Skip to main content

Kök remodel idéer som löna sig

Kök är en plats för näring och sällskaplighet. Mat, familj och vänner mingel för att skapa en vinnande kombination. Så det verkar vettigt att remodels så ofta inriktad mot köket. Men hur tänker på ditt kök på lång sikt mening när det gäller investeringar och tillbaka? Kommer dina kök remodel projekt vara ett positivt bidrag till ditt hem värde eller kommer de att urholka värdet?

För att maximera den ekonomiska avkastningen på ditt kök remodels, hålla grunderna i åtanke och undvika trender. Trender är roliga, men köparna är mer informerade än någonsin och lägga större vikt vid fasta element som diskar, skåp och bra belysning.

En sak att komma ihåg är att dyra kök remodels inte automatiskt översätta till hög avkastning. Även om köpare kan hålla dina remodels högt i kurs, kan din initiala investering visa sig vara så mycket att de kan vara svåra att betala det.

Måla ditt kök en inspirerad Color

Måla ditt kök en inspirerad Color

Färg är kryddan i köket liv. Plocka den perfekta färgen inte bara gör för en livlig och trevlig plats, men det är en idé som billigt kan återvända stort värde. För lite mer än kostnaden för färg och några verktyg kan du majorly ringa upp wow-faktor på ditt kök. Håll det tidlösa och traditionella med en helvita kök färgschema. Eller ta emot tack och gå chic med en svart kök. Feng Shui-inspirerade kök färger hålla saker cool, avslappnad och neutral. Allt tillåtet här; färgen på ditt kök endast dikteras av din fantasi.

Uppgradera ditt kök skåp

Ett ord du aldrig vill höra om dina köksskåp: daterad. Så, för att locka maximalt värde i ditt kök remodel, sätta skåp högst upp på listan.

Uppdatera köksinredningar behöver inte alltid betyda att riva ut och ersätta din nuvarande skåp, men i vissa fastighetsmarknaderna kan fullt utbyte vara nödvändig. Uppdatera ditt kök kan vara så enkelt och billigt som att måla ditt skåp. Eller utöva din kreativa kotletter med roliga, billiga kök DIY projekt som handgjorda trä skåp drar.

Ett steg upp, både i termer av kostnad och köpare överklagande är skåp refacing. Refacing innebär byte av skåp mest visuellt framträdande området, luckor och lådfronter. En tekniker gäller äkta träfanér till sidan av skåp. Pricken som drar projektet tillsammans: nya skåp fixturer.

Lägg en iögonfallande Backsplash

Iögonfallande Backsplash

Ett kök kakel är den idealiska elementet för att lägga till eller uppgradera när det gäller investeringar, eftersom initiala kostnaden är låg samtidigt som den visuella effekten är hög. Det låga priset att lägga till en kakel är på grund av det faktum att de flesta backsplashes är gör-det-själv. Skimrande glas eller metall kakel är säker på att väcka uppmärksamhet, och de flesta kan vara själv installeras med bara lite kakel know-how. Eller hålla priset ännu lägre med lätt att göra, kreativ gör-det-själv Backsplash hack som kan fyllas i en dag eller två: tapet, kakel dekaler, laminatgolv plankor eller fanér sten.

Installera Gorgeous kvarts bänkskivor

Bland kök bänkskivor, laminat, betong, rostfritt stål, fast yta, och ett antal andra tävla om “bästa bänkskivan” status. Men en bänkskivan material leder alltid förpackningen: bänkskivor kvarts. En hybrid av mineraler och hartser, är kvarts en nästan perfekt material för bänkskivor. Det ser ut som natursten men är hårdare än natursten. Det är så tätt som fast yta, men det kommer inte att repa som fast yta. Denna kameleont av ytor kan ta olika personligheter, även anta allt från en traditionell stenliknande utseende till den trendiga och industriella utseende av betong. Kvarts bänkskivor är dyra, så se till att ditt hem förväntade försäljningspriset kan stödja denna uppgradering.

Häng några fantastiska hängande lampor

Köksbelysning, ofta ignoreras, förtjänar rampljuset. Inte bara en väl utformad belysningspaket belysa din vackra kök, kan belysningen i sig bli ett föremål för uppmärksamhet. Till skillnad från den andra kök standby, infälld belysning, tillkännager hängande belysning sig fram och center.

Med kökshängsmycken, är det bästa råd för att gå stort och fetstil. Men var noga med att skala storleken på hängsmycken till ditt kök, och undvika överväldigande utrymmet.

You may also like