredningsidéer kan mixa och matcha vackert – använd en eller ett fåtal tillsammans.

Vi ser naturligtvis saker på ögonhöjd först, och en av de mest märkbara förändringar du kan göra är att dekorera ditt kök väggar. De flesta kök dekorera insatser placeras på apparater, bänkskivor och matlagnings gadgets. Men väggarna är där du kan göra en stor inverkan med en enkel DIY projekt.

Ta en snabb blick på ditt kök. Vad ser du först? En talande, tråkiga väggen? Eller ännu värre, en föråldrad faux lack komplett med murgröna eller frukt-tema stencil arbete? Det är dags att göra en förändring.

Uppdatera köksväggen inredning med enkla, design kunniga förändringar kommer att förvandla din matlagning och matupplevelse. Här finns 5 kök inredningsidéer som tar din köks väggar från trött för att inspirerade:

1. Tre-färgpaletten

Färg är ett av de snabbaste och billigaste sätt att uppdatera ett rum. Men stora köksväggen färgerna inte sker av en slump. Hemligheten ligger i paletten tre färger:

Färg 1 : En befintlig kök färg som inte kan ändras. Detta kan vara färgen på bänkskivan eller skåp.

Färg 2 : En neutral som du väljer. Använd den för den nya köksväggen färg som kompletterar färgen 1. Det kommer att fungera som din inredning bakgrund.

Färg 3 : Färgen som gör ditt kök unik. Det är ofta ett djärvt och oväntat färg som fungerar med din palett. Color 3 lägger pop till ditt kök. Använd den som ett uttalande stycke för dina tillbehör som barstolar, vaser eller köksredskap.

Det bästa sättet att hitta den perfekta paletten tre färger är att ta måla färgrutor i nyanser du gillar och blanda dem runt tills du är nöjd med kombinationen. När du hittar din signatur palett tre färger, hålla en uppsättning av färg marker praktiskt för tillbehör shopping.

2. The Best Kitchen Decorating Ideas start med en Focal Point

Försök att se din aktuella kökdekor hur en besökare skulle visa den för första gången. Gå in i köket och fundera på vad du märker. Är det första du ser något du gillar? Om inte, vad skulle du hellre märker först? Gör den platsen och den närmaste väggen din brännpunkt.

Kontaktpunkter är iögonfallande och visuellt hoppa ut på dig. Jämfört med resten av köket, är i fokus fet och unik. För att skapa en samlingspunkt väggen i köket, prova en av dessa tekniker:

  • Måla din fokus väggen i fet skuggan du valde för ditt kök palett tre färger
  • Hänga en stor bit av konst på bränn väggen
  • Använd texturerat, mönstrat eller vibrantly färgad tapet

Var orädd när klä upp din brännpunkt – det är bara en vägg.

3. öppna hyllor – den senaste trenden i Kitchen väggdekor

Om du har uppdaterat ditt kök dekorera med färska, mode fram färger och en samlingspunkt mur, är det dags att lägga till lager. Den senaste trenden i köksdesign är öppna hyllor, i stället för skåp. Detta ser ljusare ett kök upp genom att skapa visuella utrymme, men kräver att du dölja alla tupperware och inkompatibla glasögon färre skåp.

I stället för att riva ut din övre skåp, försöka uppdatera ditt kök väggdekor genom att placera en eller två flytande hyllor på en öppen vägg. Flytande hyllor finns i många stilar och är enkla att installera. Håll flytande hylla visa objekt minimal och färgkoordinerade för en tidskrift färdiga utseende.

För en större förändring, ta dörrarna bort av en eller två köksskåp och måla eller tapet på baksidan av skåpet. Du har nu en ny öppen display hylla. För att ge den nya display liv, till LED under-skåp belysning för att markera objekt. Batteridrivna lampor är tillgängliga om skåp ledningar är ett problem.

4. försiktigt curated Kitchen Wall Design

Ställ in kök isär genom att lägga till inslag av din personlighet. Gallery vägg samlingar är populär bland designers och tidskrifter eftersom de är unika och gör en tråkig vägg intressant. Samla favoritsaker tillsammans och använda dem som köksväggen dekor.

Moderna kök inredningsidéer för ett galleri vägg samling inkluderar:

  • Inramade skivomslag
  • korgar
  • Inramade tapet eller tygprover
  • Vintage rätter
  • Tomma antika ramar i olika former och storlekar
  • En mängd av speglar

Det finns inga absoluta designregler för att skapa ett kök galleri vägg. Symmetrisk, mönstrad eller freestyle placering är alla bra metoder. För att spara tid (och extra spikhål på väggen), ordna din samling på golvet innan du hänger på det bästa avståndet och placering.

5. Gör din kök vägg med svarta tavlan färg

En burk svart tavlan färg är billig och ett bra sätt att klä upp en accent väggen i köket. Svart är en djärv, iögonfallande väggfärg och en perfekt bakgrund för din ständigt föränderliga krita konst.

Om du är ute på väggyta, är en dörr eller skåp yta annan stor tavlan (och middagsmeny) i vardande. Kom ihåg att lagret. En flytande hylla eller galleri väggsamling på tavlan väggen bidrar till den unika utseendet på dina nya, inspirerade köksväggarna.

You may also like